שעות משחק

erano111

New member
שעות משחק

גם אני נשלח מהעבודה, אבל לקליפורניה, ואהיה באזור בשבועות 8 ו 9. לצערי SF משחקים בלונדון ואח"כ ב BYE. בכל מקרה אני נוחת בסקרמנטו ביום ראשון הקרוב (משוער 10:30), באותו יום יש משחק של אוקלנד (נגד סיאטל) : הבעיה שלא ברורה לי שעת המשחק : באתר NFL רשום 04:15PM וב ticketmaster רשום 01:15 PM. מכיוון שיש להמתין לקבלת המזוודות ולקבל את הרכב ( נניח שעה) וזמן הנסיעה הוא -\+ שעתיים אני צריך לדעת מהי שעת המשחק האמיתית... איך יודעים? האופציה השניה היא להמתין למשחק הבא שהוא נגד קנזס סיטי ...

JayneCobb

New member
זו אותה שעה למעשה

פשוט בטיקטמאסטר כנראה מצויין PST כלומר שעון החוף המערבי, המקום בו יתקיים המשחק...בעוד שבאתר ה NFL מצויינת השעה על פי שעון החוף המזרחי (EST)... למעשה זו אותה שעה, פשוט בגלל הפרשי איזורי הזמן...

erano111

New member
הצלחתי להגיע לרבע ראשון

תודה, נחתתי ב 10 וחצי בסקרמנטו, הספקתי לשכור את הרכב - יצאתי ברבע ל 12 ונסעתי על ה HIGHWAY ל אוקלנד - הגעתי לאצטדיו ב 13 ועשרה, התברר שחניה בפנים עולה 33$, ויתרתי וחניתי ברחוב ממול . בדרך מהחניה אוהדים נהרו למגרש (ובדרך היו גם רוכלים שהציעו כרטיסים ל אורך המגרש ב 50$ במקום 130$ רשמי) , הקופות היו עדיין פתוחות אבל נשארו כרטיסים רק ליציע למעלה ב 55$ . קניתי אחד כזה . מתברר שבכניסה רק מעבירים אותו בקודן אז מאוד מסוכן לקנות בחוץ - יכול להיות שכבר ניצלו אותו והעבירו אותו החוצה. בתכלס אפשר להסתובב בין היציעים לבקש לשבת במקום ריק- האצטדיון היה חצי ריק. המשחק עצמו היה מצוין ומהנה, מזג האויר היה מושלם ...(אבל חם מידי על המדרש) נדמה לי שעד אמצע הרבע הרביעי אוקלנד הובילה 28:0 תוך כדי הגנה מדהימה ושליטה מושלטת , כאשר סיאטל הצליחו להחמיץ כמה שערי שדה ובקושי להתקרב לרד זון. בסוף הסתיים 33-3. הקהל היה משולהב, התחפושות של ההלו-ווין הוסיפו לאווירה :)

למעלה