שעון החורף

שעון החורף

אני יודעת שעוד לא התחיל שעון החורף אבל הוא אוטוטו בא, וחוצמזה- לא יכולתי להתאפק :) אז כתבתי שיר קצר בנושא... enjoy! קשה להתרגל אל שעון החורף החדש החושך מתחיל מוקדם ממש... כבר בחמש בבוקר השמיים בהירים הכל שונה, אחר, לא כמו שאנחנו מכירים... קשה להתרגל לזה, וזו בעצם תופעה אבל מה שכיף בזה, אפשר לישון עוד שעה... :)))) מתה עליכם עדי החושך מתחיל

נעמתוש

New member
עדידוש מתי החורף למרות שזה לא הנושא המתאים

טוב עדי אני אדבר קודם כל עליך אוקי אז מה שלומך נראה לי טוב. אז שעון החורף הוא נורא טובבבבבבבב ואני אוהבת אותך מאד ועם את יודעת אני עשיתי את משהו אבל זה היה עבודה מתישהו ואני אתן לך אותה טוב עכשיו אני אדבר עם החבורה טוב אז אמרתי אין לי חבורה אבל אני רוצה מי שרוצה שיכתוב לי בפורום עם הוא רוצה או לא רוצה אוקי אז בי בי בי כולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

נעמתוש

New member
עדידוש מתי החורף למרות שזה לא הנושא המתאים

טוב עדי אני אדבר קודם כל עליך אוקי אז מה שלומך נראה לי טוב. אז שעון החורף הוא נורא טובבבבבבבב ואני אוהבת אותך מאד ועם את יודעת אני עשיתי את משהו אבל זה היה עבודה מתישהו ואני אתן לך אותה טוב עכשיו אני אדבר עם החבורה טוב אז אמרתי אין לי חבורה אבל אני רוצה מי שרוצה שיכתוב לי בפורום עם הוא רוצה או לא רוצה אוקי אז בי בי בי כולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

למעלה