שערוריה....

amirhorev

New member
שערוריה....../images/Emo129.gif

אל תשאלו איזה אבל עשו לי ביום שישי.... יום שישי בערב.... הלכתי עם חברים וחברות לפאב ממש ממש מדליק בהרצליה פיתוח בקיצור היה דיי גיי והכול היה סבבה.. לקראת הסוף הדי גיי מתחיל לשים את השיר-would you be happier ואני כל כך שמחתי...ואז הוא העביר את השיר לשיר סלסה.. צעקתי עליו...אמרתי לו "השיר הקודם היה ממש שיר טוב" מה הוא אומר לי "כן...פעם הבאה" הייתי בשוק....... בואו נלך להפגין מול הפאב

forgiven dreams

New member
../images/Emo182.gifעצוב...

למרות שאני לא מתה על would you be happier.... איזה פאב זה היה?

amirhorev

New member
זה היה ב....

שנקר 14.... לייד הקופי בין אם את מכירה... זה איפה שהמסעדה חסילון....

THE CORRS

New member
../images/Emo7.gif נורא!!!

איזה מין רשע טהור יש בעולם!!! ממש לא בסדר יותר אני לא הולכת לשם!!!(זה לא שהייתי...)

shelly egan

New member
נכון,

אבל בכלליות, מוסיקה אירית היא המוסיקה (-בהא´ הידיעה) לפאבים...

forgiven dreams

New member
אני מסכימה....

הבעיה היא שבארצנו, הערסים והפרחות שומעי הסלסה והפופ*, הם אלו שמאכלסים כיום את הפאבים המקומיים...
*אם אתם ערסים\פרחות שאוהבים סלסה ופופ- זה לא אישי....

forgiven dreams

New member
אני מסכימה....

הבעיה היא שבארצנו, הערסים והפרחות שומעי הסלסה והפופ*, הם אלו שמאכלסים כיום את הפאבים המקומיים...
*אם אתם ערסים\פרחות שאוהבים סלסה ופופ- זה לא אישי....

THE CORRS

New member
את צודקת!

אבל יש פאבים למוזיקה אירית או פאבים שהם יותר למבוגרים שיש בהם מוזיקת ג´אז בלוז או אירית, אפילו פעם הלכתי לפאב והשמיעו בו מלא מוזיקה אירית היה שם אפילו את toss the feathers ...

mprb

New member
אני לא מבינה בכלל מה כיף

בפאבים??? הייתי אולי פעמיים ולא ממש נהנתי. אולי זה בגלל שאני לא סובלת שתיה חריפה?????

../images/Emo15.gifמוסיקה של הקורס...

היא מוסיקה מיוחדת מדי... לא בשביל לשמוע בפאבים... ואיפה בדיוק יש פאבים עם מוסיקה אירית? הייתי שמחה לדעת... ביי...

forgiven dreams

New member
יש.... ../images/Emo72.gif

פאב מגניב בסגנון אירי המקום נקרא מולי בלומס ונמצא ברחוב מנדלי מוכר ספרים מספר 2 בתל אביב (ממש בפינה של רחוב הירקון) בימי שני ורביעי ב-9 יש הופעה חיה של מוסיקה אירית ממש ממש כיף שם !

amirhorev

New member
ואוו ואוו ואוו.. stop

אני אוהב פופ ורוקד סלסלה ומת על השירים של הסלסה ואני ממש ממש לא ערס... אז זה לא יפה להדביק תויות.. וחוץ מזה השירים של הקורס זה גם פופ באיזה שהוא מקום.. (הכול בהומור, אני אוהב אתכם)

forgiven dreams

New member
ברור שלא...../images/Emo140.gif

אני לא חושבת שאתה ערס...אני פשוט השתמשתי באמצעי אומנותי שנקרא הגזמה או במילים אחרות- סתם הייתי עייפה
ובקשר לזה שהשירים של הקורס הם פופ ובכן אני חושבת שאתה מתכוון ל- Breathless, ל- Irresistible ודומיהם. ידוע לכל שהשירים האלה, שנכתבו בשיתוף פעולה עם ג´ון "מאט" לאנג ולא על ידי אנדראה לבדה, לא באמת מייצגים את הלהקה וזה יותר כמו ניסיון מאולץ להצליח בארצות הברית על ידי לקיחת כל אלמנט אירי מהשירים וכמובן שאין צורך לציין שהוא עלה בתוהו...

למעלה