שנרקוד...

שנרקוד...

ובעצם למה לא? את פה,גם אני כנראה,וכל השטח הזה שמסביב...את אחראית על המוזיקה,אני על הצעדים,מקווה שמוכנה כי מתגלגל למרכז....

מיKה

New member
ובעצם למה לא?

מסתכלת על כל השטח מסביב נראה מוכר ויחד עם זאת זר... מקווה שהתאמנת על הצעדים...בכל זאת יום שישי השימלה לבנה ולי לא בא ליפול.

מיKה

New member
מעגל

זה יופי של דבר. רק שתמיד מגיעים איתו אל אותה הנקודה. ואז הבטוח הופך משעמם...והמוסיקה בלי שום טמפו...

מודה ומתוודה

לא נוח לי בבטוח...מעדיך לגמרי לעוף גבוהה.אבל מה מתאים בסולו לא תמיד דואט,וגם שאת הרקוד מוביל,לא תמיד מרשה בשאר...

מיKה

New member
הדואט הוא נפלא

ליפעמיים לא פחות מהסולו...תלוי באוקטבות אליהן רוצה להגיע. רק שבשביל לעוף גבוה צריך להרשות גם לצלילים חדשים להיכנס.

ת י א ה

New member
ואני כל-כך אוהבת

את הצלילים החדשים שאת מכניסה לחייך. ותגידי, חייבים דוקטורט מוזיקאלי לפנות בוקר ? אי אפשר סתם להוריד איזה שיר מקאזה ולרקוד בלי דואטים אוקטבות סונטות וכל זה ?

R a c h e li

New member
תוריד את הבאס ....

ואיתך רוקדת וואלס

תימניה

New member
אממממ......

מרגישה את המוזיקה היא חודרת לנשמה, העיניים עצומות, והגוף מתפתל. שיכורה ולא מיין.

קראתי כל מילה פעמים

והקשבתי לכל הדיסקים לשם ובחזרה,כבר לא מעשן,לא שותה,ואין לי אלוהים לתחזק האמונה.נשארתי מטופף לי אם האצבעות.למעלה למטה,הלוך וחזור...וחושב,מה נשאר עוד לעשות.קצת מוקדם ללכת לישון,קצת מאוחר לעשות כושר,בישלתי אכלתי שטפתי הכלים,סיפרתי לילדה שני סיפורים...בטלוויזיה לא מוכן להסתפק.ולמתכנת מהמחשב עדין מחכה...רוקד לי לבנתיים,כבוד לי על כל אחת שתצתרף...

איזה קטע מדהיםםם ../images/Emo59.gif

מוכנה תמיד לרקוד לצלילי שרה ברייטמן האגדית.... כל הכבוד!!

יעלילה1

New member
בשבילך, משהו שכתבתי פעם

מקשיבה.... למוסיקה. אינתא עומרי... אתה חיי. הריקוד הולך ונבנה בראשי. תנועות האגן, בית החזה, עמוד השדרה של רקדנית הבטן. פיתולי הידיים, הכתפיים, הרגליים, השליטה המוחלטת על החזקה ושחרור, רכות וחוזק. נשיות ועוצמה. חיבור לחיים, לאימא אדמה, לאימא, לאישה שאני, לגבר שבי. המיניות היא החיים. הרטט הוא האנרגיה, החשמל של החיות והתנועה. אינתא עומרי.. צליל קולה העמוק של השרה כמו מלטף את פניי וגופי. מניע אותי כידיים חמות ורכות, מלהיטות במגען כחשמל. אני רוקדת על כיסאי למשמע הקול, לוחצת את המרכז שלי בין ירכיי ואל המושב.. נעה ממנו והלאה. הצליל מניע את שרירי הבטן העמוקים, את הנשימה, את תנועת האוויר על העור. אינתא עומרי אתה חיי, אני חיי.

מצוטטת

New member
~../images/Emo142.gif../images/Emo79.gif../images/Emo142.gif~

תסלח לי, אם אני מפריע זה רק מרוב געגועים תרגיש חופשי תרגיש בבית תרקוד כאילו לא רואים. תהיה אתה, תחיה כל רגע כאילו לא יהיה מחר, תאהב כאילו לא נפגעת כאילו כלום אף פעם לא נגמר<פוליקר> אני אפרוש לישון זה לא היום, זו לא אני כי לא מתאים.....

just yael

New member
כל השטח הזה שמסביב...

בינות לאקליפטוסים, בזהירות חולצת סנדלים, חופנת אצבעותי בחול, חשה באבנים הקטנות. צעד קטן, זהיר, האבנים הקטנות מכאיבות. עוצמת עיניים, מתמכרת לצלילים החודרים לעצמותי, מניעה קלות את האגן, הזרועות מתרוממות, מתפתלות, השיער מכסה את הפנים. רוקדת... כאילו אין מחר, אין אתמול, אין טו באב, יש רק עכשיו... לא מרגישה יותר את האבנים, לא שופטת את התנועות, את עצמי. משליכה את המראה שתמיד עומדת מולי, שוכחת.. את כל שהכאיב לי אתמול.. רוקדת. זה מה שהיה .. כשאתה הזמנת לרקוד בטריטוריה שלך. אבל שם, זה רק אני והצעדים שלי. סולו מתמשך. כבר לא זוכרת איך זה מישהו שאחראי על הצעדים. זהירות.. אני דורכת. מקווה שנהנית משפע הריקודים שהוצעו לך כאן.

למעלה