שני ציפורים במכה

שני ציפורים במכה

1. לציפור הנפש - אם משהו לא נראה לך או את לא יודעת תמיד את יכולה ללכת באמצא או לשאול כל שאלה כאן. 2. כל המחטים אמורות להיות סטריליות אלה אם המטפל פתח אותן קודם ולא השתמש בהן ורק לאחר זמן הוא החליט להשתמש בהן אז הן לא סטריליות. 3. גם ברפואה סינית ישנן נקודות במקומות אינטימיים ורוב המטפלים (שאני מכיר לפחות לא משתמשים בהן - למרות שחלקן מאוד חזקות כמו לשימוש בבעיות פריון וכו´) וכאשר משתמשים בנקודות אלה זה בד"כ לאחר כמה וכמה טיפולים כאשר למטופל יש אמון שהמטפל לא ינצל זאת לפנטזיות הפרועות שלו. 4. בכל אופן תעשי כמו שאמרה לך האדומה תתקשרי ותדברי איתם וגם תתבעי את אותו מטפל כי אנשים כאלה גורמים לשאר המטפלים להראות באור שלילי. 5. וזה מיועד כרגיל לבת חן!!! - תפסיקי לחשוב שאת יותר טובה מאחרים, עם כל הרוחיניות שלך (לדעתי את פשוט מזויפת ברמה שלא תאמן -אומרת לא לשפוט ושופטת בעצמך, חושבת בשביל האחרים ואומרת לנו מה טוב ומה רע) מי את בכלל ההצעה שלי ליעל היא להוקיע אותך מפורום זה לא בגלל העצות אלה בגלל הדעות. שנה טובה

soulbird

New member
המממ

בקשר ל3
בקשר ל5 אין צורך להוקיע משהו בגללי בכלל באופן כללי כל השירשור הזה לא ממש עושה לי טוב הגעתי לכאן לשאול שאלה פשוטה על אסטמה איך שהוא הגענו לזה! ממש לא התכוונתי בכלל להגיע לדבר הזה
נכון שעברתי טיפול לא נעים במגע אבל בכלל לא עלה על דעתי לקרוא לזה הטרדה. לא יודעת אבל יש לי טעם לא טוב בפה מזה איתכם הסליחה

כרגיל... קיבעון תקוע....

5. וזה מיועד כרגיל לבת חן!!! - תפסיקי לחשוב שאת יותר טובה מאחרים, עם כל הרוחיניות שלך (לדעתי את פשוט מזויפת ברמה שלא תאמן -אומרת לא לשפוט ושופטת בעצמך, חושבת בשביל האחרים ואומרת לנו מה טוב ומה רע) מי את בכלל ההצעה שלי ליעל היא להוקיע אותך מפורום זה לא בגלל העצות אלה בגלל הדעות. שנה טובה לדעתך אניפשוט מזוייפת ברמה שלא תיאמן? למה? כי אמרתי להבדיל מכולם כאן את האמת??? מי שטוען לסיפור כזה שהוא אמיתי, חייב לדוח על כך, וכפי שכתבתי אם איכפת לו מעצמו ומהזולת. מה הקשר כאן לרוחניות? מה הקשר בין לומר מה טוב או רע? ומה זה משנה מי אני בכלל? אני אני, בלי מסיכות על הפרצוף-לא מסתתרת מאחורי כינויים כאלה ואחרים, להוקיע? שיוקיעו!!! כל מי שירצה מוזמן לעשות זאת. ומה אז? הרי תחשוב על כך שמי שיוקיע אותי על דבר מסוג זה, יעשה בדיוק מה שעשתה ועושה זו שבגללה אתה חושב את שחושב. מכה יפה זה לגלות את הפרצוף האמיתי של "מטפלים" מבלי לפגוש בהם אפילו. אולי אתה מסוג אותם האנשים שלא מסוגלים לעלות מדרגות וללעוס מסטיק ביחד, אז לפני שאתה כותב דברים כאלה, כדאי שתקרא שוב את כל השרשור הזה, מתחילתו ועד סופו, ותרד גם למטה, "תרתי משמע" וראה שם שרשור נוסף על הנושא, זהו רק החלק השני. וקרא שוןב בעיון רוחניות או לא רוחניות השיחה גלשה משאלה שלה למקום רגיש אחר, היא חשפה נקודות לאט לאט, אני נגעתי רק בנקודה אחת ושוב אם נכונים הם דבריה, שתלך להתלונן-שתלך להציל נפשות אחרות מלהגיע למטפל שעושה מעשים כאלה, אם לא נכונים הם דבריה- זהו החטא לגרום עול למטפלים כאלה או אחרים רק בשל הסיפור. מחר היא עלולה לבוא ולספר את אותו סיפור גם עליך, וגם עלי, וגם על יעל קליימן, וגם על נאוה פרנס, וגם על "רובינהוד" האמיתי. חסוך מעצמך לבזבז אנרגיות מיותרות ולפני שאתה מגיב, חשוב על כך כי יכולה להיות זו גם אחותך במקרה (אם יש לך כמובן) והיא עולה לכאן בכינוי בלתי מוכר. מה תעשה אז שתגלה זאת???? תהייה "רוחני" יותר ממני???? או "מזוייף" פחות ממני???????? אני הייתי מתביישת לכתוב במקומך את הדברים האלה. שופט-דיין- ומה עוד???

