שנתבייש????

קשתונה

New member
שנתבייש????

בעיתון של הגולן שיצא ביום שישי 13.8 במדור שהוא של כתבות קטנות כאלה נכתב בזו הלשון: איפה הימים ההם? --------------- ומי ניקה אחרי שתנועת "נוער המושבים" סיימה את יומה בחוף גולן? עובדי החוף! פעם, בסוף כל פעילות של תנועת נוער היו נותנים לנוער לנקות אחריו. מין סוג כזה של חינוך, אבל זה היה פעם... מה דעתכם?

roikeman

New member
אחי הם צודקים..

אנחנו מהאחרונים שעזבו והיה שם המון זבל. אבל הבנתי ששלמנו על הכניסה לחוף, שהעובדים יבצעו את תפקידם...

go golan go

New member
מה זה????

שהעובדים יבצעו את תפקידם??? אז אתה יודע מה? אני יכולה לבוא, לעשות לי פיקניק על הדשא להשאיר את כל הזבל וללכת, כי יש עובדי נוי שינקו את זה.

roikeman

New member
מה ששמעת!

1. לא היו שם פחים. 2. היה קיוסקים כאלה שמשם רוב הזבל אז הם צריכים לשלם לעובד נקיון. 3. כל העולם מלכלך אבל פתאום שמדובר על תנועה אז עשו רעש... כי זה הנוער הישראלי עשה! 4. אנחנו ניקינו כמה קלומטרים טובים של חוף! ועוד צריכים להתבייש שקצת לכלכנו את החוף המסכן הזה. זה בהחלט לא היה יפה להשאיר את החוף מלוכלך אבל לרשום שככה אנחנו בעיתון. שיתבישו הם!

קשתונה

New member
אתה טועה טעות חמורה....

א. הלונה גל מלא פחים וכך גם חוף גולן כמו כל חופי הכנרת.... אם באמת רוצים פח יש שם בנמצא. ב. זה לא משנה מאיפה הזבל. אני עבדתי פעם בקיוסק והסיוט שלי היה לאסוף את הזבל וזה גם לא היה התפקיד שלי... לא משנה מאיפה הזבל...הוא צריך להיות בפח. (ואני גם ככה נגד קניה בקיוסקים אבל זה כבר בפעם אחרת) ג. כל העולם גם רוצח גונב ומתנהג כמו נבלות...וכשזה מגיע לתנועות הנוער עושים רעש כי תנועות הנוער נחשבות לנוער הכי איכותי והכי טוב... ובגולן באמת בטוחים בזה. ד. אנחנו ניקינו כמה קילומטרים של חוף ולכן אנחנו צריכים לדעת מה זה לנקות אז פשוט לא נלכלך!!

roikeman

New member
"ובגולן באמת בטוחים הזה"

"ובגולן באמת בטוחים בזה" את בטוחה שהם בטוחים בזה? כי מקריאה שלי יש פה לגלוג ואפילו הרבה. וזה אחרי שעשינו מסע חוף, על זה הם קראו? ואני בטוח אבל 100% שאנחנו לא היחידים שלכלכנו את החוף הזה בעבר אבל על אחרים לא יכתבו... אני חוזר על מה שכבר אמרתי: זה באמת לא היה בסדר ללכלך את החוף. אבל הנוסח של הכתבה עצבן אותי.

S a l i t

New member
מממ סליחה על ההדחפות

אבל...ממ... מה לא בסדר בנוסח של הכתבה?

roikeman

New member
רק לי זה מפריע?

זה כתוב בלגלולג ובלשון צינית שמי שיקרא את הכתבה, יבין דבר אחד ברור, אנחנו חבורה של צעירים נהנתנים שלא אכפת להם מכלום. אולי רק לי זה נראה ככה, אבל הלכלוך שם זה בסך הכל פשלה ארגונית ולא בכוונה. והכתבה פשוט מראה שעשינו את זה כי אנחנו חראות. זבל מי שמלכלך (בכוונה)...

שמואיקה

New member
מסכימה איתך חלקית...

אמממ אני חייבת לציין שאני בהחלט מסכימה איתך..חלקית! אני מבינה למה אתה מתעצבן מנוסח וכל זה...גם אותי זה מעצבן! ולדעתי זה ממש לא בסדר שהם עשו את זה בצורה כזאת.. אבל מצד שני אנחנו יכולים עכשיו לראות שבאמת לא היינו בסדר והשארנו שם את כל הזבל הזה או לפחות חלק גדול מזה.. וזה עניין עקרוני שלכלכנו והשארנו את זה שם ככה וזה לא משנה ששילמנו על זה שינקו את זה. זבל לא משאירים סתם ככה וזהו
נקודה.

עזרה...

מישהו יכול להסביר לי איך לשלוח תמונות לאתר?.. אני מוצא שום אפשרות של לצרף קובץ או משהו כזה... תודה...

tuty fruty

New member
אז תשלח מהאיימיל שלך

לכתובת הזאת... ואם יש לך בעיה אתה יכול מבחינתי לשלוח לי את כלהקבצים ואני ישלח מהאיימיל שלי האי ס יקיו שלי הוא 156645500

למעלה