שעון חשמל

dadi1

New member
שעון חשמל

אנחנו גרים בסמיכות להורים ורוצים לחבר שעון מונה רק בשבילנו על מנת שהם יפסיקו לשלם גם את חשבון החשמל שלנו. מה אתם מציעים לקנות? איזה שעונים פשוטים וטובים יש בשוק? ועוד שאלה- קיבלנו חשבון של 4000 שקל לשתי משפחות קטנות- האם זה לא חשבון ענק? מהו החשבון הממוצע למשפחה? תודה רבה למשיבים.

רשר

Well-known member
מנהל
הזמן חשמלאי ויתקין לך מונה

מחיר מונה תמצא באתר הזה בתנאי שהוא יואיל לעבוד (כרגע בתקלה) www.bigmarket.co.il/products.asp?Cat2Cat1id=9 מחיר כזה לצריכה של שתי משפחות זה גבוה אבל לא נדיר.

מאגר

New member
סביר להניח שכאשר תשימו שעון חשמל

ניפרד לדירתכםליד השעון של דירת הוריכם, יתברר לכם שעלות החשמל שלכם הרבה יותר גבוה מעלות החשל של בית הוריכם.וזאת בגלל קו ההזנה המוביל אילכם אם הקו דק מדי הרי שחשמל בלתי מנוצל אך מבוזבז עובר ונימנה ע"י השעון, על התחממות הקו מדרכתם לדירת ההורים. וההפסדים יכולים להיות עד 50% במקרים קיצוניים אם העבודה לא נעשתה כמו שצריך, וזאת בגלל הרצון לחסוך את עלותו של בעל המקצוע המוסמך לכך. דברים אלה משתמעים שמאלתכם. מאחר ובל מקצוע טוב יודע מה לקנות ומה לעשות.אם החיבור לבית הורכם הוא תלת פאזי ואתם משכתם קו חד פאזי הרי שהפרת את האיזון בין הפזות בבית הוריכם, דבר שגם הוא גורם להגברת סיבובו של מונה החשמל דבר שנדון כאן לא פעם וגורם לצריכה ראקטיבית של חשמל בלתי מנוצל. אם ברצונכם פרטים נוספים אתם מוזמנים לפנות אלי טלפונית לטלפון 050-5271788 דורון ט

זה חדש לי . 3 פזות יש לי בבית

אני חילקתי את הביית ל2 פזות הפזה השלישית ניכנסת לחדרי בילבד עים קו חיצוני . הביית הייה בהתחלה 1 פזה . ומחוברת למערכת סטראו . וצורכת בשעות הערב עד חצות כ1KW . במשך היום אני לא בבית אז אין צריכת חשמל על הפזה הזו . יתר הדברים מיתחלקים על 2 פזות מכונת כביסה בוילר מיקרו חימום חדר האמבטיה . אני צורך כ1200KW בחודשיים . אים החלוקה הייתה שונה . אז צריכת החשמל הייתה יורדת . אים מישהוא יפרט אשמח . אני מבין בחשמל חשמלאי בית ללא רשיון . אבל לא עובד בתור חשמלאי

מאגר

New member
טכנאי קרמר תעבור על שירשורים קודמים

כבר כתבתי על זה בעבר לא פעם ואם לא תמצא צור איתי קשר טלפוני ואסביר לך את הנושא במקום לכתוב את זה שוב עד שיצאו המאמרים שלי בקובץ מסודר.

למעלה