שנ"צ.

שנ"צ.

יום שישי. אוהבת לנצל את שעות הצהריים לשינה.
עולה לחדר השינה , מתפשטת בשניות. הג'ינס הקצר נושר לרצפה. מוציאה את הרגליים ממנו ומשאירה אותו ככה. פושטת את החולצה, אין לי כוח להוציא גופיה מהארון אז נכנסת ככה למיטה. מתענגת ממגע הסדינים על גופי. לא לוקח יותר מידי זמן ונרדמת.
מתוך שינה מרגישה את הידיים שלו מלטפות אותי ומעסות קלות. אני מתהפכת לצד השני ומשמיעה קולות מרמור. אני רוצה לישון!! אבל הוא בשלו. מעביר לשון חמה על העורף שלי וטווה שביל של רוק על גבי. מממ. נעים. העיניים ממשיכות להיות עצומות. הוא הופך אותי על הגב בעדינות ואני שכבר ערה לגמרי מחכה לראות מה הוא מתכנן לי. הוא מלטף לי את החזה ומוסיף את הלשון הרטובה שלו למגע. אני פותחת רגליים ומתחילה לנוע נגדו. הזין שלו משתפשף בי ומגרה אותי יותר. מרגישה עד כמה הוא זקור מתוח ורוצה אותי. אני מתפתלת מתחתיו ומורידה את הבד היחידי שמפריד בייני לבינו. הוא ממשיך לענג לי את הפטמות. לי כבר נמאס. מורידה לו את הראש לכוס שלי. הוא מלקק אותי בליקוקים עדינים וחמים. זה לא מספיק לי. אני דוחפת לו את הראש ומצמידה אותו אלי. הרגליים שלי מתקפלות סביבו. והאגן נדחף לכיוונו. אין לו לאן לברוח וסוף סוף הוא מבין עניין. הוא מפסק לי את השפתיים הפנימיות בעזרת הלשון שלו מלקק מוצץ יונק את הדגדגן הנפוח שלי ואת הרטיבות שנוצרה שם. "אצבעות" אני גונחת והוא מחדיר לי 2 אצבעות ומזיין אותי בעזרתן. אוחחח. מושלם.
אני רטובה. ממש. אני שולפת ממני את האצבעות וטועמת אותי ממנו. מממ.. טעים.
אני מושכת אותו אלי ומנשקת אותו ברעב מנקה כל טיפה שנשארה עליו. הופכת אותו על הגב ומתיישבת עליו. שמה סיגריה בפה כשהוא נעוץ בתוכי. "אש" הוא מושיט יד לשידה ומדליק לי את הסיגריה. שואפת שאיפה עמוקה מפזרת עשן לחלל החדר ומתחילה לזוז עליו כמו שאוהבת. מתענגת על תחושת המלאות ומכוונת את הכיפה השווה שלו לנק' שמרעידה אותי. אני לוקחת עוד שאיפה ומכבה את הסיגריה. היא מפריעה לי להתרכז. מושיטה ידיים כדי לאסוף את השיער הארוך שלי. חם לי . משאירה את הידיים למעלה וזזה עליו כבר יותר מהר ויותר חזק. הוא מנסה לעזור לי ומניע את האגן. זה מציק לי. אז אני סוטרת לו "אמרתי לך שאני צריכה עזרה??" הוא מפסיק לזוז ושוכב שם נותן לי להנות מהזין ומהגוף שלו. אוי כמה אני אוהבת את התנוחה הזו. אני מתרוממת ויוצאת ממנו. שוכבת על הבטן "זיין אותי" הוא ממושמע מתיישב עלי ודופק אותי חזק כמו שאני אוהבת. הידיים שלי נוגעות ברצפה השיער שלי נשפך עליהן ואני צועקת מהנאה.
כולי רועדת גלי חום שוטפים אותי.
אני סיימתי פה.

