שעון שבת- הסבר

apeles

New member
שעון שבת- הסבר

מישהו יכול להסביר לי בבקשה כיצד אני משתמש בשעון שבת ההסבר על האריזה לא מובן יש תמונה שתבינו על מה מדובר בתודה מראש שחר

shoulhadida

New member
הסבר לשעון שבת.

ישנו הכפתור מזחלת האמצעי. למעלה מס 1 עקיפת שעון כל הזמן מחובר ללא ניתוק וחיבור. אמצע ציור של שעון השעון מתפקד וממתג כבוי והדלקה. למטה ניתוק 0 אין בשקע חשמל. יש לכוון את השעון. זזים מוצאים החוצה שעוןמחבר ומוציא מתח לשקע. מקווה שעזרתי. שאול

topt1

New member
מישהו יכול אחת ולתמיד להסביר

איך יודעים באילו 12 שעות של היום מדובר? אם אני רוצה להדליק דוד חשמלי ב5 בבוקר אבל לא ב5 בערב - מה עושים? תודה

elimalka

New member
יש לעשות 2 סיבובים מלאים לשעון

ותוך כדי לעשות בדיקה על מנת לראות האם השעון נמצא במצב של AM או PM

apeles

New member
לגבי הזיזים התכוונתי

רשום לי שכול זיז שאני מוציא החוצה מסמן 15 ד' לא הבנתי את הרעיון בדיוק אם יש למישהו הסבר?

shoulhadida

New member
ן השעון מחולק.

השעון מחולק כך שבכל הוצאת זיז בעצם את מקבלת הפעלה של 15 דקות. לכן אם ברצונך להפעיל שעה ארבעה זיזים יהיו כלפי חוץ. החשבון פשוט 15 כפול 4 =60 =שעה בהצלחה שאול

apeles

New member
איך אני יודע באיזה שעה

איך אני ידע כשאני מכניס זיז פנימה לאיזה שעה הוא מכוון הכוונה באיזה שעה זה יעביר זרם

edהיחיד

New member
שים לב לחץ השחור מצד ימין של השעון

קרוב למרכז ,כל שעה אליה מצביע החץ זוהיא השעה כעת. שים לב שעון 24 שעות ,זה גם ההינדקציה ליום לילה כמובן. כמו כן השעה מול החץ היא השעה שבא מתבצעת פעולת כיבוי או פעולה, לפי מצב הזיזים . כמו כן שי לב שיש התאמה בשעה גם למחוגים ,

למעלה