בת חן הכי פשוט זה

אם רק אני הייתי מעיר לך, אבל הצלחת אפילו להרגיז את יעל ועוד כמה וכמה מטפלים בפורום, אז כנראה שיש דברים בגו, לא?! ומשש אבל ממש את לא חייבת לענות (אפילו זה ממולץ!)

משחק נחמד משחק אתה.

את לא חייבת לענות, אפילו זה מומלץ. אם כך, מדוע אתה משאיר סימני שאלה אחריך? הכי פשוט? אני לא מחפשת את הכי פשוט הכי פשוט לעלות לפורום ולספר סיפור על מטפל שנוגע במקומות אסורים. הכי פשוט!!! הצלחתי להרגיז??? לא!!! הצלחתי לעורר את הרוגז אצל אותם אלה שהוא קיים בהם הכי פשוט לטפל בו לא??? במקום להשליך אותו על האחר??? עשה עם עצמך חסד טפל בעצמך לפני שאתה מטפל באחרים גלה מה מתעורר בך ונקה אותו אל תעביר אותו הלאה זה לא אנושי.

Talia E

New member
תראי

קודם כל קחי נשימת אויר
כולנו בסה"כ אנשים... אנחנו לא מושלמים ולכל אחד יש את היכולות שלו ברגע נתון. נניח של- soulbird לא אפשרי כרגע, בגלל מבנה האישיות שלה או כל סיבה אחרת, להתלונן על אותו מטפל. האם לשפוט אותה ולבקר אותה (ובכך להזין את השופט הפנימי שלה) זה מה שיעזור? או אולי לתמוך בה? - אני לא יודעת מה התשובה לשאלות האלה, אבל אני חושבת שחשוב לשאול אותן. [אגב, אל תאמרי שאינך שופטת אותה, כי כאשר את אומרת ש"מי שטוען לסיפור כזה שהוא אמיתי, חייב לדוח על כך, וכפי שכתבתי אם איכפת לו מעצמו ומהזולת" - את מביעה ביקורת עליה, אם תרצי או אם לאו]. "מה הקשר בין לומר מה טוב או רע?" - את שואלת?... קראי בעצמך ואמרי לי
. בכל מקרה - עצתי היחידה היא אולי, שתנסי להפריד את כל הסיפור ממך (והשתדלי לא להעלב מדבריו של הנ"ל, שקשורים, כמו כל שיפוט, אליו ולא אלייך).

soulbird

New member
../images/Emo46.gif

למה אתם חוזרים על זה שהמתאתי את הסיפור הזה? עלק סיפור!! אתם יודעים מה? שיהיה !! נאלבתי עד מאוד נכון זאת בחירתי ואני בחרתי להעלב שתהיו לי בריאים ואני "סתם ממציאה סיפורים" כלשונכם

ולך ציפור הנפש-אומר בפעם האחרונה

אף אחד לא אמר שהמצאת סיפור!!! אמרתי שאם דברייך נכונים, תתלונני!!! אם דברייך נכונים זה אומר פשוט!!! היתה הטרדה מינית? היה ניצול מיני??? אם כן? דוחי על כך-זה הדבר היחידי שאת יכולה לעשות למען הזולת למען עצמך? את יודעת מה לעשות ייתכן ואת אולי מבלבלת בין דברים אך לאחר שאני קראתי את כל מה שכתבת, זה מה שיכולתי לראות אם תשימי לב, מרבית הדברים שנכתבו כאן, לפחות על ידי, היו עם סימני שאלה בסופם. הוה אומר בשפה העברית הפשוטה שאני: שואלת שאלות!!! ואם את לא מסוגלת לענות תשובות על שאלות פשוטות כתבי זאת הצורה ברורה אני לא מסוגלת לענות אך אני קוראת אותך בתגובות אחרות שלך שאת עונה יפה מאד היכן שאת בוחרת לענות נעלבת? אני לא אמחא לך כף מחד, וגם לא ארחם עלייך מאידך. נאה דורש נאה מקיים. אם את מחפשת שירחמו עלייך, לכי קודם רחמי על האחרות שיגיעו אל אותו אחד שאת טוענת את שאת טוענת כלפיו. רחמים עלק!!!

soulbird

New member
אוף

הסיפור הוא נכון כאור השמש!! יש הרבה מה לומר לך אבל עייפתי . לא חיפשתי רחמים מאף אחד !

