שערורייה

dory30

Well-known member
הגעתי לשור טבצ'ניק בת"א כדי לאסוף עבור אמי קנאביס רפואי, בטיפות. הן הוזמנו ביום שישי והגיעו רק אתמול. בינתיים, תאריך המרשם (שאז היה בתוקף) פג. הקופאית, שלא טיפלה בי אז, הערימה קשיים וניסתה למנוע ממני לקחת את המרשם. בסופו של דבר, אזרתי תושייה והראיתי מייל עם המרשם התקף. פשוט גיהנום עברתי שם. אני מתחיל להבין אנסים ורוצחים, לפחות בהקשר שלה.

in bal1

Well-known member
הגעתי לשור טבצ'ניק בת"א כדי לאסוף עבור אמי קנאביס רפואי, בטיפות. הן הוזמנו ביום שישי והגיעו רק אתמול. בינתיים, תאריך המרשם (שאז היה בתוקף) פג. הקופאית, שלא טיפלה בי אז, הערימה קשיים וניסתה למנוע ממני לקחת את המרשם. בסופו של דבר, אזרתי תושייה והראיתי מייל עם המרשם התקף. פשוט גיהנום עברתי שם. אני מתחיל להבין אנסים ורוצחים, לפחות בהקשר שלה.
אבל יפה שזה נגמר בטוב כי הפעלת את הראש.

R 1 3

Well-known member
הבית מרקחת ליד דיזנגוף סנטר?
הבית שלנו היה רחוב מעל כמעט 40 שנה ומכיר אותו טוב.
אמי החרימה אותם הרבה שנים בגלל שניסו לדחוף לה
בקבוק גדול ( לא זוכר של מה) בו בזמן שהיה גם קטן.

אתה נקרא לחוץ.. שים לב מה באמת חשוב
אהבתי את רוב השירים שלו, נוסטלגיה משנות ה70

dory30

Well-known member
אבל יפה שזה נגמר בטוב כי הפעלת את הראש.
ועם זאת, היחס היה מחפיר. זו הייתה רוסיה, שבטח בתקופת בריה"מ לשעבר הייתה מפעילה גולאג. דיברה איתי כאילו אני עבריין ופושע. שלחתי מייל והתלוננתי בפני הנהלת הסניף. טרם קיבלתי תשובה.

dory30

Well-known member
לכמה זמן המירשם? שבוע? חודש?
כחודש. בלי קשר, לא נאמר לי בשום שלב שעליי להביא את החדש. בכל המקומות בהם קניתי לה קנאביס רפואי, אני מקבל את שארית המרשם הישן (אם חסר), בלי צורך להציג את זה שאחריו.

dory30

Well-known member
הבית מרקחת ליד דיזנגוף סנטר?
הבית שלנו היה רחוב מעל כמעט 40 שנה ומכיר אותו טוב.
הבעלים היא מכרה של מישהי, שכמעט התחתנה עם אבא שלי. הבת של הבעלים עובדת שם, והיא זאת שבסוף עזרה (מאוד) לפתרון הבעיה. כל הכבוד לה. אותה ציינתי לשבח, אגב.

למעלה