שני

אז מי יגיד לי מה הטעות שלי?

∫ 1/3√u du = ∫ 3u^-0.5 du = (3u^0.5) / (0.5) = 6u^0.5 = = 6√12x-x^3+50​
כשהצבתי את הגבולות יצא לי 13.758

rl1992

New member
יום מתמטי../images/Emo3.gif

בבוקר הלכתי לביצפר לחזרה במתמטיקה. המורה ישבה איתנו קצת ופתרה איתנו את הבגרות (שתכלס לא הייתה קשה כל כך, אני לא מבינה למה כל כך הסתבכתי אז
). בקשתי מהמורה שתפתור לי איזה תרגיל באינדוקציה שהיה פשוט זוועה. גם היא לא ממש הצליחה ולפי הפתרונות (זה לא מהמיקודית ויש באינטרנט פתרונות מלאים) זו איזו שיטה מוזרה ומסובכת. פשוט תרגיל סיוט
היום מרתון מתמטיקה והפעם באמת

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifלכל מי שטס בקרוב../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

לפולין או משהו -http://www.onebag.com/ טיפים לאריזה מינימלית של ציוד
[אנגלית] אתרים טובים הם נותנים ב'מסע אחר'

אז החלטתי שלא לגשת מחר,

ואני מרוצה מזה. הכסף כרגע חשוב לי יותר מאשר מועד ב',שיכול להעלות לי במקס' נקודה בציון הכללי של 4 יח"ל.אם זה יהיה קריטי (וקשה לי להאמין,כולה נקודה) אעשה בי"ב את השאלון שוב.כרגע,זה פחות משמעותי לי. אז מחר יש קייטנה,ואני מכינה פה את הפעולות,וחצי נרדמת
אה,והמבצע של תפוז (עם רולדין וזה) לא הסכים לעבוד לי בפלא',אבל היו 2 בנים בחנות,שבעזרת שיכנוע קל של המוכר,הסכימו לפרגן לי באחד מהאייסים שלהם ולהתחלק בנוסף
.אז היה לי נחמד
וציירו אותי בקייטנה,3 בנות,ממש יפה.הן מוכשרות מאד לגילן!
זהו,בהמשך היום אני צפויה ללכת לבלט,לדבר עם איזו חברה טובה,ולחרופ
. יומטוב לכולם

לא התכוונתי לפירמידות הזוועתיות האלה!

נו צא'נס אין הל שאני בוחר את זה בבגרות. זה ובעיות תנועה מוקצה מבחינתי
התכוונתי לםפתרונות המלאים של הרומניות שממש צריכות זיון.

אבן גדולה ירדה מהלב../images/Emo23.gif

עשיתי את הצעד המשמעותי הראשון למשהו שאני מנסה לעשות כבר שלושה חודשים לפחות. מחר טיסה. או לפחות נוסעים לשדה תעופה, הטיסה מחרתיים עם היומולדת =) כמעט קיבלתי סולו ממש גדול ליפן. לא נורא, העיקר האבן שירדה מהלב
והבגרות? כמעט ולא למדתי. אבל זה כל כך לא חשוב עכשיו, יש דברים כל כך הרבה יותר חשובים בחיים... קודם כל הבריאות והאושר
אז זהו... מחר אני יכולה לטוס בלב שקט. נתראה בעוד שבועיים ותהנו במפגש

tamaguchi girl

New member
עייפות כללית

קמתי בבוקר ועשיתי את הבדיקת שתן המסכנה הזו סופסוף
הלכתי לקורס מת' ל3 שעות חופרות ב05, משם לרופא עיניים (לשם שינוי חדשות משמחות- העיניים שלי חזרו לקו הבריאות, ואני עוברת לבדיקות שגרתיות שנתיות בלבד
), אחרי זה לשעה סידורים עם ההורים, ואז לשעתיים בציור
ואז חזרתי הביתה ומאז אני רק חושבת על זה שלא השקעתי מספיק בלתרגל מת', ובעיקר לא ב06..מבאס אותי. האמת שאני כבר לא לחוצה לקראת מחר, רק רוצה לעבור את זה. שיהיה בהצלחה לכולנו
וממחר, מבחינתי, החופש מתחיל :)

LOLI152

New member
עוד 5 דקות של אקטואליה...!!

פינה נחמדה. נראה לי! שמעת שנתפס בדרום ת"א בכיר של הKKK ? מיקי לואיס מאיון, בכיר ב"קו קלוקס קלאן" ואחד מ-100 המבוקשים של ה-FBI, נעצר הערב (ראשון) בתל אביב. הקו קלוקס קלאן (Ku Klux Klan, ובראשי תיבות: KKK), הוא ארגון בארצות הברית הדוגל בעליונות הגזע הלבן, באנטישמיות, באנטי-קתוליות ובהעדפת תושבים מקומיים על פני מהגרים.

למעלה