שנתיים

hilamarko

New member
שנתיים

אני חדשה פה.. אז שלום לכולם. אני וחבר שלי חוגגים עוד מעט שנתיים (עוד שבועיים וחצי) ואין לי שום רעיון מה לעשות לו. בעיקרון הוא יהיה בצבא באותו זמן.. אבל לא נורא, כנראה נחגוג במוצ"ש (בעיה של כולנו, אה?) בכל מקרה, יש למישהי רעיון? אפילו משהו קטנטן. או אפילו רעיון לאן ללכת, זה גם יעזור.

Heels

New member
לבסיס שלו?

פעם עשיתי את זה.. לא באירוע מיוחד סתם.. מבצע מתוכנן היטב והגעתי לבסיס שלו בקיבינימט :) [קחי בחשבון שיכול להיות שלא תהיה לך אפילו שעה איתו אבל לי זה הספיק]

hilamarko

New member
כן. אוף חשבתי על זה

ותכננתי את זה אבל לפני חודש קיבלתי שלילה אז זה קצת בעיה לבוא אליו לכל כך רחוק. שבכלל לא בטוח שיכול לצאת כי הוא באמצע קורס קצינים. ואני בכלל באמצע בגריות אז זה קצת קשה. תודה אבל על הרעיון, אבל הוא לא ממש בר ביצוע :)

MirkuSH

New member
הממממ

פעם חברה שלי עשתה הפתעה לחבר שלה כשהיושנה ביחד.... היא מילאה את כל החדר שלו בבלונים אדומים ובלבבות שכתוב עליהם "אוהבת אותך" וכל השאר.... בזמן שהוא היה בשיעור נהיגה(!!) וכללה בתוך זה גם מסאג' רומנטי, מתנה כמובן וכל השאר לדימיונך

hilamarko

New member
כן. זה גם רעיון

אבל שנינו דתים אז זה קצת מונע מאיתנו לעשות כמה דברים.. ועוד דבר , הוא שונא קיטש. עוד רעיון? תודה בכל אופן :)

McBlack

New member
כולם שונאים קיטש

אבל צריך מנה ממנו מפעם לפעם
בשנה עם חבר שלי (ברור שהוא יצא רק למחרת, כי זה אף פעם לא ייצא בתאריך נוח) קניתי בחנות אצלו בקיבוץ קופסת פלסטיק שקופה, טוש ורוד, פתקים קטנים צבעוניים ומדבקות של לבבות והתחלתי לכתוב לו עם הטוש על כל פתקית משהו שאני אוהבת בו, קיפלתי ושמתי בקופסה (היו לי מלא... 100 נראה לי, אני כבר לא ממש זוכרת). קישטתי עם המדבקות כל פתקית ואת הקופסה וכתבתי על המכסה "קופסת האהבה של (שם החבר)", הוא צחק בטירוף אבל ראה שהשקעתי, אז היה מרוצה... עדיין הקופסה ממוקמת בנחת בחדר שלו

hilamarko

New member
חח! את מבינה, אני לא מעיזה בכלל

לעשות את זה. רק בגלל התגובה שלו. למרות שמבחינתי זה נורא חמוד. הבנתי משהו אצל בנים. בנות אוהבות לקבל מבנים כל דבר שרואים שהבן זוג השקיע מאמץ ומחשבה. והבנים לעומת זאת אוהבים לקבל יותר משהו פרקטי ויעיל..

McBlack

New member
הם לא באמת צריכים משהו פרקטי ויעיל

למרות שאולי רק שלי ככה אם הוא צריך משהו הוא ישר קונה או שהוא מזכיר לי להזכיר לו ואז קונה
אני חושבת שאפשר פעם בשנה-שנתיים לעשות משהו קיטשי כזה... שיקפוץ לך, מה, הוא יהיה חייב לאהוב את זה, גם אם הוא לא יביע אהדה... לפחות שתהיה לכם קופסת קיטש או סמל קיטש מסויים. אני חושבת שכל פעם שהזכרתי לו את הקופסה הוא חייך וצחק, אפילו אם זה היה חיוך של "מה היא חשבה לעצמה", "יש קופסת אהבה על שמי" ו"מי יצר אותה כזאת בת". זה היה שווה את זה. פרקטי ויעיל זה לא רומנטי. למרות שאולי בשנתיים זה כבר לא ממש רלוונטי. לא נראה לי שבשנתיים שלנו הייתי הולכת על עוד "בוא ואספר לך למה אני אוהבת אותך קוצ'י פוצ'י מתוקי שלי שיואו!!!!!!!!!111"... אם הוא בקורס קצינים אז תחכי לסופ"ש ותצאי איתו לפיקניק איפשהו
ו/או שתכיני לו עוגה שאת יודעת שהוא אוהב ואת לא נוהגת להכין. ככה לפחות לא יישארו דברים ורודים מפלילים שיחזרו לרדוף אותך

devilz

New member
נמנמ..

לא יודעת אם זה נכון לגבי כל החברים... אבל לפחות חבר שלי בהחלט השתגע על המתנה הסופר קיטשית שהבאתי לו ליום הולדת... יש בנים שמתים על קיטש... וסביר להניח שיש שלא ממש.. אבל..

למעלה