שנמוך ל- XP ?

man24

New member
שנמוך ל- XP ?

שלום, במידה ואני רוכש מחשב DELL עם Windows Vista Home Basic, האם אני אוכל לעשות שנמוך ? תודה....

gamani4

New member
נצל"ש

קניתי מחשב עם XP pro בתכלס. יש לי מדבקה (רישיון) ל vista ביזנס. זאת אומרת עשו לי downgrade, אני מניח... הקטע הוא שלא קיבלתי שום דיסק. מה אם אני רוצה לפרמט? אני צריך להשיג דיסק של XP ולהשתמש בserial של vista שמופיע לי במדבקה? אני צריך להשיג ויסטה ודיסק downgrade? חוקי בכלל להשתמש בדיסקים של מישהו אחר, אם יש לי רישיון? כמה עולה רק דיסק בלי רישיון? מאיפה משיגים? תודה.

יאיר B

New member
זה קצת מוזר מה שאתה מספר.

שינמוך עושים לפי בקשה של הלקוח (ואאל"ט זה גם עולה קצת כסף). לגבי דיסקים: אין יותר דיסקים בעיקרון (לפעמים יש דיסקי ריקוברי - מתאימים רק למחשב הנ"ל). בדוק בספר ההדרכה של הנייד לגבי מחיצה נסתרת ואיך להגיע אליה. עוד דבר מוזר: אם התקינו לך XP - היו צריכים לשנות את המדבקה עם הסריאלי לכזה של XP... (סריאלי של ויסטה לא מתאים ל-XP).

gamani4

New member
לא כל כך מוזר.

הXP הוא אכן לפי בקשה. המערכת במקור מגיעה עם ויסטה בייסיק. מה שאני מניח שעשו בשביל לתת לי XP זה שדרוג מבייסיק לביזנס, ומשם שינמוך לXP. (איזה עיקוף רק כדי להתחמק מויסטה :) בכל מקרה, אני אשאל אותם לגבי הסריאל.

kobi 23

New member
יאיר,אם אני יכול לתקן אותך ?

גם אני עשיתי שנמוך למערכת הפעלה מביזנס לXP והם לא שינו מדבקה. דיברתי עם מיקרוסופט לפני כחודש והם אמרו לי שזה בסדר גמור. אני לא אמור לקבל מדבקה חדשה.זה בכדי שאוכל בעתיד לחזור לויסטה

למעלה