שני מפקדי מעו"ז!

• פותח הנושא MS6
  • פורסם בתאריך

MS6

New member
שני מפקדי מעו"ז!

לפני כחודשיים החלטנו אבירם ואני שביחד נכהן כמפקדי מעו"ז כשדהן יתגייס. באתי לאבירם לפני שלושה שבועות ואמרתי לו:"גבר גבר תשכח מזה! אין מצב, יש מלא מועדי ב'" הגבר גבר לא שכח והציק ואפילו איים עלי! אז החלטתי לקחת איתו את התפקיד.. בקיצור היום יש שני מפקדי מעו"ז בית שמש: אבירם ואני!

אַמִיר

New member
פששש כבוד...

מפקדי תנועת בית"ר בבית שמש לדורותיה עוברים בזה אחר זה בפורום שלנו... שיהיה מהון בהצלחה בתפקיד החדש ואני בטוח שלא צליח לא פחות מיוסי

הלוואי עלינו שנוכל לקמנר בעיר שלנו!

כזה שווה ... אבל בדרכו של הנוע"ל לא היו יכולים לעשות את החיים קלים ! כי החיים היו קלים זה לא היה תנועת נוער !
בכל מקרה ... מגניב לכם ממש
על התפקיד החדש ... ו
...

MS6

New member
תודה לכולם

ואתה שרוט אל תחשוב ששכחנו ממך עוד מעט ישיבת צוות ראשונה שלי ושל אבירם.. ואנחנו רוצים לראות אותך גם שם!

yossi018

New member
בהצלחה!!!! והמון המון מזל טוב!!!

אחד הדברים היותר קשים שעשיתי היה לעזוב את התפקיד. זה יעסיק אותך יותר ממה שאתה חושב, אתה תוותר על העבודה שלך רק כדי להוציא אוטובוס שלם לתל-חי... אבל כאשר כל העבודה נופלת על שתיים, זה כבר משהו אחר, זה הופך להיות כיף, בטח גם תריבו ברבה, אבל זה לגיטימי ורצוי לפעמים. יהיה לכם המון המון המון כיף והמון המון המון ריבים לא רק ביניכם... יתחילו להתקשר אלכם בשעות לא שעות ובמשך כל היום, זה קצת יעצבן בהתחלה אבל אח"כ מתרגלים וזה אפילו כיף. בקיצור תעשו עבודה כמו שרק בוגרי מעו"ז בית-שמש יודעים, תמשיכו להפוך את המעו"ז הזה לאימפרייה! שנה הבאה אפילו תחשבו על מעו"ז גבעה, זה לא צחוק! בקיצור - בהצלחה לכם, ואם אתם חושבים שאתם אוהבים את המעו"ז תתפלאו לגלות אחרי חצי שנה כמה אתם באמת אוהבים אותו... ומשה, תקבע זמן עם אבירם בשבוע הקרוב לעשות חפיפה... עד אז אני המפקד מעו"ז !!!

MS6

New member
כן מעו"ז בגבעה... חשבנו על זה הרבה

אבל זה עדיין בעייה... צריך לפתוח שם מעו"ז יפה וגדול, אבל בוא קודם כל נסתפק במה שיש לנו...

MS6

New member
היי היי היי../images/Emo46.gif

אל תהיה לי עכשיו פעיל של נתן שטרית.. אפשר להשיג מבנה כי אנחנו תנועת נוער גדולה אבל חכו יש זמן...

אני צוחק אחי.....

תרגע...... אני פעלתי בבחירות למען וקנין..... (אבא שלי מספר 7 במפד"ל) אה, ואני מצטער ששמה של אמא שלך נקשר בקשר לחרא שאמרו ב"עובדה" עם אילנה זיין...

MS6

New member
לא מתרגש מזה...

כי כמה שניות אחרי שאמרו על הכביכול 80 אלף דולר (הלוואי עלי 80 אלף!!! הייתי מעיף לעזאזל את הכריזמה שלנו ומביא משהו קלאסה.. עם רמקולים טובים!) אמרו שהוא אמר משהו אחר במשטרה. אתה מבין? אז כאילו הוא אמר והכחיש אח"כ ברגע האמת מול המשטרה.. יעני אמר משהו אחד לאילנה דיין ואמר משהו אחר למשטרה.

למה מפקד ???!!!

ולא "ראש" נגיד או "מנהיג" או משו קצת פחות פשיסטי? חברה אתם לא בצבא ...תרגעו קצת:). עוד מעט גם יצטרכו להצדיע לו ויהיה לכם סמל עם חרב וכנפיים
.

למעלה