שני צדדים

kranves

New member
שני צדדים

האם בתרגילים שאתם עושים(הכוונה לפלוראוס ואקרובטיקה) אתם מצליחים בשני הצדדים או רק צד אחד? לדעתי אצל קפואריסט לא אמור להיות צד שני, הכל אותו הדבר(כמובן שהדבר כמעט בלתי אפשרי)

jennie 00

New member
אני לא מסכימה איתך../images/Emo70.gif

אני חושבת שעדיףף שני צדדים כי סה"כ אין כזה דבר בלתי אפשרי ... ןתאמינו אני מכירה מישהו שעושה דופלה שני צדדים אז הכול אפשרי ... ואני אישית יש דברים שאני עושה 2 דברים ויש דברים שלא

kranves

New member
לא הבנת אותי

התכוונתי שלא אמור להיות צד שני כי שני הצדדים אותו הדבר.

Escova

New member
ברור שבצד החלש יותר קשה...

אם אתה ימני, יהיה לך קל לכתוב בשמאל ????? ככה זה, תמיד יש צד חלש... ואתה צודק, תמיד טוב לעבוד על 2 הצדדים... אתה לא תמיד יכול לתכנן באיזה צד תסיים תרגיל שממנו תרצה לצד לפלוראו... (נגיד תרצה לעלות מהרצפה במקקו, אבל באת עם הצד החלש, מה תעשה ???) אבל רוב הזמן, האימונים הצד השני לא עובדים...

jennie 00

New member
../images/Emo68.gifאופס סורי.........

אחרי שכתבתי את ההודעה קראתי עוד פעם והבנתי פשוט לא היה לי כוח לכתוב עוד הודעה....

Ze Colmeia

New member
שני צדדים...

תשמעי בעיקרון אפשר להגיע לרמה שבשני הצדדים עושים את התרגילים בדיוק אותו הדבר, אני איתי הייתי מתאמן קודם כל הרבה על תרגילים רגילים לפני שהייתי נמסה את הצד השני בפלוראיו. תראו בעיקרון עם קצת תירגול אפשר לעשות הכל לשני הצדדים, כמו שאהו שכמעט כולם (חוץ ממתחילים) עושים לשני הצדדים בגלל שמתרגלים מהרודה. אז בעיקרון זה חשוב לדעת אבל קשה, גם קשאדה זה ממש קל ללמוד לעשות לשני הצדדים, אבל למשל ארמאדה ממש קשה לי לצד השני אני כזה בקושי מרים את הרגל ובקושי נוחת...

BiAAcH

New member
גם אני לא מסכים...

אתה לא חייב, אבל ממש מומלץ לדעת לעשות דברים לשני הצדדים, באקרובטיקה לדעתי זה פחות משנה, כי יש לך זמן לחשוב לפני הסלטה, אבל בפלוראו אתה צריך לחשוב מהר, להתחמק, ישר למצוא איך לצאת או להתקיף, אם אתה יכול רק בצד אחד אז עד שתספיק להפוך צד ולהביא בעיטה, השני כבר יבוא לך עם וינגצ'יבה...

למעלה