שני פילקים עם
ים לצופי AXN

subatoi

New member
שני פילקים עם ../images/Emo58.gifים לצופי AXN

לצערי, אלה עוד שני פילקים שאסורים לצופי AXN.

subatoi

New member
../images/Emo79.gif "סימן שאתה או'ניל"

לפי "סימן שאתה צעיר" של "שלישית גשר הירקון", כמובן. כבר כתבתי פעם שני פילקים לפי השיר הזה, זה המוצלח מהשלושה, לדעתי. אין יוטיוב לשיר הזה. בינתיים. סימן שאתה או'ניל אם אתה אוהב מאוד ומעריץ את הומר ואם אתה אוהב לדוג כל ערב וכל בוקר,
אם אתה יורה בדיחות ולעג לכל עבר ואומרים לך שאתה מזכיר קצת את מקגייוור, זה סימן שאתה או'ניל. אדם בלתי רגיל, אדם בלתי רגיל, סימן שאתה או'ניל. אם מפקדך הוא קצת שמנמן וגם קרח ואתה נלחם תמיד אף פעם לא בורח, אם יצא לך להיפגש כבר עם "אפור",
במיוחד זה שנושא ת'תודעה של תור, זה סימן שאתה או'ניל. אדם בלתי רגיל, אדם בלתי רגיל, סימן שאתה או'ניל. אם יש על שמך ספינה גדולה וחייזרית
ויש לך דיבור עם כבוד נשיא ארצות-הברית
אם עוד יסתבר בסיכומו של העשור, שהצלת ת'פלנטה פעמים אין-ספור!
זה סימן שאתה או'ניל. אדם בלתי רגיל, אדם בלתי רגיל, סימן שאתה או'ניל.

subatoi

New member
../images/Emo79.gif "אס.ג'י.וואן"

לפי "גלשן" של דני סנדרסון. גם כאן אין יוטיוב. ג'ק או'ניל מתאר יום אופייני, פחות או יותר, בחייו ובחיי צוותו. אס.ג'י.וואן יום בהיר של שמש,
אין שום עננים. אני ושאר הצוות למשימה יוצאים, לקחנו כמה זאטים (כי זה נשק כיף!) ויש גם פי-ניינטי (כבד ומעייף). הנה אנו מוכנים, מוולטר נפרדים.
הוא ת'שברונים נועל זה מצליח - הוא צוהל! מאבידוס ועד לצ'ולאק זה רק אני ואס.ג'י.וואן שלי. נכנסים לשער ויוצאים מיד, מגלים עוד יער אך בלי אף אחד
קצת השתעממנו, אך זה חיש נגמר - הג'אפה תקפונו,
שקט שהופר. שוב אנחנו מותקפים ואש כבר משיבים. הנה בא הטאק גדול,
נקווה שהוא ייפול. גם דקארה, גם - בקב ודלמאק זה רק אני ואס.ג'י.וואן שלי. לבסיס חזרנו, שוב כמנצחים. המונד מברכנו,
סיילר עם פרחים.
פגישה קטנה עם פרייז'ר,
רק שתאשר שהכל בסדר מי צריך יותר? אך אנחנו מוקפצים וב-Gateroom מגלים - הנה אסטרואיד גדול, מאיים פה על הכל: מכוכב חמה ועד לפלוטו. זו משימה לאס.ג'י.וואן שלי!

Freemee

New member
וואי זה אפילו יותר טוב חח ../images/Emo13.gif

פילקים גאוניים באמת סחתיין עליך. לא הבנתי רק את הסוגריים בבית הראשון...

subatoi

New member
אין סיבה ממשית.

זה חלק בלתי נפרד מהפילק, כלומר, צריך לשיר את זה, וזה סתם לא התלבש במשפט נורמלי, כלומר, אם היו פשוט מקריאים את זה. אז שמתי את זה בסוגריים.

neboris

New member
איך התגעגתי לפילקים שלך

כרגיל לא איכזבת וקיבלנו שני פילקים מצויינים. תודה

סלמאק

New member
שני פילקים מעולים!!!

פשוט אהבתי אותם. אהבתי את "מזכיר קצת את מקגייוור"
על "אס ג'י וואן": כמה שאני ניסיתי לחשוב על התאמה לשיר גלשן,לא הלך לי, ואתה הבאת אותה בתאימות מושלמת. תאמין לי, אין עליך!

למעלה