שנסכם שבוע

שנסכם שבוע../images/Emo35.gif

שיר השבוע של נועם:
שיר השבוע של אומן אחר:
אלבום שבועי:
חוויה טובה שעברתם השבוע:
חוויה פחות טובה שעברתם השבוע:
השבוע הרותח הזה עבר בסדר?
איך החופש הגדול (לאלה שבחופש) עד עכשיו?
מאכל שבועי:
תוכנית טלווזיה\\רדיו\\כתבה מעיתון שעשו לכם את השבוע:
SMS\\שיחת טלפון שעשו לכם את השבוע:
ציון לשבוע:
תוכניות לשבוע הבא:
תמונה: שיהיה לכולנו סופ"ש מהמם

בר דותן

New member
שבוע קשה מאוד..

שיר השבוע של נועם:כנירא שיר השבוע של אומן אחר:יש לי סיכוי - אביתר בנאי אלבום שבועי:_ חוויה טובה שעברתם השבוע:קיטנת תלמי דגן :) חוויה פחות טובה שעברתם השבוע: קם קצת מהקייטנה חח השבוע הרותח הזה עבר בסדר?היה חם מאוד !!! איך החופש הגדול (לאלה שבחופש) עד עכשיו?איזה חופש רק עבודה.. מאחת לשניה :( מאכל שבועי:אין.. מה שבטוח האחרי הקייטנה הזאת זה לא משהו מתוק תוכנית טלווזיה\\רדיו\\כתבה מעיתון שעשו לכם את השבוע:אין זמן לזה .. SMS\\שיחת טלפון שעשו לכם את השבוע:צ'ט בפיס .. " אני שמח שהשיחה הזאת הגיע" - "גם אני" ציון לשבוע:8 תוכניות לשבוע הבא:תלמי דגן ?.. תלמי דגן ! תמונה:מחר .. או המשך השבוע ..

'למיואשים יש רק גורל'

שיר השבוע של נועם: לא שמעתי לאחרונה
שיר השבוע של אומן אחר: מלאמלא שלמה ארצי,אין שמחים בלילה-אביב גפן אבל בגרסת הטאקי חחחחחחחח אלבום שבועי:מממ.. שום אלבום ספציפי חוויה טובה שעברתם השבוע: עם ענברי בתל אביב ביום ראשון,ביום שני השמירה, (לא כזה אבל שיהיה),השיחה עם יוני,שלישי לצאת מוקדם יש
,רביעי בקושי להיות בבסיס ולראות אנשים ישנים בחר"פ
חמישי לצאת מוקדם הבייתה
חוויה פחות טובה שעברתם השבוע: ריבים,ריבים,תיסכולים.. אבל חיים גם עם זה
השבוע הרותח הזה עבר בסדר? עבר במזגן...
איך החופש הגדול (לאלה שבחופש) עד עכשיו?חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מאכל שבועי: קישואים
תוכנית טלווזיה\\רדיו\\כתבה מעיתון שעשו לכם את השבוע: השרדות
SMS\\שיחת טלפון שעשו לכם את השבוע: כל השיחות עם גברת שירה אופק... ציון לשבוע: 6 תוכניות לשבוע הבא: וואלה כלום,אולי לשמור,אה לא אולי בטוח.... אין לי עוד תוכניות אהמ אהמ אהמ אהמ(בעיקר לענברי) תמונה:ספיר זה מוקדש לך אם את פה ושם קוראת פה הימים שגם אני הייתי בנוער העובד ווטדם טדםםםםם קבלו את עמרי המדריך שלי מכיתה ט' חחחחחחחחח איזה ישןןן שיהיה לכולנו סופ"ש מהמם

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חלום הפלייסטיישן הלך לעולמו בטרם עת!

המחצללת

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח שירה

הרגת אותי. כפרעלייך איזה הקדשה איזה תמונה... בשבילך זו ממש נוסטלגיה... :) וואלה, אם עדיין יש לך חולצות תנועה, אני כאן. חחח

עדיש16

New member
סאדו רך בערב יום שישי.."

שיר השבוע של נועם: שמתי לב שיר השבוע של אומן אחר: סאדו- הקרקס של דולי אלבום שבועי: מראה מראה-הקרקס של דולי חוויה טובה שעברתם השבוע: אחותי סיימה בהד1, ועוד חוויה פחות טובה שעברתם השבוע: לא זוכרת השבוע הרותח הזה עבר בסדר? עבר איך החופש הגדול (לאלה שבחופש) עד עכשיו? משעמם מאכל שבועי: אבטיח תוכנית טלווזיה\\\\רדיו\\\\כתבה מעיתון שעשו לכם את השבוע: -- SMS\\\\שיחת טלפון שעשו לכם את השבוע: מלא אסמסים ושיחות עם ליאור ציון לשבוע: 8 תוכניות לשבוע הבא: יש מצב לת"א, לנקות את הבית, רופא עיניים, טיול וכו' תמונה:--

זה היה מעייפות.... עכשיו התוכן......

שיר השבוע של נועם: תראי אותי שיר השבוע של אומן אחר: אין אלבום שבועי: אין חוויה טובה שעברתם השבוע: ערב נחמד עם עוד מישהי והמפקד בחדר שרתים........(ככה זה כשעובדים עד מאוחר......) חוויה פחות טובה שעברתם השבוע: יום חמישי היה לא משהו באופן כללי השבוע הרותח הזה עבר בסדר? די.... איך החופש הגדול (לאלה שבחופש) עד עכשיו? כבר לא בחופש גדול... מאכל שבועי: חומוס תוכנית טלווזיה\\רדיו\\כתבה מעיתון שעשו לכם את השבוע: החיים זה לא הכל - התחלתי לראות את העונה הראשונה בVOD SMS\\שיחת טלפון שעשו לכם את השבוע: אין ציון לשבוע: 7 תוכניות לשבוע הבא: צבא תמונה:

למעלה