"צא" הוא יוצא, מחכה להמשך. אני מסופקת. נשכבת חזרה בין הסדינים.
"סיימת את תפקידך. לך למקלחת אתה רשאי לאונן" עוצמת עיניים וחושבת לעצמי אם הוא יעז פעם הבאה להעיר אותי, מקווה שכן. אני מחייכת ושוקעת חזרה בשינה מתוקה אפילו יותר.

אני תוהה

איך היינו מגיבים לשולט שנהנה מהנשלטת שלו ואז כשהוא מסופק הוא משליך אותה ככלי אין חפץ בו לספק את עצמה לבד במקלחת...
ועד כמה נהיה סבלניים יותר כשהאשה היא זו שנוהגת כך.

לי קשה עם זה לכאן או לכאן. זה משהו שמתאים לונילים, לא לנו

liansun

New member
למה

מתאים לוונילים?
אני חושבת שהדאגה להנאה של הבן/בת הזוג היא מאסט בכל סוג קשר.
אבל אם הבנתי נכון, נראה לי שההתנהגות הזו כלפיו, היא חלק מהעניין שגורם לו עונג.
ככה נראה לי.
ובלי קשר
בשבילך

ואת צודקת, השורה האחרונה לגמרי בהומור - סתם הסתלבטתי על ונילים קצת

לגבי השאר - חשבתי על זה, בהחלט ייתכן. הרי אין לנו את כל הפרטים כדי להבין הכל...
ככה, על פני השטח, זה עשה לי לא נעים בבטן...

כן ולא.

כן - כי ברור. זה עונג אדיר לספק את השולט, מה גם שאני אוהבת אותו מאוד

ולא - כי בסופו של דבר, מה לעשות - גם אני רוצה להנות מהסקס שלנו (כמה נורא מצדי באמת).

לאונן במקלחת אני יכולה לבד - אני לא צריכה פרטנר בשביל זה (שולט או לא). אישית - דבר כזה גם יפגע בי מאוד. אולי בגלל זה היה לי קשה עם זה

שליטה או לא - מבחינתי סקס לא מספק הוא סקס לא מספק (ללא שליטה זה יהיה לא מספק כשלעצמו, אז זה לא קשור לשוויון/איזון), אבל גבר שיגמור ויילך לישון וישאיר אותי לענג את עצמי לדעת - מהר מאוד יראה את הגב שלי רגע לפני שהדלת שלי נטרקת מאחוריי.
אצלנו סצנה כמו שתיארת - תשמש אך ורק כעונש (עונש חמור אפילו) על התנהגות *מאוד* לא ראויה שלי.

אבל, וזה אבל חשוב - אלה אנחנו ואלה אתם, וכל אחד ומה שמהנה (או מענה
) בעיניו. אני מכבדת את זה:)

היינו

מגיבים בכל מיני דרכים, חניתה.
כי אנחנו אנשים שונים שתופסים בדס"מ בצורה שונה,
ועדיין לא מינינו אותך לדוברת.

אני מאוד אהבתי את הרעיון,
מה גם שאחד מתחביביי הסאביים הוא לבדר אותו לפני השינה, או כשהוא רק מתעורר.
אני מפיקה הרבה הנאה מלספק אותו, גם כשאני לא גומרת בשרשרת, או בכלל.

ולגבי ההערה שלך על וניליים-
אם כבר, יחסים וניליים הם אלו ששואפים לשיויון, בעוד שיחסי שולט-נשלט הם באופן מובהק אינם שיוויוניים.
אז אני לא יודעת אם זה מקרה קלאסי של "בראש שלי זה נשמע יותר טוב", או חלק מגאוות היחידה שאת מרגישה, אבל בחיי שמזמן לא שמעתי שטות גדולה יותר.

