שעות כפולות

תודה תמיל'ה

ניסיתי לחפש זאת ,

המערכת כאן לא משתפת איתי פעולה כבעבר
והחיפוש לא מתבצע
אז נבדוק מה עולה בתקשור,
כך,
רותם בת סימה
מספרים כפולים -זהו סוג של סימן
אחד מיני רבים,
שהדרכתך מאותת לך באמצעותם שיש ועלייך
להתמיר, להעצים מודעות
ולהקדיש מזמנך לדרכך (קצת יותר לעצמך ופחות לאחרים)
ישנם מישורים בחייך שגוזלים ממך אנרגיה רבה, בעוד אחרים הנחת בצד לטובתם.
שאלי עצמך האם יש שינוי שהית רוצה לבחור בו ומה ברצונך לחזק?
(מספרים כפולים זה טריק של ישויות האור כמו שחשבתי - אם כן,)

אני משערת שהנטיה היא לחשוב שיש משמעות למספר או לחזרה אך זה מן טריק, שמסב תשומת לב לכך שאנחנו לא לבד כאן ביקום.

רתם81

New member
זה ממש כך

אני אחריי לידה ובמשבר זוגיות, ואני באמת מטפלת בכל העולם(יש לי עוד בת) בבית בילדים וכו' ופחות בעצמי.
ואכן הנחתי בצד את ההגשמה העצמית שלי
אני אדם מאוד רוחני מגיל צעיר ולכן מקבלת אינסוף מסרים מהיקום פשוט עדיין לא מצאתי דרך לתעל אותם לכדיי הבנה מדויקת של המסר.
אני מבינה שאת מתקשרת...איך אפשר לקבל ממך משהו פרטני יותר?

כפי שרשמתי לך

לשם מסר- אני צריכה את שמך ושם אמך+
תאריך לידה לועזי שלך
(משום שאני נוהגת לבקש אישור למסר לפני שליחה)
רשמי שאלות אם יש לך,

שימי
שהעלתי את הודעתך אצלי בקומונה,
והוספתי קישורים רלוונטים מתחת להודעתך...
יש שם כמה דברים מעניינים
רוצה עוד לבדוק אצל אורי גלר, מה שהם אומרים.

Nachmanides

New member
"שעה כפולה" מתרחשת 24 פעמים ביממה.

אם את מביטה במקרה בשעון בכל רגע שאינו "שעה כפולה" - אינך מייחסת לכך חשיבות, ואינך זוכרת שעשית זאת, אולם אם היתה זו "שעה כפולה" - תזכרי זאת

לדעתי, אין שום משמעות ל"שעה כפולה", אולם ברור כי ה"קבועים" של הפורום לא יסכימו עימי...

להפך, יש מקריות

ואני מסכימה שברור שבאופן סטטיסטי הרי זה חייב להיות שאדם יפגוש בכך..
לי זה קרה ב11/11/11 שהסבו תשומת ליבי ל11:11 בשעון שבסל,
וזה היה תאריך יום ההולדת של אבי:)
לא שאלתי אז למשמעות כי אני מחוברת ומתקשרת,
אבל מבחינה סטטיסטית אם אדם מרבה להתקל בכפילות שכזו, הרי שיש כאן טריק שבא להסב תשומת ליבו

שלום נערה

הביטי, הרבה ממה שאנו דנים בו כאן טרם נחקר,
וזאת משום שהמעבר בין העידנים קורא כעת.
הריבוי של המתקשרים, הוא סוג של הוכחה,
אנשים רבים בארצות שונות במקומות שונים,
ללא קשר בינהם חווים חוויות דומות ומדווחים עליהם,

כשנכנסתי לתהליך, ובן זוגי, שותפי לחיי הנישואין קצת נלחץ וחש מאוים ממה שקורה לי הלך לחפש ספרים בנושא,
וכשראה כמה הרבה ספרים ממלאים את המדפים בנושא רוחניות בסטמצקי נרגע כי הבין שאני לא לבד,:)
+ יש בטח מי שכתב או העיר על כך באיזשהו ספר או בהערה אך זה לא משהו שאני קראתי .
כאן בתפוז, ראיתי פעמים רבות התייחסות לכך, אולי אפילו כאן בעולם המיסטיקה, אבל לא הצלחתי כפי שכבר ציינתי למצוא את הקישור כי החיפוש הפנימי ממש לא עבד...

חני1110

New member
הקישור צרופי מספרים

בעיקרון אין מחקר על כך ..
צירופי מספרים
מתוך ספרה של ד"ר דורין וירצ'ו "לרפא עם מלאכים"
מאנגלית: סמדר ברגמן

המלאכים מתקשרים אליכם מסרים לעתים קרובות על ידי כך שהם מראים לכם צירופי מספרים.
הם עושים זאת בשתי דרכים. ראשית. הם לוחשים בעדינות באוזניכם שעליכם לבדוק את השעה כדי שתביטו מעלה בזמן בדיוק כדי לראות את השעה שמראה השעון או כדי שתחפשו מספר טלפון או תבחינו בלוח מודעות. המלאכים מקווים שתהיו מודעים לכך שאתם רואים צירוף מספרי זה שוב ושוב. למשל, אתם עשויים לראות את המספרים 111 לעתים קרובות, ודומה שבכל פעם שאתם מביטים בשעון השעה היא 1:11 או 11:11.

