שנת 2007 טובה שתיהיה...

ZAHAV2006

New member
שנת 2007 טובה שתיהיה...

אני היום נשארתי בבית,סתם הרגשה כללית מגעילה!ולא ממש התחשק לי היום ללכת לעבודה,במיוחד שאני יודעת מה מצפה לי שם... מקווה ששלומכם טוב,ושאין יותר מידי חולים בבית בשל מזג האויר הקררררררררררר הזה! היום בערב אנחנו מוזמנים לחברים,אני ובעלי,לחגוג את פתיחת שנת 2007,ואנחנו חוגגים אותה עם פיצה|
פיצה,סלט,ויין לבן ועוגה טובה לקינוח,יחד עם סרט טוב! וזאת במקום לבזבז מאות שקלים על איזו מסעדה בחוץ בגלל שזה סילבסטר! כמו כן,נראה לי שאכין עוד מעט מרק ירקות ביתי כזה...תמיד זה טוב בימים חורפיים כאלו
... בקיצור,שיהיה יום חם ונעים,באשר תיהיו...(במשרד,מתחת לפוך...) בי בי

snir 932

New member
שנה אזרחית טובה ../images/Emo13.gif...

ומזה את לא מכבדת? חוצפנית!!! אולי אני רוצה גם מרק חשבת על זה? בצבא אין לי מרק ירקות ביתי ואני רוצה דווקא עכשיו מרק ירקות ואני רוצה את שלך! אז תכיני לי סיר בנפרד כי יש לי תאבון
ובקשר לבילוי שלך עם בעלך בעיניי זה הבילוי האידיאלי, את צודקת למה לעשות טררם כולה סילבסטר(החתול מטום וג'רי) לא משהו מיוחד כולה שנת 2007,
יאללללללללללללללללללללללללללללללללה שתגיע כבר שנת 2008 שאני ישתחרר מהצבא הזה!!!!
שניר

הייי שנה מאושרת../images/Emo6.gif../images/Emo140.gif../images/Emo6.gif

נכון זהב, מרק? גם אני גם אני, משהו שיחמם. טוב שאת בבית, למי יש כוח לצאת בגשם כזה? ככה את יכולה להכין לכולנו מרק. טוב עכשיו לאיחולים. אז חבר'ה יקרים שתהיה לכולנו שנה טובה ומאושרת, שיתגשמו כל משאלותיכם, ואל תישכחו לרשום 2007 על הצקים כן? אחרת הם חוזרים, חחחחח.

tutit1005

New member
היי לכולם

אתם מוזמנים המרק אצלי מוכןןןןן וכמו שרחלי כבר הזכירה אל תשכחו את ה7 ובשורות טובות לכולם. והמשך שנה טובה.

ZAHAV2006

New member
היי רחל../images/Emo6.gif

יש גם מרק בשבילך! תבואי בכיף...אבל לא נראה לי שיהיה לך חשק ככה לצאת בגשם הזה,מהדרום למרכז...? שיהיה לך ולכולנו אחלה שנת 2007 ורק דברים טובים,אמןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן!!! אז בי בינתיים,אני חוזרת מתחת לפוך החמים...

ZAHAV2006

New member
היי שניר!

קודם כל,החלמה מהירה!!! ככה אתה מתחיל את שנת 2007?מהר להחלים! לגבי המרק,אם אתה רוצה יש המון,אז בבקשה...יצא אחלה מרק!מלא בריאות! בקיצור,שיהיה לך גם המון הצלחה עם שחר!והעיקר החלמה מהירה וקלה!

למעלה