ציפור נפש יקרה

נכון הוא סיפורך כאור שמש, אם כך רואות הן עינייך באור ברור. אמרתי את דעתי שלי והבעתי את דאגתי שלי לזולת חשבי על כך, כי ממש עכשיו אישה, נערה, ילדה נכנסות אליו ממש ברגע זה. ואני מציינת שוב. אף אחד לא יכול לגרום לך רגשי אשמה, אם הם צפים ועולים הם שם אצלך, את לא חייה איתם בשלום, ואני רק עוררתי אותם אצלך. חשוב שתביני גם כי לא כולם יענו לך את הדברים שאת רוצה לשמוע, לכל אדם דיעה ומחשבה אישית שלו. גם לי יש כאלה במקרה... יש לך הרבה מה לומר לי? אשמח לשמוע, תמיד שמחה לשמוע, ויותר מזה, תמיד שמחה לעזור למי שבוחר לעזור לעצמו. את מעלה טענה מסויימת, את מבקשת שישתתפו איתך? את חייבת לשתף פעולה. לא ייתכן שאת משתפת זרים לך בסיפור מזויע כזה, וכשאת נשאלת שאלות פשוטות ביותר את לא מגיבה עליהן. טענה יש לבסס עייפת??? לכי לנוח תאגרי כוחות, ושובי הנה חזקה יותר ואשמח לשמוע שעשית זאת לאחר שדיוחת על המקרה המצער. אור ואהבה

תראי!!!

אם יש משהו שאני עושה תמיד זה לנשום נכון-במשך כל היום. ולא לא כולנו אנשים אנחנו בקושי בני אדם ולמעטים יש היכולת להודות בכך כולנו טועים בכולנו מאחר וכולנו רק מראות של כולנו וגם לך אומר, אילו קראת את כל הכתוב, דברייך אלה היו נחסכים עתה. כתבתי כפי שאני טריגר עבור אחרים גם ציפור הנפש יכולה להיות טריגר עבורי. ועכשיו אומר כך כמה חבל שאנשים המציגים עצמם כ"רוחניים" מגיבים ושולפים תגובות מהמותן. משלחים את כעסם המקורי באחר, מתאכזבים מהאחר, מתרגזים מהאחר, שיעור בסיסי זה נבצר מהם ללמוד מדוע??? עכשיו, את השפה העברית מכירה את? התוכלי להסביר לי, לתרגם מעברית לעברית שופט? מבקר? הסבר שאינו משתמע לשני פנים? וצר לי יקירה אין לי סיפור להפריד ממני יש כאן נושא שהועלה ואף אחד לא טרח לנגוע בו עד שהופעתי אני. אם יש כאן הטרדה יש לדוח עליה לאלתר אם אין אז? מה העניין בלהעלות סיפור כזה? כמו לכולם אומר גם לך רבים מאתנו אינם חיים עם חלקים מהם בשלום לכן, יש ללמוד את השיעור הפוסל במומו פוסל. אם תרצי, אשמח ללמדך גם. וכמו תמיד, אומר ואחזור על דבריי שלי אני מביעה את דעתי, את מחאתי, ואת כאבי שלי מאחר ואם נכונים הם הדברים, חלשות יותר ממנה עלולות להגיע אליו ברגע זה שאני כותבת לך ויכולה להיות זו גם את, וכל אחת אחרת. לא ביקורת יש כאן לעזאזל!!! אלא בקשה אנושית-לעשות משהו אנושי אולי תתעוררי?????????????.. או תעוררו????????????????..

חבר´ה - ../images/Emo124.gif מ ס פ י ק

כמה הערות - ובבקשה לא לענות ולהגיב.. ראשית תודה לכל מי שייעץ ותמך וייצג את מטפלי הרפואה המשלימה בכבוד.
רובינהוד יקר , אל לך להתעצבן , הפורום נועד להבעת דיעות , אני מאמינה בקוראים שיודעים לסנן את תשובותינו - כל אחד מקבל את המתאים לו בתשובה ומזהה את המטפל שמתאים לו . אני לא מוקיעה אף אחד , גם כשאני חולקת על דעתו.. ממליצה לך לעשות כמו חלק מחברי הפורום - פשוט מתעלמים.
בת חן , אני חולקת על דעתך ומתנגדת לה וגם אם לדעתך את הכי צודקת מכולנו וגם אם כוונתך היתה טובה לדעתי עשית פה עוול גדול וזה הזמן לחשבון נפש.
ולך soulbird יקרה , ראשית סליחה שנפגעת.. את מוזמנת לפנות אל כל אחד מאיתנו במסרים או ע"ג הפורום לקבלת כל אינפורמציה שתרצי - אנחנו פה , גם אם לא תמימי דעים בשבילך כמו בשביל כולם. בזה הסתיים הדיון!

soulbird

New member
יעל תודה

ואני מצטערת על הדרך בה התגלגלו דברים. באתי כאן שאלתי שאלה על אסטמה איך שהוא זה התגלגל לנושא של גוף ונפש ואז לזה. האמת שלא התכוונתי להוציא את זה כי זה משהו ביני לבין עצמי ואני לא ממש גאה בעמצי שאכן הייתי פתי מאמין . שוב תודה לתגובות מי שרוצה מוזמן למסרים שלי

למעלה