הדרך השניה באמצעותה מראים לכם מלאכים צירופי מספרים חשובים היא על ידי כך שהם מארגנים זאת מבחינה "פיזית", למשל, מכונית תיסע מולכם ועל גבי לוחית הרישוי מופיע המספר שהם רוצים שתראו. אלה המודעים לתופעה הזאת מתרגלים לקרוא את משמעות מספרי לוחיות הרישוי השונות. בדרך זו המלאכים מעבירים לכם למעשה מסרים מפורטים (זוכרים את סטיב מרטין בסרט "סיפור לוס-אנג'לס", שם הועבר מידע משמעותי על גבי לוחות המודעות?)

הנה המשמעות הבסיסית של צירופי מספרים שונים. אולם, המלאכים שלכם יאמרו לכם במידה ועבורכם המשמעות שונה. שאלו את המלאכים שלכם: "מה אתם מנסים לומר לי?" והם יעניקו לכם בשמחה מידע נוסף כדי לסייע לכם לקדד משמעויות מספריות אלה.

111 – נטרו את מחשבותיכם בקפידה, היו בטוחים לחשוב רק על מה שאתם רוצים, לא על מה שאינכם רוצים. רצף זה הוא סימן שנפתח שער הזדמנות, והמחשבות שלכם מתגשמות במהירות שיא. הרצף 111 הוא כאור בהיר של נורת חשמל. משמעותו היא שהיקום צילם תמונת-בזק של מחשבותיכם והוא מגשימם. האם אתם מרוצים ממה שאתם חושבים שהיקום קלט? אם לא, תקנו את מחשבותיכם (בקשו מהמלאכים שלכם לסייע לכם בכך אם אתם מתקשים לשלוט במחשבותיכם או לנטר אותן).

222 – הרעיונות החדשים ששתלנו מתחילים להפוך למציאות. המשיכו להשקות ולהזין אותן, ובמהרה הן יפרצו מבעד לקרקע כך שתוכלו לראות ראיות להגשמה שלכם. במילים אחרות, אל תחדלו חמש דקות לפני שמתרחש הנס. ההגשמה שלכם תופיע בקרוב לעיניכם, לכן המשיכו בעבודה הטובה! המשיכו לחשוב מחשבות חיוביות, לומר מחייבות, ולבצע הדמיות.

333 – המאסטרים הנעלים ניצבים לצדכם, מבקשים שתדעו שהם מגישים לכם עזרה, אהבה וחמלה. זמנו את המאסטרים הנעלים לעתים קרובות, בייחוד כאשר אתם רואים דפוסים עם הספרה 3 בסביבתכם. כמה מהמאסטרים הנעלים המפורסמים יותר, כוללים את ישוע, משה, מרי, קוואן ין, ויוגאנאנדה.

444 – המלאכים מקיפים אתכם כעת, מבטיחים לכם את אהבתם ועזרתם. אל תדאגו שכן עזרת המלאכים בקרבתכם.

555 – הדקו את החגורות, מכיוון ששינוי גדול בחיים קרב ובא. אין לתפוס שינוי זה כ"חיובי" או כ"שלילי", מכיוון שכל שינוי הוא רק חלק טבעי מזרימת החיים. אולי שינוי זה הוא מענה לתפילותיכם, לכן שמרו על שלוות הנפש.

666- המחשבות שלכם אינן באיזון עכשיו, ממוקדות יותר מדי על העולם החומרי. רצף מספרים זה מבקש מכם לאזן את מחשבותיכם בין השמיים והארץ. כמו "הדרשה על ההר" המפורסמת, המלאכים מבקשים מכם להתמקד ברוח ובשירות, ולדעת שהצרכים החומריים והרגשיים שלכם ימולאו אוטומטית בתוצאה מכך.

777 – המלאכים מריעים לכם – מזל טוב, אתם בתנופה! המשיכו בעבודה הטובה ודעו שרצונכם מתגשם. זה סימן חיובי ביותר ומשמעותו שאתם יכולים לצפות לעוד נסים.

888 – שלב בחייכם עומד להסתיים, וזה סימן המעניק לכם אזהרה מוקדמת כדי שתוכלו להתכונן. רצף מספרים זה עשוי להביע שאתם מסיימים שלב רגשי, שלב בקריירה, או שלב מערכת יחסים. הוא גם מביע שיש אור בסוף המנהרה. בנוסף, משמעותו היא שהיבול בשל. אל תמתינו, קטפו ותיהנו מהיבול. במילים אחרות, אל תדחו, עשו את הצעד או תיהנו מפרות עבודתכם.

