שערה מתחת לעור

ק ס נ ק ס

New member
שערה מתחת לעור

היי לכולם קודם כל עלי להגיד שממש כיף לדעת שקיים פורום כזה. בעייתי כזאת: כיוון שהסרתי שערות באמצעות גילוח, הופיעו לי פצעים באזור המפשעות. מאז אני כבר שנה מסירה רק בשעווה, אך הפצעים עדיין מופיעים. גדילת השערות הם כבר בכיוון ההפוך ולכן כשהן יוצאות מופיע עדיין פצע- חצקון .. הייתי אצל רופאת עור והיא נתנה לי אנטיביוטיקה, אך הצייעתי איתה ועם עוד רופא עור לגבי הצלקות האדומות שנשארו ושניהם אמרו שאין מה לעשות. אני יודעת שהפיתרון לכך הוא לייזר כדי שהשערות לא יצמחו כלל- האם יש פתרון טבעי לכך? האם יש פתרון לצלקות האדומות שמפריעות לי מאוד לאסתטיקה? הביאו לי מהמזרח משחות, אך זה לא עזר אודה לתגובתכם

smady a

New member
לפי מה שאת כותבת אני מבינה שהעור רגיש.

בכל מקרה מה שאני מציעה לך זה:אם את מגלחת שימי לב שהסכין מאיכות טובה נקייה וחדשה. אחרי הגילוח ממליצה למרוח קרם מרגיע או אפילו אלווה טבעית. כנ"ל אחרי שעווה. נסי כמה פעמים ובידקי.

smady a

New member
יקירתי לצערי אין תרופת פלא טבעית להעלמת

צלקות. את יכולה לדאוג לא לחטט לא לפצוע ולהיות עדינה לעור. ואני מקווה שזה יפחית.

מזדהה

גם אני סבלתי מאוד מהבעיה. אכן, קיללת העור הרגיש. בסופו של דבר פניתי לאפילציה - תהליך ארוך יותר מלייזר, אך התוצאות הרבה יותר מהימנות ונפלאות. אם זה לא הכיוון שלך, אני ממליצה לחטא לאחר הסרת השיער את המקום בשמן עץ-התה, שיש לו תכונות אנטי-דלקתיות (הפצעונים בזקיק השערה הם סוג של דלקת). זה יכול למנוע הופעה של פצעונים או לזרז מאוד את החלמתם. אם את סובלת מפצעונים באופן כללי (לפני/בזמן המחזור, אקנה, פצעונים בגוף) - אפשר בהם לטפל עם שמן עץ התה, ואפשר גם לפנות לדיקור סיני אצל מישהו המתמחה בבעיות עור.

למעלה