אויש, אנה, אולי ת-נ-ו-ח-י קצת? באמת

כשאני אומרת "היינו" זה כי אני רואה כאן בפורום תגובות סלחניות יותר כלפי נשים נצלניות מאשר כלפי גברים, אז תהיתי בקול רם. זה הכל. תירגעי.
ההערה על וניליים הייתה לגמרי בצחוק. את מוזמנת לאוורר את חוש ההומור שלך. יש לו ריח של משהו שסגור בארון יותר מדי זמן.

אבל הכי חשוב- את טועה לחלוטין לגבי התפיסה שלך את הבדס"מ. בדס"מ במקרים רבים נותן הרבה יותר מקום לרצונות ומאוויים של האשה מאשר סקס ונילי רגיל. לנשלט/ת יש זכות לעצור, לקבוע גבולות, שני הצדדים חייבים להיות מודעת לגבולות והיכולות שלה, ורוב השולטים שואבים את מירב ההנאה שלהם מלגרום לנשלט/ת לצעוק מרוב סיפוק. בבדס"מ יש מסגרת ששומרת על הצד הנשלט הרבה יותר מאשר בוניל הפרוץ.
ליחסים וניליים, לעומת בדס"מ, אין כללים ואין הגדרות. הם לא שואפים לשוויון ולא כלום. תעשי לי טובה

בסופו של דבר זה תלוי בבני-האדם המשתתפים ותו לא.
איך כתבת פעם? סקס לא מספק הוא סקס לא מספק. בלי קשר לכלום.

ולסיום - מישהו טען שאני דוברת?
אני לא יודעת אם זה מקרה קלאסי של חוסר הבנה שלך ועוד אחד מהניסיונות המתישים שלך להתווכח איתי סתם בשביל הפגת השעמום.
את לא מתעייפת?

את מבלבלת

במוח
במקום לענות לעיניין.

א. ביחסי שליטה יש שולט ויש נשלט. אלה לא יחסים שיוויוניים, גם אם יש מחוות ביטחון, קןןים אדומים ותיאום ציפיות.
ב. הסטיגמה שלך על העולם הונילי הפרוץ היא עקומה, ולא שונה הרבה מהגישה של וניליים שחושבים שכל מי שנמשך לבדסמ הוא סוטה דפוק בראש. קצת מזכירה לי חברים מהקהילה הגאה שטוענים שקשרים הומוסקסואליים מוצלחים יותר...
ג.אין הבדל בין שולטת "נצלנית" לבין שולט "נצלן". החפצה היא פנטזיה מספיק נפוצה בשביל לקבל את העובדה שלהשתמש ולזרוק זה אקט בידי שמסב הנאה לשני הצדדים, בלי קשר למין ומגדר.

A לוןA

New member
אם אתן מעוניינות להמשיך את הדיון

נסו לשמור אותו לגופו של עניין בלי להיכנס אחת בשניה אישית
זה כבר נהיה לא נעים, באמת.

התפקיד שלו

הוא לספק אותי בדרך שאראה לנכון.
חוץ מזה הוא העיר אותי...
ומה הקשקוש הזה שכתבת עם ה"לנו" והונילים?
מי אלו הלנו? ולאן את שייכת?

אה, אז זה עונש?

פייר אינאף.
אני לא מכירה את כל הפרטים. רק ציינתי איזו תחושה זה עורר אצלי בקריאה ראשונה.
והמשפט הזה היה בצחוק.
כמו כשלהט"בים אומרים "אוי, הסטרייטים האלה..." בצירוף איזו הלצה? אז ככה. לא צריך לקחת כל דבר ברצינות, בפרט כשנלווה לזה סמיילי מסתלבט (
).

לאן אני שייכת? אני משוייכת. מקווה שזה עונה לך על השאלה :)

נדמה שאת

עושה את ההפרדה בין שולטים לשולטות. והיחס שלך אליהם הוא שונה.
הצורך הוא אותו צורך. גם אם יש לה שדיים או יש לו זין.
מ2 הצדדים.

ולא. זה לא באמת היה עונש.

למעלה