999 – השלמה. זהו סופו של שלב גדול בחיים האישיים או הגלובליים שלכם. כמו כן, זהו מסר לעובדי אור העסוקים בריפוי כדור הארץ ומשמעותו: "התחילו לעבוד מכיוון שאימא אדמה זקוקה לכם כעת".

000 – רצף זה מזכיר לכם שאתם אחד עם אלוהים, מזכיר לכם להרגיש בנוכחות אהבת הבורא בתוככם. כמו כן, זהו סימן שמצב מסוים השלים מעגל.

כמו כן מצאתי עוד קישור
בוודאי רבים מכם שמתם לב שאין זה מקרי לראות ספרות כמו: 11:11 , 12:12 , 21:12 וכו'.

יש בהם המון הזדמנויות אנרגטיות, כניסה למיימד הזמן מול הנצח ושפע של אהבה אנרגטית.

בזמן שאתם רואים מספרים אלה מולכם כדאי לכם לבקש מהבריאה שתביא אליכם אנרגיה זמינה זו שתחדור דרך הכתר, ממרכזו דרך צינור דמיוני שעובר דרך מרכז גופכם.

יש הרואים מספרים אלה וחושבים שהם מתחברים לבריאה עצם ראייתם אך הבקשה להתחבר תוסיף לכם אנרגיה שתאזן אתכם ותביא אתכם למיימד ה- 5 בצורה הגבוהה ביותר.

במידה והתחושה שלכם לגבי המספר היא לא נכונה לא לבקש חיבור. יש כמובן יותר מפתח אנרגטי אחד.

המספרים המומלצים הם:

11:11 – חיבור לעוצמה האלוהית, לבריאה.

11:12- שינוי הבריאה הקדומה וההעצמה של הבריאה החדשה.

13:13- חיבור לאנרגיית האהבה

14:15- התקדמות ממימד הזמן למימד הנצח

המספרים ההפוכים מסמלים התהפכות תדרים ורצוי שתבקשו להתנתק מהם:

21:12 , 12:21 , 15:51.

אלו הם תדרים שמצויים בתוככם והם מלמדים אתכם את האור דרך התנסויות לא טהורות ולפעמים חשוכות.

המספר 22:22 מביא איתו אהבה זוגית, מלמד על הקשר הזוגי ואהבה בין בני זוג.

לכל מספר ומספר יש משמעות, מספר הוא תדר ותדר מצוי בכם, וככל שתתחברו יותר ויותר למספרים הנכונים, למספרים שבאים מתוך הבריאה האינסופית, במטרה להיות הברואים בעצמכם, התהליך יהיה הרבה יותר קל ופשוט.

ישנם עוד כמה דוגמאות:

15:59 או כל מספר שהוא עם דקה 59- מסמל הגעה ליעד.

21:12- עולם חדש, בריאה חדשה.

12:12- עולם ישן

14:14- חיבור לעולם הדמיון

15:15- מספר נוסף שעוזר להתחבר לאני הגבוהה

אורית מזרחי

רתם81

New member
וואו! מדהים! תודה

אני רואה בעיקר 11:11, 12:12 ו 22:22 ו15:15 וגם 21:21
ויש לי את זה מצולם בהרבה וראיציות

אחת הטענות

של הציניקנים הספקנים שזה סתם צירוף מקרים ושאנשיים זוכרים את זה יותר. אבל האמת שאני לא מכירה שום מחקר שמצדד בזה או שבודק את זה. מה שמעצבן אותי זה שהציניקנים רוצים הוכחה מחקרית לכל טענה מיסטית (מה שמקובל עלי וברור מבחינתי) אבל כשזה מגיע לטענות שלהם אין להם בעיה עם זה שאין שום מחקר או תמיכה ראייתית בזה

Nachmanides

New member
טענתך נובעת מאי-הבנה של ההבדל בין טענת קיום

לבין טענת אי-קיום, ועל אי-הבחנה בין מה שנדרש להוכחת טענת קיום לבין מה שנדרש להוכחת טענת אי-קיום

כאשר אני טוען "יש לי אחות", ומקשים עלי "תוכיח". אזי כל שאני צריך לעשות הוא להציג את אחותי.
אולם כאשר אני טוען "אין לי אחות", ומקשים עלי "תוכיח" - איך אוכיח שאין לי אחות?

לכן במקרה שצד אחד טוען טענה מיסטית, וצד אחר שולל זאת - חובת ההוכחה היא על הטוען לקיום, ולא על הטוען לאי-קיום

הוא אשר אמרתי,

העובדה שאנשים שונים ברחבי הגלובוס בארצות שונות וללא קשר בינהם,
מדווחים על חוויות דומות הוא הדבר הקרוב ביותר להוכחה שיש לי כאן

זה בסדר יקירתי

זה פחות ממה שיש לו.
קצת נמאס לי מציניקנים שמעבירים ביקורת על זה שאין נתונים ואין דברים שעומדים מאחורי מה שאומרים כאן (מה שלא נכון. אני מצידי בעיקר הבאת הוכחות) והם עצמם מגיעים בלי תמיכה לטענות שלהם

למעלה