שני מודמים

sil888

New member
שני מודמים ../images/Emo28.gif

יש לי מחשב עם שני מודמים האם יש דרך לנצל זאת לטובה ? כלומר לקנפג איכשהו את החייגן לגלוש דרך שניהם ? ואם אפשר איך עושים זאת תודה מראש

sil888

New member
תוספת

קראתי מאמר על מישהו שעשה זאת אבל עם שני קווי טלפון ולי יש רק קו אחד נ.ב. מערכת הפעלה או 2000 או 98 ושני המודמים מותקנים כבר

eYaL

New member
אולי..

אני יודע שזה אכן אפשרי,אם כי לא מניב תוצאות מדהימות,וכולל המון בלאגן בהגדרות.. לא יותר פשוט לשפר את התשתית הקיימת? נניח ISDN ? eYaL

duke4you

New member
תשובה

בשביל לגלוש דרך 2 מודמים, אתה צריך 2 קווי טלפון, אחד לכל מודם ושני חשבונות אצל ספק האינטרנט. אתה מחייג לספק בשני הקווים, ורק כאשר שניהם מחוברים אתה פותח את הדפדפן וגולש ומוריד די מהר.

sil888

New member
to duke

כן אני מכיר את הפתרון שהזכרת אבל הוא לא מתאים לי אני רוצה לנצל את המודם הנוסף שלי בתנאים הבאים קו טלפון אחד וחשבון משתמש אחד משהו בסגנון של BOOST למודם הקיים בעזרת הנוסף או איזה רעיון אחר תודה

duke4you

New member
תשובה

עד כמה שאני יודע אין דרך אחרת לשלב 2 מודמים, אבל אם תמצא תוכנה או חומרה שמאפשרים זאת, אשמח לדעת.

eYaL

New member
DSL

אני יודע ,מנסיון,שכן אפשר ליצור תקשורת ממחשב אחד,עם קו אחד,לשני ספקים שונים במקביל גם ב DSL וגם במודם אנאלוגי. לא יודע אם זה משנה משהו,כי כל אחד מקבל אייפי שונה..... eYaL

למעלה