שנקר-תרגיל בית

moded22

New member
שנקר-תרגיל בית

נרשמתי לשנקר לעיצוב תעשייתי ואמרו שישלחו את התרגיל בית- אמור להגיע בקרוב. מישהו יכול לתת בדיוק מה התרגיל לעיצוב תעשייתי כולל ההגבלות לגבי חומרים וכו' פשוט חבל לי על הזמן.... תודה ... ובהצלחה למי שנרשם

tusik5

New member
הנה..

קערת פירות בתלת מימד.. מנייר וקרטון. תנועה בדו מימד.

??

סליחה על הבורות אבל מה זה לעזאזל תנועה בדו מימד?! ואגב, מה יקרה אם אחרוג מההגבלות ואשתמש (רחמנא ליצלן) בשקף?

tusik5

New member
איבדתי את הדרישות..

אבל יש הגבלות על קערת הפירות. היא צריכה להיות 40/40 והגובה חופשי.. לפי מה שזכור לי, עדיף שתבדקו להיות בטוחים. תנועה בדו מימד, משמע- תנועה בדו מימד, לגבי חריגה כמו שקף.. שאלה טובה, הרי זה יענו קולאז'. אני הייתי בודק את הנושא לעומק.

moded22

New member
למישהו יש את הדרישות?

עיסת נייר אפשרי? שקף? ועוד....?

לגבי תנועה..

צריך לעשות איזו כרזה או קולז' שמביעים את המילה תנועה. לא להיות בנאליים ולצלם מכוניות בתנועה או רקדן באמצע סיבוב....אתם יודעים.... יפעת

alia23

New member
או שאפשר לשלב

שהמוצר ישתנה ממצב אחד למצב אחר

???!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

זאת אומרת שאני יכולה שהקערת פירות שלי תוכל להשתנות לכמה מצבים? כי זה במקרה מה שעשיתי! זה מכסה גם את החלק של תנועה בדו מימד? חוץ מזה, הבעיה היא שחשבתי על משהו מאוד גדול שעשוי מזכוכית, ולא תיכננתי לבצע את זה ממש אלא לעשות סקיצות ולצרף דגם מוקטן שעשוי מחומר כמו של שקף. הם בדרך כלל גמישים בדברים האלה ומעדיפים את הרעיון הטוב והחשיבה המקורית, או שהם קטנוניים וכדאי לי לחשוב על משהו אחר?

לא להתבלבל!!!!!

הקערה והתנועה הם שני פרוייקטים שונים. הקערה יכולה להשתנות וזה בהחלט יוצר תנועה,אבל, תרגיל התנועה צריך להיות מוגש ב דו מימד!

סוף סוף...

או.קיי, בינתיים קיבלתי את ההנחיות שלהם אז כבר הכל יותר ברור, אבל עדיין לא ברור לי אם אני יכולה להשתמש בשקף, היות וזה די חורג מההנחיות של נייר וקרטון בלבד, ואם אני יכולה לעשות דגם מוקטן או שכדאי לי לחשוב על משהו אחר וזהו...

עיסת נייר זה בסדר,קצת מתחכם...

אבל, מה שנכון לך הוא מה שנכון! לך עם זה. יפעת שגב מנהלת הפורום

למעלה