שני שאלות חברים

shimon73

New member
שני שאלות חברים

1. יש לי כרטיס מסך אן וידיה 6600L איך אני עושה בו אניטי אנלייז (להוריד את הקצוות המחודדים ) 2. מהיכן אני מוריד תוספים לפלייט 2004 (בן גוריון , הרצליה וכ"ו) והסבר להתקנתם בתודה מראש שמעון

אבירן171

New member
תשובה לשאלה מספר שתיים

קודם כל יש לך את האתר של תומר חיים שבו ניתן להוריד את כל מה שקשור לשדות ונמלי תעופה (סינרי) בישראל, תאווי שטח (Landclass וMesh) ושיפורים לחווית הטיסה (עננים יותר מציאותיים, מנורות בנמלי תעופה יותר טובים וכו').. בשביל להוריד דברים לכל העולם (וגם ישראל
האתר הזה מאחסן את הקבצים מהאתר של תומר), יש לך את האתר AVSIM או את FLIGHTSIM שהם אתרים מעולים ( FLIGHTSIM קצת קטן יותר בהיקפו) ודורשים רק הרשמה מהירה וחינמית.. בשביל להתקין (זה עבור הכל) יש קובץ מצורף לכל חבילה (סינרי או מטוס וכו') שנקרא Readme. את הקובץ הזה קוראים ועוקבים אחריו.. במידה ותתקל בבעיות, אתה מוזמן לשואל בפורום והחברים בו, וגם אנוכי, נשמח לעזור לך.. אגב, מטוסים תוכל למצוא רק ב AVSIM וב FLIGHTSIM ולא באתר של תומר חיים.. בברכה, אבירן..

לגבי שאלתך הראשונה

לא מסובך , לי יש 7600GT אז הדרך דומה. קודם כל לוודא שאפשרות ה AA בסימולטור מבוטלת ! לאחר מכן כנס להגדרות הכרטיס מסך (בדרך כלל אפשר להגיע לשם בקלות כך - כפתור ימני על שולחן העבודה -> מאפיינים -> הגדרות -> מתקדם . כרגע אני לא ליד מחשב הסימולטור שלי אז אני לא בדיוק זוכר איזה טאב אתה אמור לחפש שם , אך משם הדרך קצרה . כוון את ה AA ל 4x (ולא לפי הגדרת כל תוכנה כרצונה) ואתה מוכן לדרך ...

shimon73

New member
לגבי האנטי אנלייז שאלה נוספת

נכנסתי להגדרות של הכרטיס מסך שלי זה בעברית - יש מה שהקרא החלקת שינון X 4 האם זה האנטי אנלייז? בסימולטור ניתקתי את האנטי , אך משום מה עדיין אני מבחין בקצוות מחודדים (מה שלא היה לי בעבר - בהתקנה הקודמת) אשמח ליעוץ ועזרה שבת שלום

shimon73

New member
בעיה בסינרי של ש"ת חיפה

התקנתי את השדה והכל נראה מעולה, אך כאשר אני מגיע לאזור חצי המסלול אני מקבל הודעה על התרסקות עקב פגיעה בביניין או שהו דומה. מישהו יכול לומר לי מה הבעיה?

אין בעייה

בשדה של חיפה ישנו באג שלא תוקן - עצם בלתי נראה אשר נמצא על המסלול . הדרך היחידה להימנע ממנו הוא להיכנס להגדרות הגרפיות של הסימולטור ושם להוריד את ה Autogen level לרמה אחת מתחת למקסימום . פשוט וקל

Drive Guy

New member
אפשר גם לבטל אפשרות ההתרסקות

זה עוזר מאד שאתה עובד שעה ומשהו על טיסה ואז איזה מטוס שכן שלידך נכנס בך והופ.......... הכל הלך אני מדבר על הטסת מטוסי נוסעים גדולים ששם שלב ההכנה הוא ארוך ביותר ככה אנחנו טסים ברשת הדבר טוב גם למטוסים קטנים ולשימעון.... כל הכבוד על ה F20 אני רואה שאתה בועט לכל הכיונים תמשיך ככה (גם בתמונות) אגב נפגשנו בכנרת לפני מספר שבועות אריה

למעלה