שעלה לעורך דין

דוד22

New member
שעלה לעורך דין

שלום רב. אני הגשתי תביעה להכרת זכות לקבל טיפולים. אך העורך דין שלי עומר שלא כדאי לי לא לבקש אחוזי נכות כי נכות שלי זמנית ולא קשה -גימגום כתוצאה מחבלת ראש. ובמידה ואני אגיש למשרד הביטחון לצורך מימון של הטיפולים-אני אספיד את האפשרות לתבוע אותם בבית משפט רגיל ל צורך פיצועים או לא. תודה מראש.

smile2life

New member
פנה דחוף לנציגות שלך בארגון

עובי בן-חיים 052-602485 נציג פגועי ראש וחבלות מוחיות בארגון נכי צה"ל. קבלת קהל: ימי ראשון בין השעות 13:00-15:00 במשרדי ארגון נכי צה"ל במחוז תל-אביב רח´ שדרות ח"ן 51 (פינת רחוב מאנה) מר בן-חיים או אחד מועדת פגועי ראש יעזרו לך לקבל את זכויותיך. בהצלחה

דוד22

New member
חבלת ראש

תןדה רבה לך. הבעיה שאנו לא הגשתי בקשה להכרה-כי אני לא רוצה לעבור וודות במשרד הבטחון-זה עינויים בשבילי גם בלי זה אני סובל מדיכאון קשה בעקבות הפרעות בזיכרון ויכולת ריכוז וכל הבדיקות וטיפולים עדיין עשיתי מקפה"ח.ובידקה נוספת שמבקשים ממי-ניורופסיכולוגית בבית לווינשטיןן שעולה בסביסות 2500 ש"ח וכדי לעשות אותה אני צריך מימון של משרד הביטחון -זה יחייב אותי ללכת במסלול של הכרת נכות או אני אספיד את האפשרות של תביעה בבית משפט. מישהוא יכול לעזןר לי.

smile2life

New member
עדיין

אם תקבע שיחה עם נציג הארגון במחוז אליו אתה שייך - תדע יותר ממה שאנו יכולים לתרום....

c a t c h 22

New member
תגיעה לארגון לנציגות פגעות ראש../images/Emo96.gif

ראה פרסום בפורום נציגות תדל לעזור לך. יש גם קבוצת תמיכה לשל חברים עם חבלה מוחית הסובלים מבעיות דומות. אך עם אתה רוצה עזרה בפורום ספר על נסיבות הפציעה איך? מתי? כמה זמן היתה מחוסר הקרה וכו.. או שלך על כך דואל למנהל הפורום והוא ידע למי להפונות את שאלות

ominator

New member
אני לא מבין איך גמגום כתוצאה|זהירות

מפגיעת ראש אינו נחשב פגיעה קשה, נהיר כי מדובר בפגיעה במוח מתאונה אשר משפיע על מרכז הדיבור, ולטעמי אין זו פגיעה קלה כלל. איני יודע מי עורך הדין שלך ואיני יכול לתת יעוץ פרטני לאדם שהינו מיוצג על ידי עו"ד אחר, אלא לתת יעוץ כללי בלבד אך: 1. ודא כי עוה"ד שמטפל בעניינך מבין בתביעות כנגד משהב"ט מעבר לנושא הנזיקי בלבד. 2. איני מבין מדוע עליך לתבוע בבימ"ש רגיל, האם מדובר בת"ד? אם כן, האם שקלת את הכדאיות של תביעה רגילה כנגד תביעה לפי פלת"ד? האם קיבלת יעוץ בנושא זה? בברכה,

למעלה