שעה

• פותח הנושא orr21
  • פורסם בתאריך

orr21

New member
שעה

אני הרבה פעמים בחלום מסתכל פעם אחת על השעון ורואה אותו לא רגיל- אבל אני לא שם לב. אם היתי מביט שוב היתי מבין שזה חלום.... מה אני אעשה? איך אני יכול לעשות שבחלום אני אסתכל עוד פעם על השעון?

תירגול

תראה, בחלום הרבה פעמים רואים דברים מוזרים ולא שמים לב. הקטע בב"מ הוא לא עצם הבדיקה, כי את התשובה אתה באמת יודע כבר קודם, אלא זה שאתה חושב על זה שזהו חלום. ולכן היום קרא לי משהו דומה (הסתכל בהודעה "באסה"). אתה צריך לתרגל שכל פעם שאתה מסתכל בשעון אתה עושה איתו ב"מ ואז יש סיכוי שתראה את השעון בחלום ותיזכר לבדוק

sh00sha

New member
מה שתעשה בחלום יהיה...

...מה שתרגלת במציאות!!! ככל שתתרגל לחזור ולהסתכל בשעון ויהיה לך כבר את האינסטינק של להסתכל ולהסתכל שוב, כך יגבר הסיכוי שתעשה כן בחלום! בהצלחה!

נצל"ש קטן..קצת קשור.

היי כולם! נתקלתי בפורום הזה לראשונה לפני כחצי שנה-שנה, והתחלתי לנהל יומן חלומות שהתנהל מצויין.. עשיתי בדיקות מציאות במהלך היום אך לא הצלחתי לעשות אותן בחלומות. אחרי כמה חודשים כוח הרצון שכח ועבר.. ואז כשהפסקתי להקדיש לנושא מחשבה, הבדיקות מציאות בחלום התחילו.. אבל, הן לא הולכות לי טוב! אני מבינה שיש מצב שאני בחלום אז אני או מסתכלת על הכפות ידיים או מביטה בשעון פעם, ואז עוד פעם כדי לראות אם משהו השתנה. אבל הידיים שלי נראות מציאותיות, והשעון מורה על שעות הגיוניות לחלוטין ותואמות בשתי ההסתכלויות כך שאני מגיעה למסקנה שזו לצערי הרב המציאות, ואז החלום נהיה משעמם ומטריד עד שאני מתעוררת ומתעצבת לגלות שהיה לי צ'אנס לגלות שאני בחלום אבל לא הצלחתי לעלות על זה.. מה לעשות? מלבד לחזור לנהל יומן חלימה, מה שאני מתכננת להתחיל מרגע זה, מה אפשר לעשות כדי לזהות שאני בחלום? סליחה על האורך.. תודה!

silverhawk

New member
ברוכה השבה לפורום ../images/Emo140.gif

התשובה היא פשוטה - תתרגלי את בדיקת המציאות עם 3-4 הסטות מבט. מחקרים הראו כי במבחנים כגון מבחן השעון ומבחן הקריאה, הכתוב ישתנה לאחר הסטת מבט אחת ב-75% מהמקרים, וב-95% מהמקרים לאחר הסטת מבט נוספת. המסקנה ברורה - ככל שתסיטי את מבטך יותר פעמים, כך יגברו הסיכויים לאירוע לא הגיוני. 3-4 ניסיונות בד"כ יספיקו בהחלט.

למעלה