שעון מעורר

tvri fvi

New member
שעון מעורר

האם משהו יודע היכן ניתן להשיג שעון מעורר מסוג "מודה אני..." אני צריך בשביל מתנה לחג תודה

מודה אני לפניך מלך חי וקיים יוואוו

איך צחקתי מזה ועוד באירוח היא אמרה שזה באמת השעון שלה! ושהיא הביאה אותו והתסריטאי או משו כזה מגנב והכניס את זה לסצינה חחחחחחחח

מיכל1082

New member
זה כל כך מתאים לטלי...

היא כזאת קרועה מהחיים שזה מפחיד...

חן הדגה

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif מוישל'ה

תראו את האירוח! גמני חייבת להשיג כזה!!! בבני ברק אמרת עדוש? איך לעזה אני אגיע לשם? איך לעזה אני אצא משם חיה?!? בטח יסקלו אותי באבנים או משו כזה כי אני לובשת מכנסיים!!...אמא'לה!!!
למי שלא יודע: מוישל'ה=יענק'לה

חנשו את נקרעת....

יש לי שעון כזה חחחחחחחחח ראבק איך הוא מעיר בבוקר!!! קנו לי אותו גם בנהריה....

חן הדגה

New member
יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא וווווווווואאאאאאיייייייייייייייייייי איזה שוווההההה

יסקלו אותך?

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קרועה.... ברור שלא

j e n n y lopez

New member
חחחחחחחחחחח חן לשכנה שלי יש שעון

כזה של יענקלה!!!!!!1 את יודעת שאן מיספרים במקום יש אלף בית.........

לכו לשרחוב של דתיים לי יש כזה בעיר

שלי שרוב הדוסים גרים שם...וכנסו לחנויות צעצועים וחפצים לא ידעת מה ותחפשו...חח

עאלק

מה באמת יש כזה שעון פחחחחחחחחחחחחח יותר נכון חחחחחחחחחחחחחחחח חיחיחיחיחיחיחי חוחוחוחוחוחוחוחו

מוכרים כאלו אני אגיד לכם איפה....

בחוברות של כרטיסי אשראי שמזמינים מהם דברים....אז יש אותו לפעמים...

אני חושבת שאני יודעת איפה יש שעון

כזה. או לפחות איפה היה אבל אל תתפסו אותי במילה כי לא היתי שם שניםםםם אז אני לא יודעת אם עוד מוכרים. בשוק ראשון (בימי שלישי , למי שמכיר) בהתחלה לפני כל הבלאגן יש מישהו שמוכר ג'לים מסרקים קוקיות וכל מיני שטויות אז גם שעונים כאלה הוא מוכר. ואם אתם שם יש מלא דוכני שטויות תחפשו גם שם ואם כבר אז כבר תחפשו את העצבני (זה שמוכר בגדים ואם אתם לא מוצאים תשאלו את מי שהולך קבוע הוא מכיר בטוח), יש לו בגדים טובים, שעוד הית הולכת היתי קונה ממנו

למעלה