שערוריה בסמסונג, אבל לא בסלולרי. (אני מקווה) מוכרים מוצרים מקולקלים..

certified.woke

Well-known member
הצינור:
האיטם של התחקיר. לצפייה:

צפה בקובץ המצורף 139014
ערוץ13 נואש, בלווטניק אינו מצליח למצא רוכשים, ומנסה לרתק "עוברי אורח" בידיעות מזעזעות מסמרות שיער.
אינני מכיר תקלות בניידים, אולם אפשר שקיימות תקלות במוצרי אלקטרוניקה אחרים בשעור חריג...

רוב הזמן נח

Well-known member
ערוץ13 נואש, בלווטניק אינו מצליח למצא רוכשים, ומנסה לרתק "עוברי אורח" בידיעות מזעזעות מסמרות שיער.
אינני מכיר תקלות בניידים, אולם אפשר שקיימות תקלות במוצרי אלקטרוניקה אחרים בשעור חריג...
אתה סתם נודניק. אם היית רואה את התחקיר היית רואה שלא מדובר בתקלות בטלפונים שלהם.

רוב הזמן נח

Well-known member
זה היה אתמול בצינור. אני אנסה למצוא את האיטם ולהעלות אותו לכאן.

בנתיים התחלתי לצפות בו ומה שאפשר לומר בוודאות זה שלא תעיזו לקנות מסך טלויזיה של סמסונג.

רוב הזמן נח

Well-known member
אגב, יש לי מסך טלויזיה של פיליפס כבר בערך 10 שנים ללא תקלות.
וזה מסך שאפשר לומר שהוא דולק ללא הפסקה. אני כמעט ולא מכבה אותו.

בכתבה סיפרו על אנשים שקנו מסכים ב- 18 - 20 אלף שקל והם היו מקולקלים.

נערך לאחרונה ב:

רוב הזמן נח

Well-known member
מחיפוש מהיר ביוטיוב ובגוגל, אין מידע על הנושא הזה. כאילו אף אחד עד עכשיו לא התלונן על הבעיה. מוזר.

רוב הזמן נח

Well-known member
התלוננו והבעיה עם איכות המוצרים הייתה ידועה במשך שנים, בפורומים מתמחים בנושא. כמובן שבכתבה נחשף ההיקף שלא היו מודעים לו.
אבל גוגל פשוט ריק. תכתוב סמסונג תקלה. או סמסונג בעיה ובתוצאות לא יהיה על זה כלום.

לוייםLEVIM

Well-known member
האם בחברת סמסונג העולמית ניסו להיפטר מסחורה פגומה ושלחו לישראל עשרות אלפי טלוויזיות מכונות כביסה מייבשים מדיחים ומקררים מסדרות תקולות ביודעין?!

על פי תחקיר "הצינור" והכתב "אמיר שואן" חברת האלקטרוניקה שלחה לישראל מכשירים תקולים מדגמים שונים שמתקלקלים באחוזים חריגים.
כך שלא מדובר בתופעה נקודתית.

בסמסונג העולמית מסרבים לקחת אחריות וטוענים בין היתר כי מדובר בחשיפה ללחות או שימוש לקוי של לקוחות.

חברת "אלקטרוניקס פרו" מי שסיפקה בעבור היבואנית הבלעדית של סמסונג בישראל את שירותי התיקונים לכל מוצרי החשמל של החברה הגישה היום תביעת ענק נגד סמסונג העולמית בסכום של עשרות מיליוני שקלים.

רפי מקסימוב הבעלים של אלקטרוניקס פרו טען בתחקיר "הצינור" הם ביודעין שיווקו פה מוצרים שהם ידעו שהם מקולקלים.

אחד מאותם מוצרים הם טלוויזיות סמסונג ששולטות בשוק הישראלי עם כ160 אלף יחידות שנרכשות ע"י הצרכן המקומי מדי שנה בטלוויזיות התקולות שהגיעו מהחברה התגלו בין היתר קווים אנכיים קווים אופקיים ופאנלים דפוקים.

על פי הנתונים שיעור התקלות בסדרות אלו נע בין 80 אחוז ל150 אחוזים מהמסכים כשמספר קריאות השירות על אותם מוצרים לעיתים גבוה ממספר המסכים שבפועל נמכרו כלומר טלוויזיה אחת התקלקלה פעמיים ויותר.

עוד דוגמה למוצרים הבעייתים שיובאו לישראל הם מקררי סמסונג עם תוסף אייס מייקר (מייצר קרח) בהם נמצאו תקלות ב160 אחוזים מהמקררים משמע כל מקרר התקלקל יותר מפעם אחת.

רוב הזמן נח

Well-known member
כבר כמעט 10.000 צפיות לאיטם הזה.

..

כבר מעל 12 אלף צפיות..

..

כבר כמעט 17 אלף צפיות..

..

כבר מעל 22 אלף צפיות..

..

נערך לאחרונה ב:
למעלה