שנתחיל ?

שנתחיל ?

הטוב הרע והלא נורא !

משהו טוב שקרה לי השבוע

משהו רע

ומשהו לא נורא

מי מתחילה?

דנה אז

New member
השבוע שלי

הטוב - הייתה לי שיחה חשובה וטובה לגבי העבודה בשנה הבאה, והשינוי לטובה בפתח. מבחינת הבוסית אנחנו מתקדמים, מחכה לראות מה יגיד מי שמעליה.
פגשתי אתמול משהיא שעבדתי איתה לפני עשר שנים, והיה מפגש מרגש ומקסים.
הרע - לא מצליחה להכניס את עצמי לסדר בענייני אכילה, מנשנשת יותר מדי שטויות.
הלא נורא - הבלאגן שיש לי בבית בגלל ניקיונות הפסח.

הטוב- היום שביליתי במושב עם בעלי וההורים באמצע השבוע.

הרע -
שמשהו בקורס שאמור להיות חוויה מתקנת זרק אותי חזרה לאותו מקום ואני בדילמה נוראית!!!!
לא נורא - שויתרתי על אירוע שרציתי להיות בו.

דנה אז

New member

בבחירה לחזור על הקורס, ידעת שאת בוחרת בדרך של התמודדות עם הקושי, ולא מתחמקת/ עוקפת /בורחת.
מתוך מודעות לכוחותיך ויכולותיך. מותר ורצוי לעלות תהיות, לבדוק את דרכינו שוב ושוב.
השאלה היא האם את חוזרת לאותו מקום בגלל משהו בהעברת הקורס, או מתוך החוויה האישית שלך.
סומכת עליך שתבחרי את הנכון עבורך.

hila218

New member

הטוב- יש באמת המון טוב, הילדים הבעל אני- כולם בקו הבריאות. היינו בשבת במקום מקסים משק ברגר ונהנינו מאוד. אתמול בערב הייתי עם חברה בסרט ונהניתי מאוד. התחלתי יוגה, דיברתי עם הבעל..
הרע- עדיין סובלת מנפילות במצב הרוח, אפילו לא יודעת למה פתאום אני מתחילה לבכות. זה ככה כבר שבועיים+ והאמת, מתחיל להלחיץ אותי.
הלא נורא- אין לי כמעט חופש בחג הזה.

אשבל1

New member
ממליצה לך בילוי עם הילדים בקרקס החקלאי בעמק יזרעאל

ולגבי עצמך, אולי תשקלי כמה פגישות לשוחח עם פסיכולוגית, בטוחה שזה יפיג מעט מהלחץ והעומס הרגשי לאחרונה...

דנה אז

New member
אולי כדאי גם בדיקות דם

יכול להיות ששיחה עם פסיכולוג היא המענה הנכון.
אבל לעיתים מצבי רוח ותנודות יכולים להגרם מבעיות בבלוטת התריס, חוסר ברזל, בי 12.... ואחרים.

אשבל1

New member
היום בנהיגה חשבתי עלייך
תראי מה את עושה לי

ולפעמים לקראת החגים והמשפחתיות הזאת המדוברת כל כך הרבה עוד לפני החג.. יכול לצוץ מן עצב שכזה, אולי געגוע...אולי זה קשור לאביך...אולי זה השינוי עקב מצבה הבריאותי של חמתך.. אם בא לך לפתוח את הדברים אם זה יכול לעזור לך, נהיה לאוזן קשבת

La Milagrosa

New member
בשבוע שעבר קיבלתי כמה הצעות עבודה.

עוד שבוע וחצי סוף סוף נגמר לי החוזה בן 3 השנים בחברה הבלתי נסבלת שבה אני נאלצת לעבוד כעת. זה מדהים איך שלמרות שבמשך כל השלוש שנים האחרונות חיפשתי עבודה אחרת בקדחתנות, רק עכשיו פתאום התחילו להזמין אותי לראיונות עבודה ולהציע לי הצעות, שחלקן לא רעות בכלל. בקיצור, למרות שאני מתה להנות משנת שבתון בתשלום ולנסוע לביקור מולדת קצר באפריל או במאי (מגיעים לי דמי אבטלה במשך שנה שלמה)- נראה לי שלחיים יש תכניות אחרות בשבילי.

למעלה