שעורה שלא עוברת

lullika

New member
שעורה שלא עוברת

שלום לפורום, שמחה לחזור לכאן אחרי תקופה ארוכה...
בתי כמעט בת שלוש, בחודש האחרון התפתחה לה שעורה בעין על העפעף שהחלה במוקד אחד. בתחילה הייתה אדמומיות בלבד ולאחר מכן פצע מוגלתי. ניסינו לטפל בשיטות אלטרנטיביות (למרוח פיפי שלה :) והוספנו לאוכל שמרי בירה) נראה כי הפצע כמעט עבר, לא יודעת אם בזכות הטיפול או שהזמן עשה את שלו. לפני כשבוע גיליתי מוקד נוסף שוב על העפעף התחתון אך הפעם מפנים, כמה נקודות של מוגלה והיום שמתי לב כי ישנה אדמומיות על העפעף העליון ונראה כי שוב מתפתח שם פצע.
אשמח לשמוע מניסיונכם על טיפולים אלטרנטיביים לפני שפונים לאנטיביוטיקה, קראתי שדיקור עוזר במקרים כאלה. האם מישהו התנסה?
תודה על התשובות!

ליבו17

New member
אולי חלב אם?

אני לא יודעת באמת, אבל על דברים חיצוניים מהסוג הזה אני לרוב מנסה חלב אם (כשיש). אולי יש פה מישהו עם נסיון בזה?

אני מנקה את העפעפים שלהן עם המגבונים של ד"ר

פישר. הבנות שלי (ובמיוחד הקטנה) סובלות מדלקות עיניים חוזרות ונישנות ואני סובלת משעורה מאז שאני זוכרת את עצמי והדבר היחיד שעוזר הוא ניקוי קבוע של העפעפים עם המגבונים האלה (לעצמי אני משתמשת בליד קייר).
אני עברתי ניתוח לניקוז שעורה אחרי שהיא התנפחה לי לממידים מבעיתים ממש בגיל צעיר ורק הניקוי המיוחד עוזר. מספיק שאזניח יום אחד וכבר חוזרת התחושה המציקה בעפעף.

nuvnuv1

New member
אם עדיין רלוונטי יש לי טיפ מעולה לשעורה

ההומאופת שלנו נתן לי פעם חליטה של צמח בשם אופרזיה, מאז אנחנו משתמשים בזה תמיד אם יש למישהו שעורה או דלקת בעיין וזה עובד בכל פעם בצורה מדהימה
אפשר למצוא את זה בעדן טבע מרקט באזור של החליטות.

nuvnuv1

New member
אופן השימוש

לחלוט במים, לטבול צמר גפן ולנקות איתו את העין כמה פעמים ביום.
אפשר גם לעשות קומפרס על העין.
לחכות כמובן שיתקרר

למעלה