שעון החורף מתקרב

dory30

Well-known member
איך אתם מתכוננים לבואו המחודש של שעון החורף? זה ישנה משהו בהתנהלות שלכם, ברמת היומיום?

dory30

Well-known member
לא ישנה רק טיפה מפריע שיהיו פחות שעות אור.
לי יהיו עוד שעות עבודה.
גם לי אין שום התכוננות מיוחדת, חוץ מלקחת מטריה כשיתחילו הגשמים. יש אנשים שממש נכנסים לדיכאון עמוק מזה.

in bal1

Well-known member
גם לי אין שום התכוננות מיוחדת, חוץ מלקחת מטריה כשיתחילו הגשמים. יש אנשים שממש נכנסים לדיכאון עמוק מזה.
כי חושך יכול להכניס לדיכאון. בארצות שיש חצי שנה אור וחצי שנה חושך יש הרבה מקרי התאבדויות מרוב שהחושך מכניס לדיכאון.

R 1 3

Well-known member
כי חושך יכול להכניס לדיכאון. בארצות שיש חצי שנה אור וחצי שנה חושך יש הרבה מקרי התאבדויות מרוב שהחושך מכניס לדיכאון.
אבל חיים היום עם תאורה מלאכותית שמגיעה כמעט לעוצמת אור יום
אפילו צמחים גדלים יפה לאור מנורות כמו קנאביס שגדל במרתפים...
יש מי שעובד בשעות הלילה ויותר ישן ביום. מה שמדכא יותר זה הקור היבש
גם מבאס לרוץ או לצאת להליכה בחוץ עם גשם.

dory30

Well-known member
קראתי על כך מאמרים. מדענים וכלכלים סבורים, שבישראל צריך לבטל את שעון החורף ולהנהיג שעון קיץ "קצר" ושעון קיץ "ארוך". התפוקה של הבודד ושל כלל המשק יעלו פי כמה, אם ייעשה הצעד הכה פשוט הזה. בטח עכשיו, כשאין את החרדים בקואליציה.

dory30

Well-known member
אבל חיים היום עם תאורה מלאכותית שמגיעה כמעט לעוצמת אור יום
אפילו צמחים גדלים יפה לאור מנורות כמו קנאביס שגדל במרתפים...
יש מי שעובד בשעות הלילה ויותר ישן ביום. מה שמדכא יותר זה הקור היבש
גם מבאס לרוץ או לצאת להליכה בחוץ עם גשם.
אני הולך לשיעורי פילאטיס ויוגה, בשיאי החום והקור למעט מזג אוויר שבו משרד הבריאות ממליץ לא להסתובב בחוץ. בסופו של דבר זה עניין של רצון. ואני כבר 5 שנים עובד מהבית, כך שאני די פריביליגי בעניין הזה.

למעלה