שני
צ צב יבשה מצוי New member 10/3/08 #2 ../images/Emo222.gif אני ../images/Emo152.gif ../images/Emo222.gif הכל נעשה יותר טוב מצב רוח טוווב. מחר טיול שנתי. הגעתי למסקנה שיהיה לי הכי כיף בעולם שמתי גלגל"צ ויש את Penny Lane. הביטלס תמיד עושים לי טוב צריך לארגן תיק + לקנות כמה דברים ואין לי כוח. בכללי -----> יהיה טוב
../images/Emo222.gif אני ../images/Emo152.gif ../images/Emo222.gif הכל נעשה יותר טוב מצב רוח טוווב. מחר טיול שנתי. הגעתי למסקנה שיהיה לי הכי כיף בעולם שמתי גלגל"צ ויש את Penny Lane. הביטלס תמיד עושים לי טוב צריך לארגן תיק + לקנות כמה דברים ואין לי כוח. בכללי -----> יהיה טוב
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 10/3/08 #3 נמנממ../images/Emo110.gif יום הממ..סביר אבל היה מלא צחוקים היום מחר מבחן בערבית [שזה על כל החומר של הבגרות] ואין ככ הרבה מה ללמוד לזה אבל אינלי כח גם לקצתXD מחר מתחילה ב9, למרות שנראה לי שאני אעגל אתזה ל10..
נמנממ../images/Emo110.gif יום הממ..סביר אבל היה מלא צחוקים היום מחר מבחן בערבית [שזה על כל החומר של הבגרות] ואין ככ הרבה מה ללמוד לזה אבל אינלי כח גם לקצתXD מחר מתחילה ב9, למרות שנראה לי שאני אעגל אתזה ל10..
S shir92 New member 10/3/08 #6 ערב טוב ../images/Emo9.gif יום מעפן שכזה... מכל מיני סיבות קיבלתי 92 בספרות נראה לי שהמבחן בתנ"ך שעשיתי היום -הלך לי טוב שיחררו אותנו שעתיים לפני הזמן.
ערב טוב ../images/Emo9.gif יום מעפן שכזה... מכל מיני סיבות קיבלתי 92 בספרות נראה לי שהמבחן בתנ"ך שעשיתי היום -הלך לי טוב שיחררו אותנו שעתיים לפני הזמן.