שנתיים יחד

mor mor

New member
שנתיים יחד

אני וחבריי שנתיים יחד, אני בת 24 והוא 33 - מה אפשר לעשות..... לא עולה הרבה כי אין לי , משהו קצת מעניין יותר מ: ארוחת ערב, צימר,נרות.....

pachanga

New member
משהו מענין... המממ....

בואי נחשוב... יש פער גילאים מדובר בבחור בוגר לא ילד... אם יש לך בית לבד אז ארוחת ערב לאור נרות זה יכול להיות אחלה רעיון... מתנות זה תלוי מה הוא אוהב באיזה תחום... ספרי עוד קצת על מה שהוא אוהב... תחום התעניינות שלו... שיהיה לנו יותר קל לעזור לך

mor mor

New member
אז ככה....

הוא אוהב הרבה דברים , ספורט ימי , רומנטיקה.... ביום שישי אני נוסעת איתו לצפון לישון אצל חבר שגר שם ....... ואני ממש מנסה לחשוב מה אפשר להכין לו....

pizpiz

New member
רעיונות...

טרקטורון מעופף... טיסה שמיימית הליכה בים לאור נרות, ארוחה לאור נרות מסאג´ זוגי לך ולו.. בהצלחה!!!

ShirShir

New member
../images/Emo23.gifמזל טוב..!!../images/Emo65.gif

אין כמו פינוק זוגי.. לא יקר במיוחד והכי כיף בעולם! המלצתי-לרכוש עבורו (עבורכם) איזה מכשיר מסאג´ או שניים ושמני גוף לעיסוי ו/או קרם גוף וכו´. להתענג על ערב מרתק בבית! מה דעתך?

לוטמניה

New member
פשוט משהו שהוא אוהב וצריך...

אני חושבת וחושבת ולא עולה לי כלום מקורי.... ואז חשבתי-למה צריך להיות מקוריים? למשל, ליומולדת שלי אין לי שום בעיה לקבל מצלמה דיגיטלית טובה- שלא יהיה מקורי שיהיה משהו שרציתי!!! אז נראה לי שאולי כדאי לנסות ללכת על הכיוון הזה. תקני משהו שימושי,יעיל ומכובד ותעטפי את זה בעטיפה רומנטית עם הברכה הכי מקסימה בעולם, דרך ערב רומנטי עם נרות ועניינים ונראה לי שהוא ישמח עד הגג... (אני הייתי שמחה ...)

למעלה