שני
קטנים

riktal

New member
שני ../images/Emo58.gif קטנים

בטקס ההשכבה של זיזס (Zizes) בזמן שפאק מבקר אהבה ישנה מהעונה הראשונה, מוצא אהבה חדשה. בחמשת הפרקים הראשונים קרופסקי לא יופיע בכלל (מה שמסביר את השאלון שפורסם לפני כמה ימים בקשר לכמה הצופים רוצים לראות אותו בעונה הנוכחית של גלי). אף אחד עדיין לא יודע מה היה התעלול שביצע קורט שגרם לו להיתלה גבוה באויר בלי שום ריתמה (מה ששם אותו בסכנת חיים אמיתית), אבל נראה לי שזה קשור לטקס האמי הקרוב כי נציגים של האמי אישרו שזה היה לגמרי רעיון שלו. הפרטים המלאים פה: http://www.tvline.com/2011/09/ask-ausiello-spoilers-glee-bones-greys-cougar-town/#more-250234

../images/Emo58.gif לא הבנתי לרגע

חשבתי שבאמת הורגים אותה, אבל לפי מה שהבנתי זו פשוט צורת ניסוח לתקופה שאחרי זייסיס פשוט, לא?

neurotica

New member
וואו, עשית לי התקף לב. ../images/Emo58.gif

לורן לא מתה, זו סתם צורת ביטוי שלא מתתרגמת טוב לעברית בכלל.
טוב, עכשיו נשימות עמוקות.

neurotica

New member
../images/Emo58.gif

היא כבר לא עם פאק, וכנראה גם לא בגלי קלאב. קיצר, היא כנראה חוזרת למצב שבו היא היתה בעונה 1.

o0Invisible0o

New member
../images/Emo58.gif לגבי כריס קולפר

זה לא קשור לאמי, זה כן קרה על הסט של גלי..הם פשוט אמרו "המועמד לאמי מאשר שהפעלול היה רעיון שלו" - יעני, הוא לוקח אחריות על שסיכן לעצמו את החיים ולא מפיל את זה על ההפקה...

Ayelet 363

New member
+../images/Emo58.gif

משום מה שלח מוקדם. >< גם אני ממש נבהלתי מהקטע עם לורן... גם חשבתי שהיא מתה. בכל אופן- אין פאק\לורן? לא האמנתי שיהיה להרבה זמן, אבל אהבתי אותם. ועכשיו בטח יוציא את לורן מהסדרה... לא?

riktal

New member
אני לא בטוחה מה עומד לקרות איתה ../images/Emo58.gif

השמועות אומרות שהיא לא תופיע בכל העונה. מבחינתי זה חבל כי אני מאוד אוהבת את הדמות שלה

Ayelet 363

New member
תודה. ../images/Emo58.gif

אוףף. יהיה מעצבן אם יוציאו אותה בלי להראות אותה שוב אפילו לרגע- מה אם לתת לה קלוז'ר?! או שיוציאו אותה במשפט אחד.
בבקשה לא... כן, כמו שראית- גם מבחינתי זה חבל.
מזדהה... ותודה על העדכון!

neurotica

New member
לפי מה ששאני הבנתי ../images/Emo58.gif

היא לא נעלמת לחלוטין, זה לא סיפור סאם או מאט אול אובר אגיין, פשוט ילכו ויצמצמו את זמן המסך שלה. לדעתי זה ממש חבל. ממש אהבתי את הקו עלילה שלה עם פאק. וגם עוד ספוילר - הבנתי שקווין, בקטע הקטע בד אס שלה, תנסה לחזור להיות עם פאק. כן. בואו נמשיך לגרום לי לשנוא אותה.

Ayelet 363

New member
../images/Emo58.gif

דווקא אני בעד פאק\קווין בדיוק כמו שאני בעד פאק\לורן. אני אולי מעדיפה אותו עם לורן, אבל זה כי הוא איתה כרגע. הייתי ממש עצובה כשגיליתי שפאק וקווין כבר לא ביחד...

riktal

New member
ועוד ../images/Emo58.gif על מרסדס

אנחנו עומדים לראות צד אחר לגמרי שלה, צד רך הרבה יותר, לאור העובדה שהיא במערכת יחסים עכשיו...דרך אגב - אני מאוד אשמח לראות איך הם ימשיכו את המערכת הזאת בלי להראות את החבר...
בנוסף, שלושת הפרקים הראשונים הם מאוד מאוד ברודווי (לדבריה
) עוד פרטים פה: http://www.tvline.com/2011/09/glee-amber-riley-mercedes-jones-season-3/

5ifi

New member
פיכס הוא מכוער!

איפה אנתוני רשאד? הוא היה שווה.

X יו יו S

New member
יאו איזה חתיך אין דברים כאלה ../images/Emo99.gif

:) חצוף 10 שנים כדי לקרוא ספרים תודה
על קישור בחיים לא הייתי יודעת שהוא התחבא שם

5ifi

New member
הו מזל טוב!

שמחה בשבילך שהוא חוזר! אבל אם הבנתי נכון הוא חוזר כדי לעבוד מאחורי המצלמה... זה לא מבאס אותך קצת?

X יו יו S

New member
אחרי 5 שנים של שקט מוחלט

אני די בהיי שהוא בכלל חזר היעלמות שלו הייתה מוזרה לגמרי נראה לי שהוא התגבר על מה שזה לא היה שזה תמיד טוב וגם לא הבנתי למה הוא אומר את זה אם זה בגלל שהוא חושש שלא יציעו לו משהו אז הוא מעדיף לשחק אותה לא מעוניין
או הוא שבאמת לא
נ.ב חוץ מי זה אם הוא יביים משהו יהיה לי יותר קל לארוב לו
מאשר לחפש אותו דג דגים

למעלה