שנתי נודדת

שנתי נודדת ../images/Emo3.gif

ושעמומי גובר.. יש פתרונות ? < או שאומרים "פתרונים" ? >
- סתם תהייה ללילה..

דנטל

New member
יש בקישורים פינה לשעמום

תנסה את זה עם שואב האבק. כלומר, יש שם עוד כמה שווים, אבל השואב שולט. הבעיה איתו, שאחרי שהצלחת שם הכל, זה ממצה את עצמו. בקשר לתהיה - אפשר לשאול את זה בפורום האקדמיה ללשון העברית (או איך שקוראים לו).

ורד302

New member
סוף סוף לילה אחד נורמאלי

איזה כיף לקום בבוקר רעננה. אתמול גם קרה הבלתי יאומן ונרדמתי בצהרים אחרי שמעל לשנה זה לא קרה לי. הייתי אתמול בהתמוטטות טוטאלית אחרי לילה נטול שינה. וקרו לי באותו היום דברים ממש מרגיזים שאני לא אפרט כאן, אבל השפיעו עליי לא לטובה. הרגשתי שאני ממש לא יודעת איך אעבור את היום, איך אחזיק מעמד. אבל להפתעתי הצלחתי לישון קצת בצהרים. אמנם לא קמתי רעננה, כי שינה של חצי שעה או שעה אינה שקולה לשנת לילה שלמה, אבל בכל זאת הרגשתי הרבה יותר טוב בערב. והכי חשוב - בלילה, כשהלכתי לישון הרגשתי שלווה ורוגע וידעתי שאשן הלילה סוף סוף.

דנטל

New member
התעוררת בשעה שהיית אמורה לקום?

או שזו יקיצה טבעית? כמה שעות ישנת?

ורד302

New member
התעוררתי קצת יותר מוקדם ממה שרציתי

אבל זה קורה לי הרבה לאחרונה שאני מתעוררת לפני 6:00 גם בלי שאני צריכה לקום מוקדם. אבל ישנתי כ- 6 שעות, אולי אפילו יותר. היום היה לי יום נחמד. אמנם סתם סידורים רגילים, אבל כשאני אחרי שינה טובה, הדברים נראית אחרת לגמרי. והכי חשוב - נכנסתי בצהרים למיטה, ו... גם היום נרדמתי. לא יודעת איך זה קרה. איך זה שכבר שנה ומשהו אני מנסה להירדם בצהרים ולא הולך, ופתאום זה בא באופן טבעי. דווקא לא הייתי ממש עייפה כשנכנסתי למיטה, אבל עכשיו התחושה נהדרת. יש לי כמה סידורים שאני צריכה לעשות בשעות הערב, וכבר מעל שבוע ימים אני דוחה אותם, כי אני כל הזמן עייפה. היום סוף סוף אני אעשה אותם. וברור לי שבמצב כזה אני גם נרדמת בלילה בלי בעיות, כי אני הולכת לישון הרבה יותר רגועה ולא כשאני ממוטטת מעייפות. הלוואי שימשיך כך! מקווה שזה אכן סימן שדברים מתחילים להסתדר אצלי!

ורד302

New member
מסתבר שהשמחה הגדולה נמשכה

בדיוק יום וחצי. חזרתי לחוסר שינה, לעייפות המתמדת ולייאוש. אבל בעצם פחות ייאוש, כי בכל זאת ראיתי באותו יום וחצי שיש עוד סיכוי להירדם מידי פעם... אולי כשהחיים שלי יהיו יותר מסודרים, אולי כשאתחיל סוף סוף לעבוד בצורה מסודרת, יהיה לי סדר יום קבוע וגם פחות זמן למחשבות, אולי אז דברים יתחילו להסתדר אצלי.

ורד302

New member
איזה כיף

הרגע התעוררתי משנת צהרים. איזו הרגשה מדהימה. אמנם בלילה לא ממש ישנתי, אז אני לא בשיא העירנות. אבל בכל זאת השעה הזאת מוסיפה המון. עכשיו יש לי מרץ להמשך היום, לעשות כל מיני דברים שלא הספקתי בבוקר וגם קצת לבלות.

ורד302

New member
אני כבר לא ממש זוכרת....

אבל הלילה האחרון היה נהדר. נרדמתי מיד וישנתי ברציפות עד הבוקר. אני חושבת שאפילו לא התעוררתי בשביל ללכת לשרותים, שזה דבר נדיר. אני בימים האחרונים בתחושה ממש טובה. לא יודעת מה גרם לשינוי. גם המזג אוויר תורם לכך לא מעט. אני נהנית להתכרבל מתחת לפוך, מקשיבה לקולות הרוח והגשם שבחוץ, מצליחה לשכב במיטה רגועה גם אם אני לא נרדמת, קוראת ספר טוב, מאזינה למוסיקה רגועה במיטה. בקיץ, כשהיה חם, לא הצלחתי לשכב במיטה רגועה. כל רגע התהפכתי מצד לצד, ומהר מאוד הייתי מתייאשת וקמה מהמיטה. אני גם בתחושה מאוד חזקה שדברים עומדים להשתנות אצלי בחיים לחיוב, גם בתחום התעסוקתי וגם בנושאים אחרים. ואני חושבת שהאמונה בכך שדברים משתנים אכן תגרום לשינוי.

ורד302

New member
והרגע קמתי לי משנת היופי

עכשיו אני באמת מרגישה שאני יוצאת מהמצב בו הייתי שרויה כבר למעלה משנה. אני ממש מרגישה מאושרת בכל פעם שאני מתעוררת אחרי שינה טובה. וכשזה קורה בצהרים - אני בכלל פורחת. אני מרגישה שאני יכולה עכשיו לקרוע את כל העולם. כל-כך כיף לי להרגיש עירנית אחה"צ, כשבחודשים האחרונים זה כבר היה אצלי סוף היום. לא יכולתי אז לתפקד. ועכשיו אני יודעת שאנצל את שעות הערב לדברים שאני אוהבת, ואולי אוכל להצטרף לפורום "חיי לילה"... כל השנים הייתי בליינית, יצאתי כל ערב, לא היה דבר כזה כמו עכשיו שאני אשאר בבית ואהיה תקועה מול הטלויזיה. אם אני אמשיך לישון כמו הלילה והיום גם בימים הבאים - אהיה מאושרת!

למעלה