שעוונית למיטה

מצוקית

New member
שעוונית למיטה

בוקר טוב מישהי אולי יודעת איפה אפשר לקנות שעוונית למיטת נוער עם מזרון ברוחב 90 ס"מ, באיזור ירושלים? ניסיתי בשני מקומות והיה להם רק ברוחב 80 ס"מ.

מצוקית

New member
דווקא הסופרפארם זה אחד המקומות

שבדקתי, הבעיה שהסדין שהם מוכרים שם ברוחב 80 ס"מ וזה לא מתאים למזרון של המיטה שיש לבן שלי.

lulyK

New member
כדאי לך לנסות בכל זאת,

אני קניתי אותו למיטה של 80 ס"מ והוא קצת גדול.

מצוקית

New member
תודה, אני אקנה ואבדוק אם זה מתאים

מקסימום לא יתאים אז נפסיד 20 ש"ח, לא נורא.

lulyK

New member
גם אני קניתי שם,

אבל לא זורת אם זה למזרון ברוחב 90 או 80 (המיטה של הבן שלי ברוחב 80 והסדין קצת גדול).

דודולי

New member
../images/Emo207.gif מה אתם עושים עם מיטת ההורים

אנחנו "מבלות" לא מעט במיטת ההורים: הנקות, משחק (יותר נעים לי לשכב מולה על המיטה מאשר על הרצפה). ופיץ פולטת ומריירת לא מעט. גם כשאני פורסת חיתול יש "פספוסים". ברור שאנחנו מחליפים המון פעמים מצעים. אבל גם המזרון "חוטף". האם עשיתם משהו מיוחד בנושא? יש דרך למנוע את הפגיעה במזרון (שגוונית למיטת הורים???) או שפשוט לקבל את המתנות באהבה?...

noga30

New member
יש לנו ציפוי למזרון, כדי לשמור עליו

וזה עוד לפני שנולדו הילדות. בחלקו העליון יש לו ציפוי מגבת ומתחת פלסטיק (הוא ממש לא מורגש)

מצוקית

New member
יש לנו על המזרון ריפודית מבד

שמגנה על המזרון, נראה לי שזה מספיק מגן בשביל רוק ופליטות. פעם בכמה זמן מוציאים אותה ומכבסים וכך המזרן נשאר כמו חדש. ניתן להשיג אותה בכל חנות מצעים.

ללה11

New member
יש גם שעוונית למיטה זוגית

אני באופן אישי לא השתמשתי כי לא היה צורך, אבל בחנויות של דברי תינוקות ראיתי לא פעם.

אילתית 2

New member
אנחנו קנינו בגולף

למיטת נוער של הקטנה יש בכל המידות וגם את המגן מזרון למיטה שלנו - תמיד היה עוד לפני שנולדה - שומר על המזרון

למעלה