שנתיים עם החייל

ליהי1110

New member
שנתיים עם החייל

ב7.9 אנחנו שנתיים והוא מסיים קורס מכי"ם ויוצא שלשוש ככה שיש לנו את רוב השבוע לעשות משהו! יום שישי הקרוב אנחנו הולכים לסטנד-אפ שזה גם נחמד אבל אנחנו רוצים לעשות עוד משהו בשביל לחגוג :) חשבנו על מלון אבל התקופה ממש יקרה בגלל החגים, יש למישהי צימר נחמד או רעיון נחמד אחר? לא חייבים מקום לישון בו :) כל דבר יתקבל בברכה =] שבת שלום לכולן ותבלו עם החבר!!

Harpush

New member
האמת שהייתי באכסניית נוער כזו

שזה דווקא ממש זול וחמוד ממש על חוף הכנרת (שזה שווה!) קוראים לה כרי דשא.... זה מקום דיי שווה...לא יודעת אבל כמה זה לזוגות שאוהבים להשאר כל הזמן בחדר

GrowingMadness

New member
כמה עלה לך?

אני והחבר בדיוק מחפשים רעיונות לרגילה, ועוד לא יצא לנו לנסוע לכנרת... יהיה דווקא נחמד לנסוע לאכנסית נוער, ככה לא נצטרך להראות מוזרים עם שקי שינה, מחצלות ושוברי נסיעה של מלשבים..

jelly10

New member
אנכנו היינו 2 לילות ב"אחוזת האושר"

זה מול מלון רימונים,דקת הליכה מהכל,שנייה מהים. שילמנו 300 שקל ללילה לסוויטה עם ג'קוזי,!! אם הרגילה עכשיו אז כנראה יותר יקר,אבל עוד חודש כזה שיהיה עוד פעם מחירים נורמאלים אני מזה ממליצה היינו בטבריה די הרבה,אז אם את רוצה יש לי גם המלצות גם על מסעדות וכאלה.

GrowingMadness

New member
וואי שווה.

אז אם נהיה לילה אחד כל אחד שם 150 שקל, ועם אוכל וכאלה זה יוצא איזה 300 שקל לאחלה בילוי. ממש מגניב D:

Gyllenhaalic

New member
הייתי שם

מקום ממש חמוד אבל אם את רוצה את האטרקציות שבכינרת אני לא בטוחה שהאכסניה קרובה...מה שכן, זה על החוף

GrowingMadness

New member
אנחנו לא מחפשים אטרקציות.

אנחנו מאלה שאוהבים לטייל בחוץ ולהיזרק על החוף עם סיגריה ובירה.

קודם כל- מעכשיו מזל טוב!

גם אני וחבר שלי נהיה בקרוב שנתיים וגם אנחנו רוצים לחגוג כי באוקטובר יש לו רגילה וצריך לנצל את זה, בגלל שהמחירים ממש יקרים אני חושבת שאנחנו נסע לאילת/ים המלח ונישן שם באכסנייה/מלון קטן.. לא צריך פאר 5 כוכבים שבת שלום :)

מנסה מפורם ימי הולדת ומתנות

קדום כל מה התקציב שיש לכם רוצה משהו קטן או לעשות איזה הפקה קטנה כמו שביל הבולנים שביל בולנים של 14 מתנות עם בולנים שמחובר איחלים בישבלו וכל מיני מתנות קטות אפשר יום כיף במרכז לקחת מלון לכמה שעות לעשות נגיד במלון הילטון יום כיף סאונה בריכה ומסג ולסיים במקס ברנר נגיד או במסעדה טובה אחרת או סרט אפשר לעשות גם יום כיף נגיד בשפיים בוספלנד פנקניק בים מה בא לך

למעלה