שני שירים

ברררר

New member
שני שירים

שני שירים שעשו לכם את השבוע של אביתר: 1. 2. שני שירים שעשו לכם את השבוע לא של אביתר" 1. 2.

ברררר

New member
:)

שני שירים שעשו לכם את השבוע של אביתר: 1. בבית 2. טיפה של אור שני שירים שעשו לכם את השבוע לא של אביתר: 1. send me an angle- scorpions 2. השיר של הפרסומת של פוקס... שיר חזק!!!! אם מישהו יודע איך קוראים לו וללהקה ששרה אותו אני אשמח להתעדכן :)

cspse

New member
פינה חדשה? :)

שני שירים שעשו לכם את השבוע של אביתר: 1. "את שקט", כמו כל שבוע. 2. "פקק תנועה" שני שירים שעשו לכם את השבוע לא של אביתר 1. Trust Me של The Fray הכ"כ טוווווובים. 2. במיוחד בשביל בקי! - Anything but Ordinary של אבריל לאווין. סופ"ש נחמד לנו.

eliavtu

New member
2 זה תמיד ביחד.... ../images/Emo8.gif

שני שירים שעשו לכם את השבוע של אביתר: 1. אבות ובנים 2. תתחנני אלי שני שירים שעשו לכם את השבוע לא של אביתר" 1. אלגי'ר - ירח במזל עקרב 2. אפרת גוש ויוני בלוך - מגרד (בהופעה) <איזה ניגודים בין שני השירים :| >

Saffron

New member
ממ,

שני שירים אין לי, אבל אלבום שלם - כן! אתמול קניתי סוף סוף את "עומד על נייר".

../images/Emo13.gif

שני שירים שעשו לכם את השבוע של אביתר: 1. אבות ובנים (הדיון עשה לי חשק..) 2. יש לי סיכוי שני שירים שעשו לכם את השבוע לא של אביתר" 1. We Both Go Down Together/ the decemberists 2. hey you/ pink floyd

אממ...

שני שירים שעשו לכם את השבוע של אביתר: 1. אבות ובנים 2. שמח שבאת שני שירים שעשו לכם את השבוע לא של אביתר" 1 חוה אלברשטיין - כמו עשב בניסן... (שיר ממש מקסים:)) 2. אני אוהב אותך - החברים של נטאשה בהופעה חיה (וואלה כיף לגמרי!!) שיהיה טוב

Bambi di

New member
../images/Emo79.gif

שני שירים שעשו לכם את השבוע של אביתר: 1. אבות ובנים. 2. עדר של שוורים. שני שירים שעשו לכם את השבוע לא של אביתר: 1. ממנטו מורי - אביב גפן. 2. חתול בשק - ענבל פרלמוטר.

1elon1

New member
עוד שבוע...

שני שירים שעשו לכם את השבוע של אביתר: 1.אבות ובנים 2.חלון שני שירים שעשו לכם את השבוע לא של אביתר" 1.money - pink floyd 2.אני אשתנה- ירמי קפלן

aryekes

New member
ובכן..

שני שירים שעשו לכם את השבוע של אביתר: 1. את שקט (במיוחד השורה "מאושר להתאפק אלייך") 2. עדר של שוורים שני שירים שעשו לכם את השבוע לא של אביתר: 1. 6:00- Dream Theaetr 2. Innocence Faded -Dream Theater מעניין לראות שכל אחד טיפוס של דיסק אחר של אביתר...

עכשיו תורי

שני שירים שעשו לכם את השבוע של אביתר: 1."אבות ובנים" 2."מחשבות" שני שירים שעשו לכם את השבוע לא של אביתר" 1.Pixies - Hey 2.מאיר אריאל-"לא יכול להוריד ממך את העיניים"

BecKiY

New member
בר

תודי שפתחת את הפינה הזאת כדי שמישהו יגיד לך איך קוראים לשיר מ"פוקס"...
אז: Cold war kids - Hang me up to dry שני שירים שעשו לכם את השבוע של אביתר: 1. "תתחנני אליי" 2. "דיו" שני שירים שעשו לכם את השבוע לא של אביתר: 1. "דברים בלחש"- כנסיית השכל. 2. במיוחד בשביל חיים- THE FRAY - Over My Head (מישהו קולט משחק מכור?
) שבת שלום

kobeba1

New member
ואני..

שני שירים שעשו לכם את השבוע של אביתר: 1.את שקט 2.מנגינה יקרה שני שירים שעשו לכם את השבוע לא של אביתר" 1.עכישיו אתה חוזר בחזרה-מירי מסיקה 2.בך לא נוגע-יהודית רביץ

הבה.

של אביתר: 1. תיאטרון רוסי 2. אקדח לא של אביתר: 1. סמי חופשי - היהודים 2. Everybody's Changing \ Keane שבת שלום :)

darling2

New member
../images/Emo9.gif

שני שירים שעשו לכם את השבוע של אביתר: 1. חלון 2. אמביציה שני שירים שעשו לכם את השבוע לא של אביתר" 1. אהבה באור וצל- אריק ברמן 2. אם אלה החיים- קרן פלס פשוט שמעתי מלא מהשירים האלה..ואו. שבוע נהדר
והמלצה- לכו לראות את המופע של מיומנה עם דיוד ברוזה! פשוט מופע מדהים!!! שווה ביותר.

TEENAGER1

New member
סחתיין על היוזמה ../images/Emo13.gif

שניים של אביתר: 1. שן לידי 2. אבות ובנים שניים לא של אביתר: 1. המעיין הזוהר/רונה קינן 2. לב סדוק/מאיר בנאי

למעלה