שעצוב בלב

דנדוש20

New member
שעצוב בלב

מה אתם עושים? זוכרים שסיפרתי לכם על הבחור שהתאדה? אז זה לא עובר לי. זה מציק לי, זה נכנס לי למחשבות ולחלומות. אני יודעת שרק זמן יעביר את זה אבל אני מרגישה כל כך רע
כל כך לבד. איך אתם מנחמים את עצמכם בשעות משבר? ובלי שוקולד, אני בדיאטה

g a z

New member
../images/Emo24.gif

אני?.. מעבירה ת'זמן עם עיניים בוהות קצת עם מועקה בגרון, והרבה כעס, על עצמי בעיקר, איך כל פעם אני נותנת לזה לקרות לי... היום ניסיתי להתנחם בלהעביר ת'זמן עם חברה. קנינו בגד ים, בלסנו וופר בברגר קינג, נסענו לים, "דפקנו" טוסט... בימים הראשונים שאחרי "הסערה" אני משתדלת להתחמק משירים מכאיבים. הפעם זה "קריפ" לדוגמא, כי דיברתי עליו איתו. הוא אמר שזה שיר חזק, גם אני חושבת ככה... לאט לאט "שוכחים", ואנשים חדשים נכנסים לך לסרט...
< אלא אם כן יש לך את הקת שלו, ואז אין מצב שתשכחי... > אני יודעת שאין פה אף מילה מעודדת, אבל את יודעת איך אומרים: צרת רבים נחמת טיפשים
לא ככה?

ללא נושא

מקלחת עם כל הפינוקים.. לשכב על המיטה ולשים את הדיסק של עברי לידר.. זה מה שאני עושה.

moranto

New member
../images/Emo24.gif

שיחה וחיבוק עם חברה/חבר קרובים יכולים לעזור... ובעיקר לדבר על זה ולא לשמור בפנים, לשתף אחרים ואחרי שפורקים כמה ימים את העצבות לצאת, לעשות דברים שאת אוהבת וכל דבר שיסיח את דעתך עד שתמצאי את הבחור שיגרום לך לשכוח מזה שהתאדה..... אהה כן.. לנסות להתרחק מכל השירי אהבה.. :)

אני אישית שאני בדיכאון

אני הולך לשיעור תורה עם הרב שלי ואחר כך אין דיכאון יותר מומלץ ביותר תביני דבר אחד החיים מלאים עליות וירידות ואם תדעי להסתכל על כל מה שקורה לך מנקודת מבט חיובית את תהיי רק בעלייה הרב שלי אמר משפט חכם החיים הם כמו אופניים אם קשה לך את בעלייה דווקא שהכל הולך לך בקלות את צריכה להיזהר תלמדי שחיובי גורר אחריו רק חיובי ולהיפך יש לנו מישהו למעלה שמכוון את העולם הזה ואוהב אותנו כמו הבנים שלו וכל מה שהוא עושה זה לטובתינו בלבד אפילו אם כרגע אנחנו לא יכולים לראות את זה אז תלמדי נשמה אני עברתי משברים בחיים שלי ואולי הוותיקים בפורום הזה יוכלו לאמת את זה ויספרו הייתי שבר כלי לתקופה של כמה חודשים ואין בזה תוחלת רק ברגע שאמרתי לעצמי על מה אני בוכה זה הסתדר אז תלמדי ושיהיה לך בהצלחה "שום ייאוש בעולם כלל"

אני לא מאמינה ../images/Emo6.gif

מילה במילה אני מסכימה איתך!!!!! זה מה שאני אומרת תמיד..!! אתה צודק 100% !!!! ביתריסט

למעלה