שני סיוטים!!!

שני סיוטים!!!

היי! אני חולמת די הרבה אבל מסוג החלומות שמתגשמים... אולי מישהו זוכר פעם כתבתי פה הכל.. בכל אופן שלשום חלמתי שני סיוטים מסוג החלומות שממש לא אופיינים לי.. וככה זה היה...(אתם מוזמנים לנסות לפענח.. נראה לי שאין הרבה סיכוי). סיוט ראשון- השנה התרחקתי מקבומה מסויימת של חברות ועברתי לאחרתכיוון שהן ניסו כל הזמן שיהיה לי רע.. אז חלמתי שאי הולכת איתן לאילת ואני על רולרבלייס(???)ואנחנו על עץ משהו כמו 50 מטר והן כל הזמן מנסות להפיל אותי ממנו ומאוד קשה לי בגלל המשקל של הרולר ומה גם בעץ עצמו יש כל מיני חרקים שאני ממש מפחדת מהם ולמרות הכל הן לא מצליחות, כלומר החלום הפסיק עוד כשהחזקתי את עצמי על העץ.. סיוט שני- אני ואותן חברות (???) הולכות אלי הביתה יש אצלנו שיפוץ בחלובי כך שהכל עדיין חדש ולא גמור.. כדי להגיע ללובי יש מדרגות נעות ומכיוון שהכל בשיפוץ הן לא עובדות אני ואחת מהבנות עולות ראשונות והשאר קצת מאחורינו כשלפתע אני שומעת בכי וזעקות שמחלחלות בי עד הרגע הזה כל כך אמיתיות וכל כך כואבות של אחת הבנות איזושהי חיה נשכה אותה או עקצה אותה והיא בוכה בהיסטריה לכל הבנות זה לא מזיז והיא גם באיזשהו שלב ממשיכה לעלות... אנחנו מגיעות למעלית בביתי שגם היא לא ממש עובדת היא מעלית כמו אצל הפועלים והיא מעין רכבל אנחנו בתוך המעלית (אני שונאת שונאת שונאת חרקים ומעליות קלסטרופובית משהו) ואנחנו עולים במעלים עליה שלא נגמרת!!!!!!!! ועולים עלי נחשים וחרקים ואני ממש מתה מפחד אין לי מילה אחרת מלבד אימה!!!!!!! שני הסיוטים לא אופיינים לי כי הם מאוד ציורים מאוד לא אמיתיים זותומרת הם כן בחלום אבל זה לא משהו אמיתי כמו מוות של מישהו. ועוד אלמנט שהופיע בשניהם שלא מוכר ומובן לי זה שלחלום או לסיוט לא היה סוף הוא פשוט נעצר או הפסיק באיזשהו שלב לבד בלי פיתרון לא כי אני רציתי לצאת ממנו הוא פשוט נפסק והשאיר את הסיוט באויר??!!!! אתם מוזמנים אחרי כל ההודעה הארוכה לנסות לפצח זאת.. בהצלחה ותודה איב

JFK1

New member
פתרון החלום לאיב פרידמן

שלום לך אכן חלומות סבוכים אולם הפתרון על פניו נראה די פשוט וברור. הקדים ואומר שאני פותר חלומות עלפי התורה וספרי המקובלים ולא על דעת עצמי. שני החלומות הם בעצם חלום אחד. כאשר אדם רואה עצמו בחלום בורח מחיות רעות (חרקים ונחשים)והוא חש פחד מהם משמעות הדבר לפי ספרי המקובלים שכזבים ושמועות שווא יאמרו על אותו אדם. יתכן שאת נימצאת בעיצומה של מחלוקת או בראשיתה והעובדה שהחברות בחלום לא הגיבו למצוקת חברתם מרמזת על הפניית עורף מצד אנשים קרובים. שני החלומות די דומים בפרטיהם דבר שמחזק את מגמת הפתרון ןהעובדה שהחלום הותיר בך את רישומו מעידה על אמיתות המסר. הדגיש כי לפי הספרים המדובר במחלוקת עתידית אולם יתכן שאת ראשיתה ניתן לראות כבר עתה. אשמח לקבל תגובה לפתרון ועל כיוונו הכללי. בברכהJ.F.K

תגובתי...

ובכן.... וואוו!! לאחר הפירוש אני יכולה לומר לך שקלעת בול למצבי עכשיו כבר ציינתי ש"החלפתי חברות" דבר שנעשה על ידי בגלל שאותה חברה שלה הפנו את הגב הפנתה אותו לי...(מדהים לא?)אותן חברות.. אני כבר לא בקשר איתן כל כך אפילו בכלל ואני עומדת בפני תקופה שהתחילה לא מזמן של חידוש או יותר נכון חידוש.. טוב לי עם החברות החדשות אפילו מצויין@!!!!! אין לי מושג מאיפה צץ לו החלום סיוט הזה אבל הייתי חייבת לברר.. כל הכבוד!!! ועזרת לי מאוד.!!1 יש פרטים יותר ספציפים שיכולת לראות? יום טוב ותודה איב

JFK1

New member
תגובה לאיב פרידמן

שלום לך ראשית אני מאד שמח שאכן סייעתי בפתרון החלוםאולם כמו שציינתי איני ראוי למחמאות שכן הפתרון מבוסס על ספרי המקובלים והתורה . כמו שציינתי החלום מבחינתי היה די ברור מהסימנים שנתת. דעי איב שדיבורים שלילים נגד אדם הינם מהעברות החמורות ביותר והם נכללים בקטגורית "לשון הרע". אין לי ספק שעשית בחירה טובה בעזיבת אותם חברות שלליות . רמז חיובי נוסף שעולה מהחלום הוא טיפוס על הר עם אופניים. עלפי ספרי הקבלה אותה עליה במאמץ מרמזת על הצלחה עתידה ולעיתים אף על חיזוק רוחני קרוב. מאחר ואיני מכיר אותך אין ביכולתי בשלב זה להתיחס לענין זה. בכל אופן שמחתי לסייע ואשמח לעזור אף בעתיד. בהצלחה J.F.K

לפי דעתי

יש משהו משמעותי באורח חייך שמקשה עלייך, מפחיד ומלחיץ אותך. את מתקשה להתמודד איתו, והחברות שלך כנראה מייצגות בעיניך משהו שמקשה עלייך עוד יותר ומנסה להכשיל אותך. חשבי איזה צד בך מייצגות החברות ומדוע הוא מקשה עלייך ומונע ממך להחזיק מעמד במסגרת המלחיצה ממילא. בחלום השני את מזמינה את החברות אלייך הביתה, למקום הקרוב אלייך ביותר, אבל הבית תחת שיפוצים. לפי דעתי גם את, רגשותייך ומחשבותייך, נמצאים בתהליך של שינוי, וההתחברות שלך לצד שאותו מייצגות החברות הוא שלילי. המפגש שלך עם החברות מפחיד ומאיים והן קרות ולא מתחשבות. שני הסיוטים דומים בפואנטה- עלייך לחשוב מה מסמלות החברות בעיניך, איזה חלק בך הן מייצגות. חלק זה מקשה עלייך ומכשיל אותך ולכן, לפי החלומות, כדאי לך להתרחק ממנו ולא לתת לו מקום רב בחייך. הסיוטים נפסקים בפתאומיות וללא פתרון כנראה בגלל שעדיין לא הגעת להשלמה ולפתרון הקונפליקט שבתוכך.

למעלה