מתרגשת מאד
New member
שערות ברגלים
היי, אני מפה, אבל בניק אחר מפאת צניעותה של ביתי. לילדה שלי, בת 8 יש הרבה שערות שחורות על הרגלים. [אני בכלל לא שעירה] זה מפריע לה. כבר קיבלה הערה שזה מגעיל מילדה מהכיתה [פוסטמה
]. היא אמרה לי שהיא מתביישת שרואים לה את את השערות. שהיא נראית כמו בן. הסברתי לה שבאמת לרוב בנים יותר שעירים מבנות. במיוחד מבוגרים. אבל יש גם מקרים הפוכים. למשל אח שלה שהוא נער לא שעיר בכלל והיא כן. ויש נשים מבוגרות שמסירות שיער. החמודה הזאת מיד שאלה בת כמה תהיה הקוסמטיקאית שלי כשהיא תהיה בת 20. ואני מתלבטת. זה ממש מוגזם בעיני להסיר שיער בגילה. מצד שני, זה מפריע לה. אני זוכרת שאמא שלי לא הרשתה לה לעשות את זה. הייתי הרבה יותר גדולה. אבל מאד רציתי. במבט לאחור, זה באמת היה מיותר. היום אני כבר לא מסירה שיער. אבל כאמור, אני לא שעירה. אז אני נעה בין הרצון לגרום לה לקבל את עצמה, ולא להיכנע לתכתיבי אופנה לבין הרצון להענות לה ולמנוע ממנה מבוכה. ובין המחשבה שהיא כל כך צעירה!
היי, אני מפה, אבל בניק אחר מפאת צניעותה של ביתי. לילדה שלי, בת 8 יש הרבה שערות שחורות על הרגלים. [אני בכלל לא שעירה] זה מפריע לה. כבר קיבלה הערה שזה מגעיל מילדה מהכיתה [פוסטמה