שני שיאי עולם!!!

שני שיאי עולם!!!../images/Emo124.gif

בתחרות הסופר גראנד פרי באוסטרובה נשברו הערב שני שיאי עולם: סטייסי דרגילה שיפרה את השיא במוט בס"מ אחד- 4.83 (באולם הוא עומד על 4.86 של איסינבאייבה). בריצת 10,000 מטר נשבר שיא עולם לגברים. האתיופי קנינסה בקלה שבר את שיאו של גברהסילאסי (26:22.75) וקבע 26:20.32!!!

bazooki

New member
מולי

דבר ראשון בוא נגיב לדבר המדהים הזה שנקרא קנינסה בקלה, ששבר את השיא של ה5,000 ואת השיא של ה10,000, שני שיאים אגדיים, ב10 ימים!!! אין ספק שהוא נכנס לדפי ההסטוריה כרץ למרחקים ארוכים הטוב בהסטוריה. ויש לי שאלה אליך מולי, תגיד מה עם שידורי ליגת הזהב(Golden League), לפני כמה שנים שידרו בערוץ 5 בשידור חי את כל התחרויות, אחרי זה באיחור של שבוע ועכשיו הפסקתם עם זה? אני לא מאמין שבערוץ 5 משדרים התעמלות אומנותית משחקי רוגבי מהליגה השניה באוסטרליה וכל מיני ענפי ספורט מוזרים ולא משדרים שידורי אתלטיקה כגון תחרויות גראנד פרי וליגת הזהב. זה הולך להשתנות אולי?

ערבי שישי הקסומים

שלום רב, לצערי גם השנה לא תשודר ליגת הזהב בא"ק וגם לא תחרויות הגראנד פרי האחרות. ספורט 5 לא רכש את זכויות השידור משיקוליו הוא וכל מה שאני יכול לעשות הוא רק להצטער על כך..... בברכה,

bazooki

New member
כמה חבל

לפחות יש את היורו ספורט שמשדר תחרויות גראנד פרי.... דרך אגב האם נזכה לשמוע אותך מפרש באולימפיאדה?

א-טונה 2004

שלום רב, נכון לעכשיו לא ידוע לי שאני עומד להיות פרשן במשחקים האולימפיים...או במילים יותר מפורשות - לא. האם כבר שילמת את החצי השני של האגרה?....:)

למי שראה את התחרות...

שמתם לב למה שאמר הפרשן? לגבי דרגילה הוא צוטט את מאמנה שאמר שהיא עברה באימונים 4.90 12 פעמים, מתוכם 3 פעמים רצוף, לא רע !!! לגבי ה 10000 , מאמנו של בקלה צוטט (אני חושב אלא אם כן זה היה מדמיונו הקודח של הפרשן / שדרן) שהוא לא רוצה שבקלה יחתוך היום 15 שניות מהשיא אלא יחתוך כל ריצה קצת בשביל הבונוסים של השיא העולמי. אין ספק שבקלה הראה עליונות מדהימה, 5000 שניים היו בזמן 13.06 והראשונים בזמן "איטי" של 13.14 . אני אישית אגב התרשמתי מריצות המשוכות, המנצחת בנשים (לא זוכר את השם אבל למיטב זיכרוני היא נתנה לדיוורס בראש באולמות השנה) רצה 12.67 מול רוח של 1.9- , אלן גונסון רץ סולידי 13.12 מול רוח של 0.6- , מדהים !!! מיקי.

סחתיין על הפרספקטיבה../images/Emo8.gif

ראשית ברכות על התוצאה המצויינת!!! מקווה שבקרוב תחליף קידומת (אין כאן שום רמז לגיל... :) המעורבות שלך בענף ראויה להערכה...מי תיאר לעצמו שתיכנס כל כך עמוק לעובי הקורה. ביי

לגבי שיאו של בקלה...

...לדעתי , בפעם הראשונה שאתלט עומד לשפר שיא עולם של מישהו אחר - הוא יעשה זאת בזהירות - כדי להבטיח שהשיא יהיה שלו. גם על כך התבססתי כאשר הערכתי (בפורום שוונג) שתוצאתו תהיה 26:20. לדעתי בפעמים הבאות - אם יהיה בכושר מתאים - יתכן שיפרוס פרוסות רחבות יותר ...

natali 15

New member
כל הכבוד למיקי על התוצאה המצויינת!!

(אתה רואה מיקי - אני כן קוראת בפורום, למרות הוירוסים שיש לי במחשב! ודני - אתה רואה שאני כן כותבת?!
)

למעלה