שערוריה!!!!!!!!!!!!!!!!

omritoto

New member
שערוריה!!!!!!!!!!!!!!!!

היום שמעתי את השיר Tiro de Gracia - Joven De La Pobla שיצא ב1998! ופיתאום הבנתי שיש משהו מוכר בביט הזה... אז בקיצור הבנתי שהביט הזה הוא ניגנב על ידיד צמד הלסביות "טאטו" בשיר RUNING Tro my had (אני יודע שיש לי שגיאות כתיב!!!) אמנם קשה להבחין בדימיון כי הצמד טאטו שרו את זה במזג אחר, ועשו אותו מוזיקה רק עם כליי נגינה קצת שונים אבל בעיקרון זה אותו הביט! שערוריה!

EmGee

New member
ואם תקשיב טיפה יותר טוב תבחין

שכמעט כל שיר ראפ מבוסס על ביט אחר.

omritoto

New member
ושמת לב שטאטו זה לא להקת ראפ

זה צמד רוסיות לסביות! וואי אנשים פה מנותקים מהעולם מחוץ להיפהופ אה?

EmGee

New member
תן לי שניה להבין אותך:

אתה אומר שמה שראפרים כושים שחיים בעוני בגטו בקומפטון זה בסדר אבל כשלסביות רוסיות עושות את זה זה רע?

omritoto

New member
הם לא חיים בגטו והם לא כושים

להזכירך הם ראפרים ספרדים!

omritoto

New member
לא משנה, התכוונתי לTiro de Gracia

שהם ראפרים ספרדים. אבל בכל מקרה, שמע תשיר ותארה איזה גנבה של פלייבאק!

or001

New member
הן לסביוות, תן להן להנות מהחיים ../images/Emo13.gif

Psycho BuZZ

New member
השיר של ט.א.ט.ו נקרא

"All The Thing She Said"... הוא שוחרר רק בשנה שעברה... בגרסה הרוסית (המקורית) השיר נקרא "Ia Soshla S Uma" (המבין יבין, ואם לא אז הפירוש הוא "השתגעתי" או משהו כזה
) והוא שוחרר לפני יותר משנתיים נראה לי... לדעתי אין שום קשר בין השיר הזה והשיר של הראפרים הספרדים... ד"א, שלא תעזו לחשוב שאני מתמצא בפופ, ועוד בפופ רוסי!!!

RabidCat

New member
רק תיקון קטן...

השיר המקורי ברוסית יצא לפני יותר מ 3 שנים! אם האלבום הראשון של הלהקה הזו.. או מה שזה לא יהיה... אבל מה שכן.. השיר all the things she said... בשמו הרוסי.. "ya sashla suma" והפירוש הוא בעצת "השתגעתי".. יצא לפני יותר מ 3 שנים.. אם אני לא טועה ב 1999

Psycho BuZZ

New member
זה לא נחשב לתיקון אגב ../images/Emo13.gif

כי אמרתי "יותר משנתיים" וזה באמת היה לפני יותר משנתיים... חחחח עוזב אני משועמם ואין לי מה לעשות...

RabidCat

New member
חחחחחחחח../images/Emo6.gif....

יהיה טוב אחי... :) לפחות אתה מודע למצבך

RabidCat

New member
ת'אמת אחי..

לא ממש קראתי עד הסוף ת'הודעה שלך... ולא ראיתי שרשמת עוד פרטים בנושא :/... אז.. גם טעות שלי.. סיני חכם אמר.. "אם אתה לא יודע משהו... תלמד אותו!!!"... מעניין מי האיש...??!?!?!?!!?

למעלה