שנרקוד...

היה לי פיזוז

עד קבלתי סחרחורת, ונפלתי על המיטה למשכב...ספונטניות זה נעים,אבל פעם הבאה מבטיח לשלוח הזמנות מראש,ונעשה משהו קצת יותר מתוכן...

יערית

New member
רגליים על הקרקע

ידיים אוחזות בו,ורק מוסיקה ספציפית מסוגלת להוציא ממני, את הרקדנית הפרטית שבי.נהניתי..רואה שגם אתה

גלי10

New member
Same here

לשתיכן

בטח היה אומר

דיייייייייייייייייייייי מה אין לי רגשות,תורדיו אותי מיד מהלבות...ממש חיות.

דמדומים

New member
זו דניאל אשמה

תקעה לי השיר בראש והלכה...אבל לא לשנות נושא,להתחמק מאחריות,די לקטל השרימפים בימים.אולי לא דולפין,כזה חמוד ואינטלגנטי,אבל קרוב משפחה, וחוץ מזה חושב לא כשר לארוחה...

יערית

New member
סליחה על הבורות

מי זו דניאלה?והשרימפס חביב עלי גם כשהוא לא כשר, גם זה קורה ברוטב שמנת ...יאמי

דמדומים

New member
דניאלה לא מכיר

אבל חיב להודות בשבילי פה כולם תעלומה...{חוץ מהנודניקית,כמובן} אני התיחסתי ל-daniels 5 והתעקשותה לשיר לנו צביקה פיק...

יערית

New member
כולם תעלומה?

רובם כמו ספר פתוח,נשאר לך רק לרצות לקרוא או שלא! ותודות לתמניה שהאירה את דרכי באפלה

d a n i e l s 5

New member
מחייכת....

אתה זה הוא.......ובעצם עוד אלף כינויים אחרים. וואלה "דמדומים" הכי הולם...והמילים מתאימות בהחלט, קבל אותם שוב גם כאן. כשדמדומים חודרים לתוך עיני האנשים אני יוצא אל הרחוב מחפש לי את הטוב שעה אחת בטרם של שקיעה איטית בזרם אנשים מרחפים בין היום ובין הלילה ועיני רודפות חיים לעלות אתם למעלה הכי אתה !!!!!!!

../images/Emo52.gif שבאיחור...

הייתי קצת עסוקה. יכולה לבררת
... למה אני עוד פם לא כומו כולם
קוקו דואגת לברר לפני נכנסת לרובריקת העילבון שלה

דמדומים

New member
פעם אחרונה שניסינו

כולם התחילו לשאול...מה התכוונת למה רמזת,ומי זה שנתן לך רשות...נאלצתי לישם את דבריו של אברי והמשקפופר {שלא זוכר כרגע את שמו}מימים עברו,,,מאה שח בבקשה.ונראה מה ניתן לעשות...

דמדומים

New member
חושב פשרה במקום...

לי צורך במישהו או מישהי לנהל חדר ביפנית,לך השקיקה בהסברים כאלו וחרים...חושבת ניתן למצוא איזה אמצע שישרת את שנינו?

למעלה