שני ציתותים

amichai58

New member
שני ציתותים

מדע הוא לא סופי. הוא לא יכול לתת לכם את השלמות, הוא לא יכול לתת את המציאות, ריאליות. יכול להיות לך כל כמות של כסף, אבל עדין לא תהיו שבעי רצון, ולא תוכלו לחיות בשלום עם עצמכם. כסף לא מחליף מציאות. הוא פשוט שם. (לפי שרי מטג´י נרמלה דווי)

R2

New member
כסף לא מחליף מציאות,הוא משנה

אותה..! אם תעבוד כל היום ובקושי זה מפרנס אותך,לא יהיה לך זמן לעצמך..! טבל אם יש לך מספיק כסף כך שתוכל לפנות את עצמך למסע חיפוש עצמי, זה ישנה..!

amichai58

New member
הינה גישה אחרת

בלי לדבר על קיצונויות שאפשר כל היום להתפלל והכסף יגיע, אומר שכאר למישהו מחסור חומרי גדול - בהכרח משהו אצלו לא מאוזן, ובזה אפשר לטפל על ידי בטכניקה שתעזור בלאזן את מה שצריך לאזן, בהנחה שלא מדובר על נכות תמידית בלתי משתנה. כתבת "אם תעבוד כל יום וזה בקושי מפרנס..." אם משהו מאוזן, בריא, יצירתי, צלול, מדוע שלא יכול לעבוד ? ומדוע יצטרך לעבוד כל היום וזה בקושי יפרנס ? ואם כבר לעבוד למה שאדם כזה יצטרך להיות משרת של העבודה, במקום שעבודה תשרת אותו ? עבודה יכולה להשתלב במסע להתפתחות רוחנית. צא ולמד אצל מי שנחשב בעיניך גדול מהבחינה הרוחנית, האם לא עבד ? והאם אלא שאף פעם לא עובדים כל כך גדולים מבחינה רוחנית ?

R2

New member
תרשה לי לשאול שאלה קיצונית..!

איך אתה מתיחס לאלה שחיים במערות של צפת..?

amichai58

New member
אני לא מכיר אותם

ולא בטוח שאתה מכיר אותם עד הסוף אולי תשאל בלי שמות

drall

New member
אני הייתי אצלם

לפני שלוש שנים או משהו וזה בכלל לא כמו מה שמוצג כאן. הם בדרך כלל עובדים , הם בדרך כלל גם לא גרים במערות. נראה לי שיש להם בעיה עם תשלום חשבונות. אז בשביל חשמל יש להם גנרטורים ומים הם מביאים במיכל על הטנדר. לי זה נראה טיפה אידיוטי אבל מי אני שאשפוט? ובכלל R2 למה אנחנו מדברים עליהם? דרול

R2

New member
פשוט קיבלתי מידע ולא הבנתי דרול..

לפני יותר מחודש לפני הקמת הפורום מדיטציה,מנהלת של פורום אחר סיפרה ששם זה איזור בעל אנרגיות מיוחדות ובמידה מסוימת זה עוזר לחיי הרוחניות..! וזה סקרן אותי..!איזור המערות של צפת.

drall

New member
גם אם תולעים חיות בתוך ספר

זה לא אומר שהן מבינות מה כתוב בו. די לחכימא אבל כן, יש שם משהו מופרך בגליל הזה , משהו מקפצתי. זה לא במקרה שכל כך הרבה דברים פסיכיים נולדו דווקא בין ההרים ההם. לפני שלושה שבועות , אחרי שתמה הסערה הגדולה , יצאתי למסע רגלי , לבדי ביערות הצפון. אל תשאל מה עבר עלי. באמת אל תשאל, אני אפילו לא מסוגל לתרגם את זה למילים דרול

amichai58

New member
מי הם אותם אנשים בצפת ?

לאיזה זרם / אידואולוגיה / גורו... הם משייכים את עצמם ? איזה אורך חיים יש להם ? הם בריאים ?

מלוואח

New member
יש כאלה שנוסעים לחפש עצמם

במזרח, יש כאלה בדרום אמריקה, ויש כאלה בצפת. אני עברתי חוויה אישית כשהייתי בצפת בשנה שעברה: לכאורה זה היה אמור להיות סוף שבוע של טיולים וטבע, אבל ביקור בבית-כנסת קטן, דחוס אך מלא באהבה ושמחת אלוהים שם נתן לי טעם אחר למושג התפילה היהודית, ובעצם פתח לי דלת לעצמי... זה משהו שאי אפשר לתאר במילים, פשוט חגיגה בעוצמה שיכולה להזיז הרים, ואני לא ציני...

למעלה