../images/Emo14.gif
קודם כל, שלום לכולן/ם! אני בדרך כלל לא ממהרת להגיב לדיונים שעולים בפורום למרות שאני עוקבת אחרי הדברים על בסיס קבוע . . . אבל הדיון הנוכחי קצת מטריד אותי. אני מרגישה שאין מצב מושלם במקרה הזה וחושבת שאנחנו צריכים לחשוב על מצב בו הנזק שנגרם (לתנועה, לחניכים, לרצף הפעילות השנתי, ל'כיס' של ההורים וכו') הוא מצומצם ככל האפשר. כמו למשל ביטול הכנס - עצרתן/ם לרגע לחשוב מה היו הסיבות שבגללן הוא בוטל??? אולי כדי לא לשגע את ההורים שלכם עם כל כך הרבה תשלומים כמו מיסי שבט, טיולים, מחנה קיץ, כנסים, וכו' - וזה רק במסגרת התנועה ! נוער תל"ם שאתם כל כך כועסים עליה כאן זה לא גוף מערכתי וגדול, מדובר בעמית ובי שמנסים לעשות את הבחירות הכי טובות שאפשר במסגרת המגבלות שהחיים מציבים לכולנו. וזה בעצם מה שמציק לי. אנחנו מודעים למצב ונשמח לחשוב אתכם על דרכים יצירתיות בכדי לקיים את הטיול המתוכנן, ולאפשר לכל חברי השכב"ג שמעוניינים לצאת להצטרף ולחניכים להנות מחוויה תנועתית משותפת ומצד שני, לאפשר לנו לשמור על מסגרת תקציבית שתאפשר ליותר מפגשים לקרות. אולי בעזרתכם נוכל לגייס כסף כדי להקל על ההורים. ראינו כבר שזה יכול לעבוד, קחו לדוג' את הנסיעה ללונדון . . . אני חושבת שכל עוד לא תחשבו במושגים של 'אנחנו' ו'אתם' ותבינו שאכן הכח הוא בידיים שלכם ואנחנו כאן רק כדי לבנות את המסגרת ולאפשר לכם לחוות תנועת נוער אמיתית ומקצועית . . . כבר יהיה הרבה יותר טוב. בואו לבקר אותנו ולחוות איתנו את היומיום במשרד, תתקשרו אלינו,תתלבטו איתנו, תחוו איתנו, תזמו, תרגישו איתנו - כשקל ופחות קל, תקחו חלק !!!