שנקר

• פותח הנושא jule
  • פורסם בתאריך

jule

New member
שנקר

הייתי רוצה לדעת על המבחנים הפסיכוטכניים, מה הם כולליםומה רמת הקושי, האם זה משהו כמו הפסיכומטרי? ורציתי גם לדעת פרטים בקשר לתואר בעיצוב גרפי, מה הכוונה בכך שקבלת התואר מותנית באישור המועצה לחינוך גבוה? ומה הם שלבי הקבלה לעיצוב גרפי תודה מראש

אני עשיתי את המבחנים הפסיכוטכניים

לעיצוב מבנה וסביבה וממש שמחתי שלא שמעתי לעצת הפורום לקנות ספר ולהתכונן אליהם. חוץ מזה שהמוח שלי הרגיש קצת כמו חביתה אחר כך היה די סבבה. יש שאלון שמבקש למשל לתאר 3 אירועים משמעותיים בחייך או לספר על המשפחה שלך, צריך לכתוב סיפור לפי תמונה, להעתיק צורות, ועוד שטויות כאלה. חוץ מזה יש שעתיים של מבחן מול מחשב, לא קשה מדי אבל גם לא קל מדי, ויש איזה שעה וחצי של פעילות קבוצתית עם פסיכולוגית ששואלת שאלות פלצניות. בהצלחה!

jule

New member
רגע!

אל תלכי! עוד שאלות.. יש שאלות במתמטיקה? אם כן איזו רמה? ונבחנו איתך גם אנשים שהלכו לעיצוב גרפי? וכמה בכלל יוצא שכר לימוד לשנה? ואיך האוירה בשנקר ? תודה מראש..

altshift

New member
הפסיכוטכנים של תעשייתי וגרפי שונים

לעיצוב גרפי יש מבחן שונה. יותר "גרפי". אין מטמטיקה,אין פסיכולוגית פלצנית,שאלת אופי אחת על אבא ואמא,אירוע משמעותי בחייך,קצת שאלות בנוגע לשירות הצבאי וכל השאר בערך ציורים , דמיון, העתקת צורות וכו... והכל מול הנייר. אין מחשב.

jule

New member
תגובה מהירה, תודה.

ומה לדעתך תהיה ההשפעה אם לא הייתי בצבא אלא בשנת שירות לאומי אחת, יש סיכוי שיקבלו אותי בכלל? ואתה יכול לפרט יותר בקשר למבחנים ? מבחינת דמיון למשל, מה הייתה המשימה? ומה אחוז האנשים שלא עוברים את הבחינות? תודה על הכל

עוד כמה תשובות

שכר הלימוד בשנקר הוא כמו באוניברסיטאות שזה אומר סביב העשרת אלפים לשנה. גם אני לא עשיתי צבא ואפילו לא שירות לאומי, ואני ממש מקווה שזה לא משנה להם. בכל אופן, לא חשבתי על זה בכלל עד עכשיו כי זה ממש לא נראה לי קשור והצלחתי להתקבל לפסיכולוגיה באוניברסיטה ככה שזה לא נראה לי בדיוק הדבר הכי חשוב.

jule

New member
רגע,

ומבחינת תנאי קבלה הם אומרים שצריך רק תעודת בגרות מלאה, הם בכלל מסתכלים על הציונים או שהם רק רוצים תעודה וושתעברי את המבחנים שלהם? בכלל אני מתכוונת ללמוד רק שנה הבאה אבל אני כבר נלחצת, אני ממש רוצה להתקבל.. אין מגורים במכללה, נכון?

altshift

New member
לדעתי צבא או לא צבא- זה לא בר השפעה

אני יודעת ממקור ראשון שבצלאל מלאה בבוגרים ותלמידים שלא עשו צבא. לגבי בגרות. אני חושבת שהם צריכים שתיהיה לך בגרות כדי שהם יוכלו לתת לך תואר. אני חושבת שהציונים פחות חשובים. אין להם איזה שיקלול ציונים או משהו כזה כמו בשאר האונ'. מבחני דמיון בפסיכו של גרפי כוללים המצאת סיפור על תמונה - בזמן של 4 דקות ניראה לי, השלמת צורה מאוד בסיסית לציורים ככל העולה על דמיונך.(אותה צורה מופיעה איזה 8 פעמים ניראה לי ואחרי זה יש עוד). יש קטע של השלמת משפטים וגם השלמת בועות בציורי קומיקס. יש עוד חלק של יצירת ציור מ3 צורות.אה.... זה מה שזכור לי כרגע....

jule

New member
תודה רבה..

ד"א את למדת עיצוב גרפי? אם לא את בטוחה שאלה אותן בחינות? תודה בכל מקרה ממש עזרת לי.

altshift

New member
אני בשאיפה להתחיל ללמוד עיצוב גרפי

השנה. עשיתי את הפסיכוטכני של שנקר לפני כ חודש.

jule

New member
בהצלחה

אני מקווה להתחיל שנה הבאה, שקודם יהיה לי מספיק כסף לשכר לימוד ככה אפשר ללמוד בראש שקט יותר..

jule

New member
עוד שאלה.

בתור סטודנטית, אני אצטרך לקנות מקינטוש או שהב"ס מספק? וכמה בכלל זה עולה?

למעלה