שני

שני../images/Emo42.gif../images/Emo199.gif

בוקר טוב לכולם
[אוטוטו יוצאת לעבודה...] שיהיה יום מקסים ,וערני

LOLI152

New member
חחח את כזאת מתוקה!!

כולם מנומנמים ואף אחד לא שם לב שעירני זה עם י'. :) אז מסתבר שלקום מוקדם זה הרגל נחמד. אם כי השעת התעוררות כל פעם עולה בחצי שעה בערך.. חחח אם זה היה לקום ב7, ואז ב7 וחצי, .. זה עולה לאט לאט... אז יש כמה דברים לארגן.. כולל עריכה של פעולת ח' הראשונה בשבט השנה (יש להם היום פעולת פרידה) ובערב יש לי ערב מתנדבים, כהוקרה למתנדבי היישוב :) אני מוזמנת מכמה מסגרות. חחח. :)

../images/Emo9.gif

טנקס. *מובכת,רצה לפינה של החדר כדי להתחבא
* לקום מוקדם זה בהחלט הרגל נחמד,שקצת קשה לי לסגל
.
בארגון הפעולה,ותהני בערב,אני אוהבת כאלה (וגם להנחות ערבים דומים,זה כיף
). כל הכבוד לך על שאת פעילה כ"כ
.

LOLI152

New member
את כזאת קושקוש!:)

יצאת מתוקת על! :) חחחחח כן.. שנה עברה קיבלנו מחזיק מפתחות של הבית.. הוא נהרס לי אבל במרוצת הזמן.. חחחחחח תכלס, אני לא עושה את זה בשביל ההתנדבות.. אבל לערב הזה יש עוד משמעות- שזה להראות לתושבים (החדשים בעיקר) מקומות התנדבות, וכמה מתנדבים יש ביישוב, ואיך שזאת קבוצה שרוצים לקחת בה חלק.. זה בעייני- קודש.:)

LOLI152

New member
5 דקות של אקטואליה:

שמעתם שבריטניה הכריזה על אמברגו (חרם, לרוב כלכלי.) נשק (היא לא תמכור לנו נשק.) על חיל הים הישראלי? בגלל השתתפותו במבצע "עופרת יצוקה"... קצת חיים בסרט, הבריטיים האלה.. לא?

שמעתי

אנשים בעולם הזה חיים בסרט. ההתפרצות של רוסיה לגיאורגיה היתה בסדר, הטנקים שלא עצרו והיריות שלא הפסיקו, זה אין בעיה. ולא צריך עוד דוגמאות מעצבן אותי

o p c

New member
אבל לרוסיה אי אפשר לעשות כלום, לישראל החלשה י

ותר, בטח שכן

Drenthe

New member
החלשה?

ישראל אומנם תלויה בארה"ב, אבל מבחינת נשק וציוד צבאי היא בטח לא חלשה.

Drenthe

New member
קבל ביטול.

לא שמתי לב שכתבת "חלשה יותר ". אבל זה ברור מאליו שלמדינות החזקות בעולם אין מי שיעמוד בדרכן, והבעיה שמספר המדינות האלו גדל כל כמה שנים, מה שמזכיר לי את הציטוט הבא: "איני יודע במה ילחמו במלחמת העולם השלישית, אך אני יודע שבמלחמת העולם הרביעית ילחמו במקלות ובאבנים".

o p c

New member
מספר המדינות החזקות לא משתנה, החזקות

פשוט נהיות חזקות יותר וכל העולם מתחש עוד קצת, אבל אם תסתכל המדינות החזקות לא ממש משתנות אלא אם קורה משהו קיצוני ממש או בתהליך של עשרות שנים. ושוב, ברוסיה אי אפשר לגעת, בישראל זה לא בעיה

Drenthe

New member
אבל עדיין כמו בכל דבר

יש "חזקות" ויש "חזקות-על", ואני מדבר על המקרה השני.

בכתבה שקראתי הזכירו

הסכמים שהיא עשתה עם ישראל לגבי השימושים בנשק, אז ממש לגיטימי שזה יקרה אם ישראל לא כיבדה אותם (ולא משנה לאיזו מטרה לצורך העניין)

LOLI152

New member
עם כל הכבוד..

מדינות לא צריכות נשק בשביל יופי.. ואני יצור מאוד תמים. ומי שחושב בכל זאת, שהן מתחמשות ליופי/הגנה עצמית, חי בסרט.

למעלה