שערוריה

נתן ר

New member
שערוריה

מי שחושב שמעללי החברה לפתוח בעבודות הביוב הבלתי נגמרות ,הרס הנוף,הכבישים ההרוסים,התעלות הפתוחת עקיצות זבוב החול והזלזול המתנשא שבתגובות המועצה לטענות --מי שחושב שהכל בסדר שימשיך בעינייניו. מי שלא- שימשיך לקרוא: היום הוגדשה הסאה. קבלן הביוב חפר תעלה לרוחב הכביש העולה לכפר. התנועה הופנתה לדרך חתחתים משובשת שאינה ראוייה למעבר רכב.בערב הכביש נפתח ,התעלה נשארה ומולאה כלאחר יד בערימה בולטת של עפר ואבנים .מי שמגיע בכביש כהרגלו ואין לו ברכב אמצעים לראיית לילה או חוש נבואי מתרסק בחושך על הערימה הזו. הקבלן לא השאיר שום שילוט,פנס אזהרה או התרעה על המכשול הממתין בחושך. לטעמי זו יכולה להיות גרימת מוות ברשלנות או רשלנות פושעת. אני מצפה מאנשי החוק והמשפט הרבים הגרים בכפר לסייע להביא את האחראים על עונשם. אנשי כפר אדומים היקרים! המועצה משתינה עליכם בקשת ואתם ממלמלים בשמחה-"יורד גשם".

מקובית

New member
ואיפה מזכיר היישוב - מי ידע על העניין???

אולי צריך לעזור לעצמינו, כמו שנכתב בדף מידע, ולהרים טלפונים למועצה ולהתלונן על העניין. אפשר גם בפורום של המועצה.

כביש שבת

לא נעים לקרוא מה שנתי כותב במיוחד שזה נכון . החציה של הכביש הראשי תאפשר סגירת קצוות הביוב בכביש שבת ואת תיקוני האספלט. שוחחתי השבוע עם סיו"ר המועצה על העניין . שלומי שוחח השבוע עם יו"ר המועצה . המועצה עושה עבודה חשובה,עובדיה מתאמצים מאוד, אך ההתנהלות בשטח אכן שערורייתית. לא בכל סוגייה אני מבקש עזרה. כאן אני צריך . אנא פנו למועצה בעניין , לכולם ! שבת שלום, טל ח. מזכיר היישוב

רצינית10

New member
זו כבר שערוריה-צריך לפעול ומהר!

אם המועצה מתעלמת יש לנקוט צעדים נגדה! מה דעתכם על מרד מסים! לבטל הוראות קבע... אם אנחנו חיים בביוב-שידעו שיש לתושבים זכות לא לשלם ארנונה עד אשר נוכל לחיות בתנאים נאותים! הסירחון כבר עבר כל גבול.

g i t t i t

New member
פירסום גורמים רלוונטיים

אנא פרסם הגורמים הרלוונטיים ודרך ההתקשרות עימם. תודה גתית

סביר להניח

מחלקת ביצוע, מחלקת תברואה, סיו"ר, יו"ר. (אאל"ט האחרון מקבל טלפונים מאזרחים בימי שלישי אחה"צ) פרטים של כולם באתר מועצת בנימין, בגוגל הקרוב לביתכם...

רצינית10

New member
הפציצו את המועצה במכתבים ,מיילים או טלפונים

אולי סוף-סוף מישהו יגיב ויטפל כמו שצריך בנושא השערוריה!

למעלה