שעוני polar - המלצות !

שעוני polar - המלצות !

על דגם אתם ממליצים לרץ חובב ? m51 -m52 ? או משהו יותר פשוט .. המטרה כמובן שיפור הישגים ! עם אופציה לשימוש גם ברכיבת אופניים .. שאלה נוספת , נעלי ריצה מומלצות עם בולמי זעזועים משופרים (עקב פריצת דיסק) ,כרגע יש לי NIKE AIR MAX דגם T2-D אבל הם כבר גמורות לגמרי המלצות לחדשות יתקבלו בברכה מטרה : ריצת כביש תקציב : לא מוגבל ! ליאור ...

berale

New member
בענין Polar

תראה ידידי לפני כמעט חודשיים רכשתי את הפולר s610, זה פשוט אחת ההמצאות הגאוניות ביותר בעולם, הנדסת אנוש ברמה הגבוה ביותר האפשרית. המחיר לא ממש זול,בסביבות 1000 ש"ח+ אם אתה רוצה גם ערכת מחשב כדי לנהל את האימונים שלך.... מבחינתי שווה כל גרוש(!!!) יכול להיות שאחרים יעדיפו אופציות(דגמים) יותר זולות, אבל במקרה זה, השאלה שאתה צריך לשאול את עצמך זה כמה אתה רוצה להשקיע בריצה...?

לברלה ....

אני חובב בעניין הריצה ומאד מעוניין להרחיב את זה לכיוון אופניים.. כמובן שבעניין הריצה אני מעוניין להשקיע די הרבה. האם עדיין אני צריך ללכת לכיוון ה- S610 או למשהו פשוט יותר ..? אם כבר מדברים בעניין ריצה ,על אילו נעלי-ריצה אתה ממליץ ? תודה רבה על העזרה .. ליאור

cobra_1

New member
שעון פולאר לאופניים

אם אתה לא פריק של טכנולוגיה שחייב שיהיו לו הפונקציות הכי חדישות שממש בצהריים יצאו לשוק, שמודדים לך קלוריות וגובה טיפוס [בעלייה מויגייט למשל...
)] אז תתפלא לשמוע שיש דגם פשוט שעולה כ-300 ש"ח ושהוא מספק את רוב האינפורמציות הרלבנטיות לרוכב שאינו מקצוען. הגדם מראה דופק במשך כל הפעילות וניתן להגדיר בו "טווח מטרה" שזהו הדופק שבו אתה רוצה להיות במשך האימון ושקל ונח להגדיר זאת לפני כל אימון ובסופו אתה יודע כמה זמן שהית בטווח שהוגדר. צלצל לאגנטק היבואנים או קח קטלוג ליד בחנויות אופניים או במגה ספורט בהצלחה נ.ב. תמיד תפגוש רוכבים עם הפולארים המתוחכמים שיגידו לך בגילוי לב שחצי מהפונקציות בכלל לא בשימוש אצלם ואת החצי השני לוקח להם חצי שעה לחפש ולכייל!!

berale

New member
מסכים...אבל...

בענין ה-Polar יש משהו בדבריו של קוברה... אני אישית לא מתקרב לאופניים מסיבות ידועות כך שאין לי נסיון בנושא. גם ה-S610 מציע פונקציות של אימוני Interval ותוכנת מחשב מעמיקה עם יומן אימונים ועוד שלל פונק´. אני לא יכול להגיד שהשתמשתי ממש בכולם (רק ברובם הגדול), אבל מבחינתי האישית, רישום מדויק של אימונים מלפני חודש ודברים כאלה עדין חשובים. בכל אופן אני יכול רק להעיד על הדגם שלי, שבנוסף לכל הפונקציות מצטיין בהנדסת אנוש באמת ברמה גבוהה מאוד. אני הייתי ממליץ לפנות ישר ליבואן (אגנטק, בקרית עתידים- ת"א) מהסיבה הפשוטה שבחלק מהחנויות יש פרוספקטים לא מעודכנים ושירות אדיב אך לא מקצועי... בענין נעליים, אני אישית הולך ליבואן של סוקוני מול קניון איילון, שווה לקפוץ לשם כדי לקבל דעה, ואם זה לא ימצא חן בעינך אתה תמיד יכול למצוא את היבואן של נייק בחנות לייד... יום טוב...

cobra_1

New member
ברלה...

מה פירוש אינך מתקרב לאופניים??? ומהן אותן "סיבות ידועות" ??? זרוק איזו עצם
)

berale

New member
cobra ידידי...

כפי שכבר ציינתי בהרחבה בעבר, אני ואופניים לא חברים מאז שפגשתי את יוסי אבני (ז"ל) בביה"ח. אפילו בתור רץ אני לא מסתדר עם הנהג הישראלי המצוי (ע"ע זהירות בדרכים). אשמח אם תתרום משהו מנסיונך בכבישים ל"ספר הכבישים"... אולי עוד יצא מזה משהו... או לפחות תשחרר טיפה קיטור... יום טוב ...

למעלה