שני פנים למטבע

אאילת

New member
שני פנים למטבע

שלום ירון מישר העליתי שבוע שעבר אתר נשים חדש http://www.hanashim.info הזמנתי את ציבור הנשים היקר להיכנס אליו. וצוות אתר תפוז מחק לי את הפירסום הסכמתי וקיבלתי את המחיקה כי חשבתי שזה עיקרון מנחה. אולם נכנסתי היום לאתר רוקדים וראיתי שם פירסום של יוסי הלפמן האחד של טיול גיפים ועוד אחד. ירון מה הקשר בין טיול גיפים לריקודי עם? זה הרבה פחות מהקשר בין אתר לנשים וריקודי עם. על תשכחו שמרבית האוכלוסיה שמגיעה לריקודי עם זה נשים ולכן הפירסום היה במקום. אם אתם דוגלים במחיקה של חומרים שלא קשורים באופן מובהק לריקודי עם אל תעשו איפה ואיפה. מה שיש באתר קישורים להרבה פירסומי מחול למינהם ?האם גם הודעה זאת תימחק? שבת שלום אתר הנשים החדש http://www.hanashim.info

אין קשר בין הפירסומים באתר רוקדים

אין קשר בין הפירסומים באתר רוקדים לפירסומים בפורום. הפורום אינו נועד לפירסומים, ולכן אנו משתדלים שיהיה במידה מועטת עד כמה שאפשר, כדי שלא יהפוך ללוח מודעות. איני מצדיקה פירסום של טיול ג'יפים באתר רוקדים, אך אתר רוקדים הוא בבעלותו ובתפעולו של ירון מישר, וזכותו לעשות שם כרצונו.

רויטל - דוקא יש קשר ../images/Emo8.gif

ציטוט :..... "איני מצדיקה פירסום של טיול ג'יפים באתר רוקדים..." אז הנה הקשר : ואת בתוך הג'יפ שלך את שומעת סטריאו ומונו בחוץ בשחור ולבן ואת בתוך הג'יפ שלך את לא פותחת רדיו את רואה שחבל לך על הזמן ריקוד זוגות של גדי ביטון וירון בן-שמחון משנת 2001 . מילים ולחן קובי אוז.

אאילת

New member
אתר הנשים החדש תגובה

רוויטל שלום סליחה אבל את לא צודקת. אם הפורום היה פרטי של ירון אזי ירון היה יכול לסנן ולמחוק כל דבר שהוא רוצה אבל צר לי הפורום הוא לא של ירון אלה שייך לתפוז ירון רק קיבל את הזכות לנהל את הפורום. היות וירון כינס לעצמו את הפורום לתוך האתר עם קישורים הדדיים אזי יש קורלציה מוחלטת בים האתר הפרטי של ירון ולבין הפורום. ולפיכך אותם כללים שחלים בפורום צריכים לחול עם האתר של ירון. מאיתנו צוות האתר http://www.hanashim.info

איילת יקרה, את לא צודקת.

קודם תודה לדב אורבך על הזכרת הג'יפ וההומור החביב. ותודה לרויטל שהעבירה לי את הקישור להודעתך כי בימים האחרונים אני לא מספיק לעבור על כל הפורום. לעניינו: רוויטל הסבירה לך נכון מאד. אתר "רוקדים" הינו אתר פרטי שלי ואני עושה ואעשה בו ככל שאחפוץ עד ליום שאיזה משקיע "רציונאלי" יקנה אותו בכמה מליוני דולרים...
. עד אז זכותי וחובתי לנהוג בו כאתר שיקדם את הפעילות של "רוקדים" ז"א שלי. נכון אמרת שהפורום אינו פרטי שלי ושל רויטל ואנו בהחלט משתדלים ככל יכולתנו לנהלו בצורה אוביקטיבית, ללא משוא פנים. הקישורים בין "תפוז" ל"רוקדים" אינם מן הנושא. אני מזמין אותך ליצור קישור באתר שלך אל הפורום שלנו וכמה שיותר קישורים יהיו לנו במקומות אחרים כך יהיו לנו יותר משתתפים. אשר לפרסום בפורום שלנו. מדיניות הפרסום של פעילויות ריקודי עם רשומה ב"דבר המנהל" למעלה. אנו יודעים שיש חריגות ושאנשים מפרסמים מעבר למוצהר שם, אם בדרכים עקיפות (מסרים יזומים) ואם ישירות בתקווה שלא נשים לב כמו שלא פעם קורה. אנו מודעים לכך ומנסים להתגבר על התופעה. אשר לפרסום דברים שאינם ממש ריקודי עם - הרי נהוג בפורמים לבקש רשות מהמנהלים לפרסום שכזה ובד"כ הרשות ניתנת. כאשר יש "התפרצות" שאינה לעניין הרי מחובתנו למחוק כדי שלא יווצר פתח שאחרים יגידו "למה הוא..." וכדי לשמור על המסגרת. ודבר נוסף... כל מרקיד שרוצה בכך פותח היום לעצמו פורום פרטי בו הוא יכול להעביר את מסריו וגם לפרסם את פרסומיו ככל שיחפוץ. רויטל ואנוכי לא נאה שנפתח לעצמנו פורום פרטי. אנו לקחנו על עצמנו ניהול של פורום ציבורי. כתוצאה מכך הפורום הזה (תפוז) הוא ביתנו. אנו משתדלים מאד מאד לא "לנצל" במה זו בצורה לא הוגנת. יחד עם זאת הרי ברור שזה המקום בו אנו משקיעים את זמננו (כידוע, ללא תמורה) וזהו המקום היחידי עבורנו לכתוב על הפעילות שלנו - בעיקר שלי ב"רוקדים" שהוא, למיטב ידיעתי וזכרוני, האתר היחיד לריקודי עם בו יש גם תוכן כללי, גם ערכי ותרבותי המוגש חינם לקהילת הרוקדים. וזאת כמובן לצד מכירות של פרסום ומוצרים שהם "ריקודי עם" לחלוטין) - ולכן, מפעם לפעם יש לנו מסרים הקשורים לעניינים שלנו ואנו מבקשים מכם לקבל זאת בהבנה. מיותר לציין שיש לנו תמיכה מלאה בכך מטעם הנהלת תפוז. ולך עצה: שימי שחתימה שלך (זו שמופיעה בכל מסר שלך בצורה אוטומטית), את הקישור לאתר "נשים" (יתכן וכבר עשית זאת) והנה יש לך "פרסום" בחינם. בהצלחה לך בניהול האתר! ואל תקחי זאת באופן איש כי זה ממש ממש לא כך!

אאילת

New member
תודה לכל הנשים הנפלאות

לכל הנשים הנפלאות ששלחתן לאתר ברכות והצעות תודה תודה תודה מחמם את הלב. מאיתנן צוות האתר

למעלה